АПРИЛчето е весело дете-говори,пее,учи се,расте!

• 12 778
  • 309
  •   1
Отговори
# 285
Привет и от нас! Hug

Нещо напоследък не ми остава време за писане и само чета.
Валентин става по-рано, но пък и заспива по-рано, което е добре, че по старото време не знам какво му беше станало, но голяма мъка беше докато заспи вечер.

Честита дъщеричка на drize! Да е умна и красива и много да слушка мама и тати!
Слънце, честита годишнина и още много години щастлив и безоблачен семеен живот!  bouquet

Ели, честита ти племенница!

Много хубави поводи - браво! Grinning

Болничките бързо да оздравяват!

Лек и спокоен ден на всички!

# 286
Слънце - честита годишнина! Дълго семейно щастие .

Ние също празнуваме нашата годишнина днес!

Дани още кашли и вече се притеснявам доста ! Сега спи и, доста накашля !

# 287
Слънце, честита годишнина!    bouquet
Пожелавам ви преди всичко да сте живи и здрави, да се подкрепяте, уважавате и обичате още дълги години. Любовта ви е събрала и нека постоянно е с вас. Hug

# 288
честита рожба на Драйз,много радост да ви носи Two Hearts
честита годишнина на слънцето txtloves

# 289
  • гр.Варна
Здравейте!
Драйз,Честита ти дъщеричка!!Да ти е жива,здрава и да носи много щастие на мама и татко!!
Честити годишнини на празнуващите:)) Hug
И да ви се оплача!!Днес ходихме на изследвания преди операцията!Шокирана съм от левкоцитите на Кикито-20.6 при норма 10 Shocked Shocked ShockedВодих го на педиатър,който беше дежурен и тя каза,че му е леко зачервено гърлото и може да ми изпише АБ,при което аз категорично отказах.Док,който ще прави операцията каза,че утре анестезиолога ще реши на място ще има ли операция или не.Като се прибрах му мерих темп-а-37.6 Shocked ShockedАми ние до вчера бяхме на АБ.Аз нови не започвам.Поне засега.
и в тази връзка,да питам di_p,нали е медицинско лице,може ли левкоцитите да са толкова,поради факта,че Криси беше ял в 6:30-АМ,а изследванията направихме около 8:30.дадох му мляко,понеже някъде бях чела,че не влияело на резултата Rolling Eyes Rolling Eyes
Много съм притеснена с тези резултати,какво ще ни правят утре.....
Иначе състоянието на Кики е много добро.Не прилича на болен.Но.........ни избиват и зъби.Напипах върха на единия пред кътник...дано това да е проблема,че досега зъби вадим не със 100 ами с 10000 зора

# 290
Добре дошли на всички малки душички!!! Да са здрави и да растат щастливи! smile3522

Честити годишнини на клер и slance!

Със съжаление чета за много болни дечица (и мами). Бързо да се оправят и да се захващат с белите!
Ние сме ОК, макар и доста ревливи и недоволни напоследък. Все мисля, че са зъби, но докато изникнат всичките ще му остане навик. Такъв инат е и е ужасно стиснат откъм играчки. Обяснявам много, но ме заболя устата от говорене вече  ooooh!

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 16:07 от moto

# 291
Честита дъщеричка, дризе! Много, много да ви радва малката Бериа! На теб бързо възстановяване!   bouquet

Слънце, честита годишнина! Дъъълги години семейно щастие ви желая!   bouquet

Ели, честита ти племенница! Да си най-любвеобилната леля на света!

Мама на кики, успех утре! Ще стискаме палци всичко да мине успешно!

При смяната на времето при нас само неделята бе по-особена, в смисъл, че Вики правеше всичко с час по-рано. Много целувки на апричетата, болничките да оздравяват  Naughty

Лека и приятна вечер от нас  Hug

# 292
Хриси, дано утре манипулацията да бъде лека и безболезнена за Кико! Пиши възможно най - бързо как е минало!

Днес бяхме на консултация: 13 500 кг, 86 см (и двете мерки са доста съмнителни предвид силно разстроения Боян и бурната му съпротива). По план трябваше да му бият Пентаксима, но го отложихме за малко, защото има леки сополки.

Слънце, честита годишнина! Да си прекарате празника незабравимо!

# 293
Здравейте и от нас,мами!

Честито на мама Драйз и на каката! Hug

Алекс продължава да ходи на ясла безпроблемно,аз започнах работа...И нас ни завъртя ежедневието..

Да ви попитам-возите ли още априлчетата в колички?Алекс все още се вози,опитахме няколко пъти,ходи,но е доста изморително(за мен,най-вече).

Бързо оздравяване на всички!
Обещавам да ви навестявам по-често.Беше ми счупен компютъра и достъпът ми до интернет беше силно ограничен Tired

# 294
Све, и нашите мерки са почти същите - 13,400кг и 86см  Simple Smile
Продължават да ни мъчат тия зъбки, голямо чудо,целите му венци са подути,засега има само 6 зъбета,кога ли ще излязат всичките,мъкааа...по цели нощи се буди и се люлеем, и мляко пием и вода по 300 мл и повече....Ето вече 2 пъти се буди откакто заспа в 9 .Понякога си мисля,че ако не си легна изобщо, ще съм по-свежа сутринта,отколкото да ставам на всеки час.През деня пък безпричинно и ненадейно почва да нервничи, да тропа с крачета , да се тръшка, все иска разни чупливи ,стъклени неща да му давам и  да ги разнася,откажа ли и пощурява,иска ютията и все неща,които са опасни,понякога си мисля,че ако къщата ни е празна,ще ми е най-спокойно,но не става всичко да скрия все пак WhistlingНаоплаквах се. Обаче когато е в настроение е толкова сладък и все си ги бърбори разни , пее "това го знае всяко хлапе", е, не с тези думи естествено  Mr. Green
Хриси, дано всичко с Кико е ок и да минава бързо интервенцията,за да не я мислите.
Да се изфукам ,че имаме билети за концерта на Депеш мод и макар, че е чак май месец догодина,тръпна в очакване, защото ми е дългогодишна мечта,а и откакто се е родил Мони, съм загърбила изцяло културния живот,а и социалния почти, но кой ми е виновен като не смея да го оставя на никой Rolling Eyes нали ми е безценен  Heart Eyes
Ха-ха, neci, и нашия Мони го докарва на китайски ,особено по интонация  Mr. Green

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 23:31 от eraser

# 295
Честита бебка Драйз да расте умна и красива и много обичана!  bouquet

Честити годишнини на Клер и Слънчицето, в разбирателство и хармония да минават дните ви с вашите късметлийски избранници.

mama_na_kiki Дано е от зъбките и дано утре вземете правилното решение.

Страчи и Марта пак с медийни изяви, абе то известното си е известно, няма бягане. Laughing

Ако не е късно бих искала да се присъединим към срещата, като се надявам някой да прати точен адрес на клуба, че съм пропуснала. Ние сме 3-ма възрастни Аз Жана и Ради и 2 дребни - Монко и Дивна

Като гледам, колко болни дечица, че и майки има и направо ми се свива сърцето, ми зимата предстои ooooh!, ама няма да се даваме!!!

Христинка(на Кики) от къде тези рецепти бе мила, я сподели и ако има такава книжка или сайт я го метни насам, че да сме подготвени, не дай боже.

Моя пакостник продължава да гледа Бейби Айнщайн и даже повтаря някои неща, а на БГ кога ли ще проговори Embarassed. Тоест той говори и то много , но какво...не е ясно, няколко наши познати изказаха предположението, че е китайски Rolling Eyes

Все го дебна и с фотото да снимам клипче, но той щом го види и започва да мрънка и да иска да го вземе, за сега имам едно горе-долу добро щом го кача ще ви пусна, пък може някой да каже кой е този език Joy

ПатеМи возя го , когато успея да го натикам вътре-изпълнява се от двама души това действие, после следва писък от 2-3 минути и се кротва, до следващото вадене от количката. Пробвахме и пеша, но хваща често посока Х и ми идва нанагорно влаченето на буйстващо 12 килограмово жилаво овне Grinning
Чао милички лека нощ и успех на Хриска с Кико утре

# 296
  • София
Drize,
Да ви е жива и здрава малката Бериа!!! Много да слушат с кака, тати да помага а на теб бързо възстановяване!

Чакаме разказ за раждането!

Слънце, Клер! Честит празник на семействата ви!

elku - elena, Честита ти племенница!

Хриси, успех утре! Незболезнено да е за Кико и спокойно за теб!

Пате, вози се в количката Мия! Както никога досега! Mr. Green 18 месеца на ръце я носих, сега виждам какъв кеф може да е разходката с количка (която да не вози само багаж) Mr. Green

eraser, билети за Депеш и аз взех! Малко съжалявам, че не се сетих по-рано и са свършили тези най-близо... но и така става!
За предния им концерт с лепката Ида не можах да отида и сега направо умрях от кеф, като разбрах, че пак идват!

Драмите на Ида с пустата детска градина продължават... Всеки ден раздялата е все по-драматична  Confused Спокойна е през деня и й е забавно, но на следващата сутрин реве още по-сърцераздирателно...
А за тръшкането вечер... хич нямам сили да разказвам Close Може с часове да се ДЕРЕ, защото съм й дала малка вилица, после защото съм я сменила с голяма, после защото не иска такъв сок, или защото го сменя с мляко, накрая защото я накажа и т.н.  В какъв филм се вкарахме... незнам къде отиде слънчевото ни и разбрано дете Cry

# 297
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Благодаря момичета!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 298
  • Beyond the Frontiers
Момичета, разсмяхте ме с  описанията в последните постове.  Laughing Laughing Laughing Откривам толкова прилики, явно си е от възрастта.

Борис също го мериха в понеделник и е 11 500 и 84 см, което много ме успокои  Praynig, защото миналия месец беше паднал под 10 кг по време на боледуването си  Cry

Неси, няма проблем ще ви включа. Само кажете хапването дали ще ви стигне.

drize  Hug Hug Hug

По-късно ще пусна нова тема, ако няма други желаещи.

# 299
МОМИЧЕТА, МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ХУБАВИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ!
С Пламен решихме следващата седмица да си подариме екскурзия из Родопите, до Девин и язовир Въча.  Иначе получих огромен букет и приятна вечеря с кумовете. Изкарахме си чудно! Wine Glass

Ако не е късно бих искала да се присъединим към срещата, като се надявам някой да прати точен адрес на клуба, че съм пропуснала. Ние сме 3-ма възрастни Аз Жана и Ради и 2 дребни - Монко и Дивна
NECI - разбира се, че не е късно да се присъедините. Ще сме в БАРБАРОНИ  в ж.к. Бели брези, бл. 17. Ако идвате от Перник, качете се на Околовръстното, свийте по бул. "България", на кръстовището с "Гоце Делчев" (екс Емил Марков) свийте наляво (посока Красно село) и веднага първата пряка вдясно. Като стигнете един широк паркинг оставяте колата и минавате отпред на блока, защото входът на клуба е от страната на бул. България. Ох, дано си ме разбрала!  Hug

ЕЛИ - Мисля си, че това, което си поръчала е достатъчно  Heart Eyes

ХРИСИfingerscrossed.

Общи условия

Активация на акаунт