АПРИЛчето е весело дете-говори,пее,учи се,расте!

• 12 607
  • 309
  •   1
Отговори
# 255
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Партито на 1 или 2.11 е? Ако е на 2-ри няма да идваме сигурно

# 256
На нас смяната на часа  ни си отразява много зле-Ачо става в 5,30ч като буди и всичко около себе си,още си спи 2 пъти,вечер лягаме в 20,30 и пак рано ставане Confused
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose за криско,и много  сили за майчицата му Hug Hug Hug

# 257
Здравейте

Честито на лелите, да са живи и здрави малките сладури !

кашлица - и ние от 5 дни сме с хрема, първият ден вода, после се сгъсти , но сега и кашля, от време на време излизат сополки , и се притеснявам с таз кашлица, като спи се закашля и през деня!

Хриси - ти изпровлала ли си някой от методите за кашлица на д-р Михайлов ! Аз днес търсих билки , но намерих половината ! Имат ли ефект и кой си пробвала !

Све - много тъжно ми стана като си спомних миналата година как ни беже тъжно, бях потресена , дано почива в мир детето !

Страчи - и ние трудно заспиваме понякога, примерно като е превъзбудена, разказвам приказки , пея песни , даже се люшкаме, но аз като спра да пея почва тя , много пее !

Ако случайно пропусна нещо, тя ми напомня, примерно да си взема обилата преди да изляза да не ми пече, да изместя стола като се нахраним, да се обуя като излизаме, днес стои на стола и закусва и ми вика - мамо мамо, облъщам се те дават реклама с музика и тя играе ! Опасна е ! Кзава , че братовчедка и ще има рожден ден, - нен нен, и показва как ще духаме свещтичките , и куп др. неща , няма да ми стигне деня !

Хубав ден !

# 258
Хи-хи...благодарение на желанието на Александър да гледа какички и поради това, че не ми даде да превключа канала, видях МАРТА и Страчи в една анкета по иначе безумна за мен телевизия! За първи път се задържах на TV2 повече от 5 сек и късмет...Много надъхващи бяха...феминстки..."Излизайте без мъжете си, жени! Не им се давайте!" Сладурани! Така им се зарадвах, все едно видях близки приятелки! Wink
Хайде стига болести вече!  Naughty
Бързо да се оправят всички болнички!

# 259
Имам удоволствието да съм щъркел Simple Smile Simple Smile
Днес в 13:35 ч. се роди принцеса Бериа на мама drize!!!
Малката госпожица е с перфектните мерки от 3,640 кг и 52 см.
Мама е усмихната и без много болка.

Да е нежна като розов лист, красива като росата и загадъчна като нощта.  Heart Eyes
Да расте усмихната и лъчезарна и да радва всички около нея с красота, ум и чар.

# 260
ЧЕСТИТО НА drize ! МНОГО ДА Е ЗДРАВО МАЛКОТО БЕБЕНЦЕ И ДА ПРАВИ МАМА И  ТАТИ МНОГО ЩАСТЛИВИ !

# 261
ЧЕСТИТА РОЗОВА РАДОСТ НА ДРАЙЗ

И ние сме в отбора на болните - Кари след четири дни на ясли е с бронхит.
Оплаках се. Лека вечер на всички

# 262
Честито!!! Много красиво име е Бериа!

За 02.11. - потвърждавам, че ще дойдем! Сметнете, моля, по колко парички се падат на семейство!

А къде се намират барбароните? не намирам сайт newsm78

# 263
  • Попово
drize, честито бебенце  Hug много да ви радва и слушка  Grinning

# 264
честито бебче Драйз,да ви е живо и здраво и много много да ви радва Hug

# 265
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТО НА ДРАЙЗ

А къде се намират барбароните? не намирам сайт newsm78

http://barbaroni.com/web/index.php?option=com_content&task=v … =16&Itemid=29

# 266
Честито на Драйз  Hug

Дейзи, мисля, че е на 2ри. Но все си мисля, че беше от 17:30, а сега чета 18:00. Моля някой, който е сто процента сигурен за инфото да каже цялостно за резервацията  Blush
Инче потвърждавам за нас четиримата - Бобо, Кико, мама и тати

Нямам думи за тези болести  Tired
Моите юнаци вече са добре и аз също, след като снощи бях пред разпад  Crazy.

# 267
  • Beyond the Frontiers
Датата е 2.11, часът е 18,00. Останали сте с впечатление за по-раннен час, защото в началото обсъждахме и други часове.
Сто процента съм сигурна, защото аз правя резервацията Peace

Още една хубава новина.  ЧЕСТИТО ДРАЙЗ !!!!!!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 268
Drize, Честита Ви дъщеричка! Нека расте щастлива и обгрижвана от мама, тате и кака! Дано да има най - щастливото детство на света!

# 269
Добре дошла на малката БЕРИА! Да е здрава и да расте щастлива и да радва мама, татко и кака Селин! Бързо възстановяване, drize!

Общи условия

Активация на акаунт