АПРИЛчето е весело дете-говори,пее,учи се,расте!

• 12 610
  • 309
  •   1
Отговори
# 240
      Ели честита    ви  племенница ,да е жива и здрава и многода ви радва !

Ая втората мацка стана случайно  и много бях изненадана .Ходя на консултаций в болница Лозенец при д-р Христова и там ще раждам .

# 241
  • Попово
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ  с името ДИМИТЪР  Hug  bouquet

elku - elena, честито ти лелинство!  bouquet  да е здрава и гледана момата Simple Smile 

за Криско  Praynig Flowers Rose Flowers Rose

# 242
Честито, Ели!!!

Черпя ви виртуално - днес брат ми има имен ден - да е честит празника на всички с името Димитър!!!

# 243
  • Beyond the Frontiers
Честито на всички именници!

Мерси за поздравленията.

Кажете някоя бабешка рецепта за кашлица. Борис цяла нощ се дра и почти не сме спали. Давам му АСС вече седмица, а става по-лошо. В началото кашляше по 2-3 пъти вечер и сутрин, сега непрекъснато, цяла нощ  Cry така или иначе утре ще ходим на лекар, ма поне да успокоя малко ситуацията тази нощ. Praynig

Све, не съм вярваща. Но Flowers Rose

# 244
ЕлиАми знам, че всичко с малини помага, компот, чай, сладко също от дюли, сега има и пресни даже, вариш ги на чай, дано го пие де. Монко не пийва чай изобщо не иска да го опита даже.

ЧЕСТИТО на брата на Ламичката и на  НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!

Sve_dim
Честита племенница, да ви е жива и здрава и ви радва много.

mama_na_kiki Успех с манипулацията, дано нищо не усети.

Аз съм на предела на силите си, всеки ден все по-уморена, вие ми се свят и ми причернява постоянно. Вечер гледам да поуча след като си легне и не си доспивам редовно.
Младежа расте и става все по-щур и необуздан. А и вече доста тежи- 12 кг и 88см Rolling Eyes и ми е трудно да му надвивам, като се лепне на земята и не мога да го "изстържа" страшно упорит и инатлив и доста ревлив от сутринта поне 10 пъти реве за разни неща ooooh!
 Примерно удряше по топломера с един дървен камион и му взехме камиона еми рева половин час Shocked и нищо друго не вижда и не иска ooooh! И стана в 6 часа Crossing Arms Как ли ще напасваме режима по новото време-незнам.
По-добре да спра, че само се оплаквам.

# 245
  • Варна
Здравейте момичета,

Честит празник на всички празнуващи днес!!!

Елку-елена честита ти племенница!!! И на нас вчера ни се роди една мома /племенницата на мъжа ми роди/, наследница на вещите на Галето.  Laughing
А за кашлицата - има един чай на хип за кашлица, аз съм много доволна от него. АСС разрежда секрета и е нормално да започне повече да кашля с цел изхвърляне на секратите.

mama na kiki дано всичко мине гладко и бързо.

Flowers Rose за Криско

Последна редакция: нд, 26 окт 2008, 13:38 от lina6.3

# 246
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!
Момичета, мажете ли все още сладурчовците с подхранващо мляко след къпане? Аз продължавам, но малкият напоследък го приема като форма на терор и почвам да се замислям дали да не разредя през вечер? newsm78
 Flowers Rose за Криско

# 247
  • София
Ели, да ти е жива и здрва племенницата.

lina6.3, честито ви бебе и на вас   bouquet

Честит имен ден на всички именици!

Марини, аз не мажа от лятото с лосион тялото, само понякога по коремчето и кръстта, там където се трие памперса, мажа.

Бобо е с хрема от 2 седмици и направо вече не знам какво да правя. Уж капим капки, пие още едни, че да не стане някоя кашлица, слагам и сребърна вода, но от 2 дена много лошо ми кашля през ноща и сутринта. Ще се възползвам от идеята за чай от малина или дюла, да видим. А трябва тази седмица да се върна на работа. Кофтито е,ч е всички ми казват,ч е тези сополи ще продължавта месеци наред  ooooh!

Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Криско

# 248
Честит Имен Ден на всички празнуващи днес Simple Smile

Добре дошли на този свят на прекрасните дами на мама как' Пена  и леля elku - elena. Да са живи и здрави, само радост, усмивки и щастливи мигове да ви носят!

elku - elena, наистина много съжалявам, че няма да можете да дойдете на Хелоинското парти.

marini , отдавна приключих с лосионите и млеката, Руми я мазах по до късно, но Гери спрях още с жегите в началото на лятото. Единственото, което продължавам е мацането на дупето с Павлодерм (македонска мас)

Мир на душичката на Криско

mama_na_kiki
, успех и не се притеснявай, наистина е рутинна операцията и дано сте здрави. На брат ми са я резнали чак на 5 годинки, понеже изобщо не можел да говори правилно и от раз проговорил, така че със сигурност е по-добре по-рано да приключите с юздичката Simple Smile

neci , стискай зъби. Аз поне все се успокоявам,че всяко нещо с времето си и така ми е по-лесно да преодолявам постоянните периоди, през които преминават дечицата ни докато порастват. Успех и дано се успокоите и влезнете по-бързо в релси Simple Smile

Аз да си призная чета, но все ме домързява да пиша.
Нямам търпение до 2-ри да се видим - само дано всички са здравички. Толкова много са пораснали по снимките априлчетата, но друго си е на живо.

Моята Гергана е станала побойничка - не е за вярване, че при толкова миролюбиви родители и това ще научи, но лятото с многото каки и батковци даде своите резултата. Ако някой я пререди или я бутне по пързалки и люлки, тя го рита и блъска, а аз умирам от срам и се чудя какво да обяснявам. Никога не е бита, освен неволно от кака й........... Надявам се да е мине бързичко този период.
Мога да я похваля, че от Гери ще излезне прекрасна гъбарка - катери баирите, къса и носи всичко, което намери по пътя си, обядва шипки, понеже майка й забрави да й вземе обяд - чистя семчиците с гъбарско ножче, а тя само сочи и казва "цете", което е цвете, но и шипките са в тази графа за нея. Изобщо не мога да й се нарадвам в планината, все едно е друго дете - щастливо, пеещо, радващо се на живота. А кака Румена мръкна, че я болят краката, че иска да я носим по баирите и т.н. - дано се промени, че с родители планинари незнам какво ще правим с нея. Искрено съжалявам, че този уикенд се отказахме, заради лошите прогнози за времето, а то се оказа прекрасно, но поне поиграхме на Заимов и купихме карнавално костюмче от там Simple Smile))))

Много неща мислех да пиша, но ми изхвърчаха, а и поста вече е огромен.
Чао и приятна седмица на всички ви, а болничките бързо да оздравяват Simple Smile

# 249
Хриси, стискам палци!

Неци, ужасно ти съчувствам. Умората е невероятна, най-лошото е, че се натрупва с времето и става все по-лошо, ама няма как да не издържим! няма да се даваме!!!

Маймуналия си обърка режима съвсем. От няколко дни се опитва да спи само веднъж дневно, а днес и заради смяната на часа тотално се промени всичко. Почти заспа докато обядваше, да видим тази вечер в колко ще се тръшне и утре сутрин как ще ме събуди! newsm78 Магаре Thinking

Да се оплача малко и аз - цялата ми шия е в рани - махнах си вирусни бенки (появиха ми се през бремеността). махнаха ги с електрокалтер - направо си ме пърлиха, но преди това ме бодоха, за да ми сложат упойка, та си беше двойна гадост. Абе, ако знаех колко ще е весело, не бих се подложила хич. И сега съм красота! на 2 ще ме видите, но важното е, че ги махнах.

Целувки и приятна вечер на всички! болните бързо да оздравяват!

# 250
Честит празник на всички именници! Hug

Ламичке, кога да стискаме палци за кормуването, утре ли беше? newsm78
Бързо оздравяване след електроманипулациите! Щом е за здраве и хубост, трябва да се изтърпи.

elku-elena, честита племенница! Да ви е жива и здрава, а ти да си най-готината и добра леля на света! Heart Eyes

Хриси, успех с манипулацията! Peace

# 251
Нямам време да пиша и да чета, момичета, че нещо много ми се спи... В петък брат ми си празнува РД-то на вилата и аз барабар Петко с 18-годишните, заедно с Гури да ги контролираме, та се прибрах в 5, защото ( нали съм карък ) алармата се прецака на колата и 2 часа се опитвахме да запалим, за да се приберем, после полицаи ме спряха точно пред нас и 20 мин. ме занимаваха с глупави въпроси ( пили ли сте? на колко ви е детето? от къде идвате ? брат ви има ли книжка ( че колата е на негово име ) ? и т.н. простотии, чвно им беше скучно , та се прибрах в 4:30 умряла за сън, сутринта Мая ме събуди в 7 и още не съм се наспала...  Tired
Мая от 2 дена не иска да спи следобед, прави ни маймуни. Вчера беше в Младост при Гури, не щеше да спи, заспа в колата на път към бащата на Пепи, та стояхме в колата с Гури 1 час да се наспи  ooooh! Днес цял ден сме си в къщи и не иска и не иска, какво ли не правих, бебе Айнщайн, мляко, биберон, лежахме на спалнята цял ден, освен, че аз почти заспах, нищо друго не постигнахме  ooooh! Към 20ч. се прибра баща и и легнаха на спалнята и заспа за 15 мин., вече едвам гледаше, ходеше и падаше, какво е това чудо не знам  newsm78  #Crazy
Ето малко снимки от октомври - http://stra4iatela.multiply.com/photos/album/63/63
Дейзи, двете мадами много са пораснали и са толкова сладки, Габи как позира и Теди как яде бутчето, така ми се прияде, та сега това вечеряме  Wink Нали съм си вечно бременна  Blush
Ели, много ме е яд, че след цялата организация няма да дойдете, но като мине инкубационния период, ще направим нова сбирка да се видим...  Hug Честита ти племенница, да ви е жива и здрава и много да ви радва !   bouquet
Нямам търпение да се видим на срещата
Hug

# 252
  • гр.Варна
Здравейте
Честито на всички,които носят прекрасното име Димитър,Димитрина и производните им!!!
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose За Криско на Лилибон
Ние днес празнувахме Димитров ден извън града!Ето малко снимков материал.
http://hristinak.multiply.com/photos/album/34/34
Иначе в петък бяхме на среща на спциалността,но се събрахме едва 10 човека,от 50.гадно ми беше,че моите приятелки не можаха да дойдат,но така или иначе,пак си изкарахме много добре.
Криси вече е по-добре.Мисля,че не малка роля за състоянието му изигра и изникмалият пореден предкътник.За жалост много трудно вадим зъби.Не мисля да го пускаме  на ясла докато не мине манипулацията.За ясла ще има време.
Ели,за кашлица мога да приложа следните рецепти:
СИРОП ЗА КАШЛИЦА: 250 г бира, 100 г небет шекер (мед, фруктоза), 1 лимон - добре измит, смлян или настърган скорите ( без семките ) се варят 30 мин. на водна баня.Прецежда се. Взема се по 1 суп. лъж. през 15, 30 ,60 мин....., в зависимост от силата на кашлицата.
ЧАЙ- 2-3 ореха, счукани и варени счелурките, примерно в 400 г вода. Сваля се от котлона, добавят се 1 чаена лъж. босилек и 1 чаена лъж. индрише. Още 10 минути запарка. Подслажда се с небет шекер.
КРОМИД ЛУК ( настърган ) и мед в отношение 1 : 2. Взема се 5 - 10 Х дневно по 1 чаена лъж. при суха кашлица.
ВИНО- 200 г кромид лук стърган + 100 г мед + 750 мл бяло вино; кисне 4- 5 дни, цеди се и се доизтисква в тензух. За един курс 4- 6 бутилки. - не става за бебета
ЧЕРНА РЯПА- издълбава се пълни се с пудра захар и след няколко часа се образува сок- пие се, пак се зарежда

# 253
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
В колко часа беше партито за Хелуин? Нали последно остана в Барбароните на бул. България?

# 254
  • Beyond the Frontiers
Дейзи ще идвате ли и вие- колко души.
Партито е от 18,00 в клуб Барбарони - Белите брези
Бройка до момента 20 деца и 29 възрастни.
Поръчах: 2 еклерови торти с по 14 парчета
                2 плата с панирани кашкавалчета и сиренца - по 800 гр
                1 плато с пилешки хапки - 800 гр.
                 1 семейна пица Джендзано - с пушено пиле и кашкавал
                 1 семейна пица Куатро стаджоне /не се смейте аз съм с немски Embarassed/
Общо дължимата сума е 211 лв
Ще смятам колко се пада на човек / дете и т.н.
Ако някои смята, че има нужда от още нещо за хапване да казва, не е късно.

Сега да се оплача, Борис е с бронхит и в момента се гледат с татко си, че имам няколко спешни сделки. Пак сме на антибиотик Cry На всичкото отгоре има някаква авария в квартала и няма ток и вода, че татко ни в чудо се видя , как и какво да дава на малкия за ядене
./в тази връзка сигурно чак късно довечера ще мога да вляза във форума/.
Мама на Кики мерси за рецептите, ще ги пробваме. Peace     

Общи условия

Активация на акаунт