АПРИЛчето е весело дете-говори,пее,учи се,расте!

• 12 613
  • 309
  •   1
Отговори
# 225
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Ая много са сладки малчуганите, а ти се пази много.

Ето да видите мойто диване как и каво яде - http://dezygg.multiply.com/photos/album/49/49#65
/това е преди болестта/

# 226
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Да ви се похваля вече сме с нова количка. Ползвана е само 10 дена и е в гаранция още до февруари на половината от реалната и цена! Този модел http://family-bg.com/prX_2967.htm Купих я от много симпатична мама от форума!
Елку, тези колички в Джъмбо бяха свършили, но тази е много по хубава от тях!

Дейзи , голяма сладурка е Теди с тази кълка , която е колкото половината и глава!

Днес какво е това затишие във нашата тема?  Thinking`

# 227
марта мойта количка е абсолютно същата(синя) Wink,карам я от 1г и 4мес и съм супер доволна,не е мръднала,само на 1 място се беше скъсала
Дейзи rotfImao,дори ми се прияде и на мен Wink
А на Алекси 3-то бебе вече ми е картинка на монитора Wink

# 228
Дейзи хихихи каква е сладка като папка Heart Eyes Grinning

# 229
Aлекси, много е сладко зайчето  Heart Eyes

Танче, благодари на Nijntje, че припомни рецептата. Hug  Аз само я дообясних.
няма нужда от благодарности  Hug радвам се, че върши работа.

Ама какво затишие наистина днес  newsm78

# 230
Дейзи, избива рибата твоята луничка  Joy Много сладко си похапва  Flutter.

Аз да се похваля, че бяхме на преглед с децата (по-добре са, но с антибиотик до неделя), но се възползвах да видим и бебото - чухме сърчице  Heart Eyes и е 1,2мм. Имам леко отлепване и ще пия малко лекарства, но това да е проблема.

# 231
      Здравейте милички !
  Благодаря ви за отговорите за помпите за кърма   bouquet,аз също съм доволва от Авент ,преди я ползвах но беше на една приятелка а сега и тя има бебе и си я ползва .Бяхме купили и електричска на Нук ,но с нея не можех да се цедя и така си седи в кутията новичка .Коремчето расте по малко ,въпреки ,че съм качила 5 кг до сега ,бебка вече е 1 кг 120 г.  Нощтно време най обича да рита и не оставя мама да спи .
    Дейзи дайте и една биричка на Теди да си прокарва ,че пилешкото малко е сухо. Laughing
  Ая при кой доктор  ходиш да т наблюдава  сега ?

# 232
Здравейте  Simple Smile
Дейзи,голяма скица е Теди  Laughing
Алекси,много сладко бебче -зайче,направо ми се иска да го нагушкам  Heart Eyes
Да ви се оплача - Мира от два-три дни е с много неприятна кашлица - хем е влажна,но не може да отхрачи секретите и гърдичките й хъркат,не може да се наспи като хората,направо се измъчи  Sad Слушам я по няколко пъти на ден,но на нея й омръзна вече и не ми разрешава.Ще изчакам до понеделник и,ако не тръгнат на оправяне нещата ще почвам антибиотик. От вчера й давам Енгистол - някой ползвал ли го е ,имате ли впечатления от него?Опитвах се да й правя инхалации с лайка,но говедото не стои да диша изпарения.
На всички болни пожелавам бързо оздравяване  Hug

# 233
  • Beyond the Frontiers
Здравейте,
влизам на бързо да се похваля, днес станах леля. Имаме момиченце - Веселка със скромните 4 кг Embarassed Поизмъчи майка си, но са добре и двете.

Сега вече имам оправдание да разглеждам момичешката секция в La redoute  Embarassed

# 234
elku - elena,честита ти племенница   bouquet Да е жива и здрава и да е гордост за родителите си  smile3525

# 235
  • гр.Варна
Ели,Честита ти пллеменница!Да ти е жива и здрава!!!Голяма мома,голямо чудо:)))
di_p,аз съм ползвала Енгистол.Много съм доволна от него.Няколко пъти,когато сме хващали болестта в начален стадий е помагала да не се стигне до по-серизони лекарства.Дано помогне и на вас.Давах 3 пъти по половин.
Кристиан също беше болен.Давам му Цефзил-АБ.Не съм фенка на по-сериозните лекарства,но ми се струва,че трябваше да го пие.Все пак във втроник започна 3-та седмица с кашлица и хрема.Вчера го водих на контролен преглед и педка каза,че детето е много добре,но трябва да си допие антибиотика.От него обаче акитата ни са доста поразредени,а и дупето му се изрина зверски.
Мислех в понеделник да го пусна на ясла,но май ще изчакам,понеже имаме час за рязане на юздичката под езика му за сряда и не ми се ще за ден-два да лепне пак някой вирус в яслата и да отлагаме отново манипулацията.Стискайте палци всичко да мине ОК,макар аз да не се притеснявам особено.....и все пак,ще му слагат пълна упойка и ми е някак странно....Надявам се това да спомогне,за да може детето да сдъвква храната.В момента юздата му е толкова къса,че не може да си прехвърла храната в устичката.А и като казва някои думичка се усеща по-специфично изговаряне на някои букви.
Това е от нас засега
П.с.Варненки,защо повечето се ослушвате за срещата???Кога ще я правим????Давайте да се броим кои ще сме вече..... Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 20:56 от mama_na_kiki

# 236
elku, честита ви племенница   bouquet

Анишка, вие пак ще имате фина мадама май  Wink. Този път не съм се установила още. Ходих най-напред в Света София на бул. България при младата Мазнейкова, че ми много удобно, но вчера ходих при Власова в Свети Пантелеймон - с нея си се знаем от години. Хем ми се иска да съм при Власова, хем пък в Света София е добре, че си имат всичко на лице (лаборатория, обурудване и т.н.), та все още съм в чуденка  Rolling Eyes. Ти къде ходиш? Извинявай, но съм пропуснала клюката - втората мацка като първата ли я направихте или стана случайно чудо като нашето?  Blush

mama_na_kiki, мислех че тази юздичка е някакво нарицателно, но разбирам, че всъщност става дума за проблем - надявам се да успеете в сряда и след интервенцията всичко да е наред  Hug

Децата вече са по-добре, до утре са АБ, но ще ги оставим още седмица в къщи преди да ги пуснем пак на ясла. Обаче Бобо спи много зле напоследък. От няколко нощи се буди с писък и спи най-много половин-един час без прекъсване. Разказа ни играта. Проблемът е, че не мога да разбера от какво е. Мислехме от начало, че е заради запушено носле, но не е.
Другото двайсет о тняколко дни е, че Виктор като мине 7ч вечерта става непоносим - реве нон-стоп и иска само да го нося. Като му дам мляко се кротва, заиграва се и след половин час пак.
За капак, аз не се подобрявам, а напротив - бях днес на преглед и за сега не бива да приемам някакво по-тежки медикаменти, та ще продължавам с бабините методи, но да видим до кога.

# 237
Elku-elena, честита ти нова роля в живота, при това толкова прекрасна! Мила лельо, да се грижиш за малката си племенница с много любов и възхищение, а тя да ти се отблагодарява с весел детски смях и палави игри с бати Борис!

Момичета, утре се навършва една година от смъртта на едно сладко форумско момченце, на което съдбата отне възможността да води нормален живот: Криско на Lilibon. Нека си спомним за него, а който има вяра, да се помоли за душичката му.

Много ми е мъчно... Утре сутринта сме на помен.

# 238
Ели, ЧЕСТИТА ВИ ВЕСЕЛА ДЕВОЙКА! Да е здрава и усмихната и да изпълни дните ви с радост!
Ая, слагаш ли си сода за хляб на гърлото? На мен винаги ми помага, а и най-вероятно съм от малкото, на които им допада тази процедура! Бързо да оздравявате всички! Въобще не мога да си представя да имам още едно диване като Александър! #Crazy Свалям ти шапка!   bouquet
Мама на Кики, успешна манипулация! И аз имам подозрения, че му е по-къса юздичката, но ще почакам да проговори, за да видим дали ще е нужно и ние да я кръцнем!
di_p,  на Александър за отхрачване му бяха предписвали Ambroxol и мисля, че помогна! А за инхалациите направо ти се чудя на ентусиазма да я пробваш? Не са ли малки за такива "спокойни" процедури? Малкият няма и 5 сек да стои и да диша пари! Бързо оздравяване!
Све, ще се помоля!  Praynig

# 239
marini ,аз в началото й давах Мукосолван,който съдържа амброксол,но от него много се втечняват секретите и съвсем взе да се дави.За това го смених с Проспан.За инхалациите - трябва да търся някъде по левчетата малък бързовар и да пробвам с него,щото на котлона наистина не става.
Све,много ми стана тъжно за Криско  Cry Мир на душата му  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт