Ето да видите мойто диване как и каво яде - http://dezygg.multiply.com/photos/album/49/49#65
/това е преди болестта/
`
Аз само я дообясних.
радвам се, че върши работа.
Много сладко си похапва
.
и е 1,2мм. Имам леко отлепване и ще пия малко лекарства, но това да е проблема.
,аз също съм доволва от Авент ,преди я ползвах но беше на една приятелка а сега и тя има бебе и си я ползва .Бяхме купили и електричска на Нук ,но с нея не можех да се цедя и така си седи в кутията новичка .Коремчето расте по малко ,въпреки ,че съм качила 5 кг до сега ,бебка вече е 1 кг 120 г. Нощтно време най обича да рита и не оставя мама да спи . 

Слушам я по няколко пъти на ден,но на нея й омръзна вече и не ми разрешава.Ще изчакам до понеделник и,ако не тръгнат на оправяне нещата ще почвам антибиотик. От вчера й давам Енгистол - някой ползвал ли го е ,имате ли впечатления от него?Опитвах се да й правя инхалации с лайка,но говедото не стои да диша изпарения.

. Този път не съм се установила още. Ходих най-напред в Света София на бул. България при младата Мазнейкова, че ми много удобно, но вчера ходих при Власова в Свети Пантелеймон - с нея си се знаем от години. Хем ми се иска да съм при Власова, хем пък в Света София е добре, че си имат всичко на лице (лаборатория, обурудване и т.н.), та все още съм в чуденка 

Свалям ти шапка! 
Мир на душата му