Училищният звън децата сбира,АПРИЛчето на ясла нови другарчета намира

• 12 297
  • 312
  •   1
Отговори
# 90
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,smooth !ЩАСТИЕ,ЛЮБОВ И ЗДРАВЕ И ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА С ЛЮБИМИТЕ ТИ ХОРА  smile3525 smile3510

Marjo ,тя Мира не обича тиква,но от два дни ядене на супа имаше ефект  Mr. Green  А сега отивам да й взема праскови,дано и те помогнат  Simple Smile
lina6.3 ,Мира също еднократно вдигна Т след ваксината и след това нищо й нямаше,дано и при вас мине леко  Heart Eyes

# 91
Ей, мили приятелки, благодаря ви, че сте се сетили за мен! Трогнахте ме! Днес дори е троен празник-навършва се и 1 год.от захранването на Томи!

Ето и една почерпка за душата от уикенда ни в Созопол: "Есенно море"

# 92
di_p,много е неприятна ситуацията със запека,дано не се повтаря.Преди време синът ми беше така и си спомням миличкия как ставаше червен като домат от напъване и как го болеше цепнатото дупе Tired.Избягвайте клизмите,защото стават лениви червата,ама ти това го знаеш по-добре и от мен.Дано всичко вече е наред! Hug
Лина,и Галенце да се оправи бързо. Heart EyesТемпературата е за кратко,и ние минахме през това.
След няколко дена трескава подготовка,днес вече мога да ви се похваля с нашия батко.Вчера беше на състезание с отбор от неговия клас и представяха  училището си в телевизионно шоу"Аз знам,аз мога" .Първото място е наше.....и продължават напред. bowuu.Ще се излъчи в събота от 10 часа по варненската ефирна телевизия.Финалите предстоят на 13.10.2008г.
Порадвайте се на слънчевият ден!Много целувки от нас! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 93
  • В красивите ми сбъднати мечти!
СМУТТТ, ЧРД да си жива и здрава и дано тази година се осъществи мечтата ти да бъдеш мама поне на две дечица!

Здравейте от мен и Ели!!!
Ако не е късно Елку-Елена ще ни включиш ли и нас в партито за 1.11 в Приказка безкрай?

Иначе Ели е екстра - папка и слушка.Изключение има само като и дадат зор зъбите.

Заспива си абсолютно сама /с шишенце в ръка/ където и да я оставим - на гости при приатели, по селата, при майка ми , абе въобще навсякъде. Носим кошарата , като дойде време за сън я слагам в нея , давам шишето и излизам- и обедният и вечерният сън е така. Тя биберон никога не е ползвала или всъщност само за малко в началото, така че поне едно гайле по-малко , но пък пие млекце нощно време и там ще видим зор с отучването.

Какви изследвания точно трябва да се направят за яслата
, че нещо не съм много сигурна?

Последна редакция: вт, 30 сеп 2008, 14:56 от MAPTA

# 94
  • София
Мила smooth, желая ти сбъдване на мечти! Честит рожден ден!

За партито давайте да се организираме по-бързичко, аз съм ЗА всеки вариант.

larsen, браво на баткото!  bowuu

# 95
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛИЧКА РАДЕ!!!
Бъди все така лъчезарна, мила и позитивно настроена към света! И нека здравето, щастието и късмета винаги съпътстват теб и семейството ти! Много целувки от Валето и мен специално за Томенцето!

# 96
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Ох, сега зачетох темата назад и се оказва , че партито не е нито в този ден, нито там! Embarassed Сега вече ще следя темата , че да не се излагам вече така. Laughing

# 97
Smooth,  ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! БЪДИ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА!

Марта, направо ти завидях за доброто дете. Дари не заспива вечер на друго място освен леглото и. С мляко, без мляко, без биберон, с биберон, ефекта е един и същ - неще. За цяло лято, сигурно сме ходили вечер на кръчма с нея, 2 пъти.
За партито - нали казахте, че в Приказката има свободно време по-рано следобяд? Ако е събота какво пречи, да е по-рано?
Хремата при нас продължава. Снощи пробвах и с лука - ефект никакъв. Освен, че вече всичко ми мирише на лук. Вчера я водих на доктор, каза, че трябва да изчакам да мине. Но 20 дни??? И аз съм много хремава, едвам дишам.

# 98
Поли, по-рано повечето дребосъци спят. Мая например спи до към 17, докато стигнем да стане 17:30-45 Peace
Раде, честит рожден ден! Пожелавам ти да си все така лъчезарна и положителна, много здраве, Томи много да те радва и слуша и догодина да си има компания в игрите
Hug   bouquet

# 99
Ради честит празник!!!!Много радости,здраве и любов ти желая от сърце!!!!! smile3525

Аз също съм навита където кажете за партито,по принцип предпочитам след 16ч.  защото Александра спи веднъж на ден и това е след обяд.Също мисля, че няма нужда от меню за децата.

# 100
smooth
Честит ти троен празник. Желая ти в пълно здраве, с много слънце в душата и любов в семейството да доживееш мига на захранване храненичето на Томито  bouquet.

Слънчевки, почти нямам възможност да пиша тези дни. За партито принципно и аз нямам претенции. И пак за партито, какво ще кажете за този клуб http://barbaroni.com/web/index.php?option=com_content&task=v … =15&Itemid=28? Имат три клуба и изглеждат просторни, но не съм посещавала нито един от тях. Та, ако сте съгласни да отидем там. Нека решим окончателно сега, че на края ще останем без парти, а великолепната идея за тази тематична среща на Илит ще пропадне Sad.

# 101
Smooth Честит Рожден Ден! здравето да е с теб, слънчеви усмивки всеки ден, и сбъднати мечти!

Пепена
, разтопи ме с тази песничка, мерси! Скоро  и на теб ще ти влезе в употреба, но братчето ще е не едно, а 2 Grinning
рениборо, МАрини, и на вас мерси. Баткото е почти като нов, все още е много малко сополив.
Поли, ами при Бпорис вече е 4та седмица......и докато пробваме чинийка с лук, орехи с черупки (рецептата на ларсен), ракия, мед и масло/олио, мед на гръбчето, разтривки с ракиа, чайчета, сол в нослето и т.н., както казва таткото, то детето оздравя само докато ние се чудим какво да го правим. Бързо да се оправя и Дари!
Марини, найстина е мнгоо хубаво в Трансилваниа. А Алекс е станал голям чаровник. КАк ще го опазвате след някоя друга година  Wink
450, извини ме,  не бях разбрала за къпането. Аз познавам и големи хора, които не обичат душ да ги пръска в лицето.
Вики и КАлина са на светлинни години от нас с уменията си. Барво на децата!
НАше детенце му дай да се катери по всичко, що става за катерене и в къщи и на вън, да се пуска по пързалки с главата надолу, да танцува и да взима играчките на Калина. Общо взето никакви ентелегентни игри не го впечатляват. А колко се опитвам да го заинтригувам.
 И да ви кажа, как ми олекна на сърцето - Борис ходи с кеф на ясли,след толкова дни в къщи, вече втори ден, нито плаче, нито мрънка. Ники го води, преобува го, отиват в стаята на групата, казват здрасти на учителките, стой 5 мин. и му казва, че ще со ходи и ще го вземе след като обядват и наш Борис едва го поглежда, улисан вече в игра и му маха за чао. Пу пу, дано да продължи така. Днес даже са ги извели да си играят на двора, в пясъчника, където се е образувала голяма локва от дъжда нощес. МАй е било голямо мацотене. Но нали са с дъждобрани и гумени ботуши, беше сух като си го взех.

# 102
  • Beyond the Frontiers
Марта, можеш да се включиш по всяко време разбира се Laughing
За тези клубчета - Барбарони, аз мога да мина и да видя единия, който е в Борово и да питам, евентуално утре.
Иначе ако няма места за 01, как ви звучи и втори newsm78

# 103
МИЛА SMOOTH, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ МИ ЖИВА И ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА ПРЕКРАСНА И МНОГО ОБИЧАНА!

За партито - Утре привечер ще мога да проверя в Барбарони в Белите брези.
di_p - Миличката Мира. Много е неприятно това със запека. Посъветвахте ли се с педиатър какво може да я облекчи?
Марта -  На Белослава за яслата ни искат еднократен отрицателен резултат от изследване за патогенни чревни бактерии и чревни паразити /в нашата поликлиника има микробиология и там ще занеса пробата/, не по-рано от 15 дни преди постъпване; кръв и урина една седмица преди постъпване; бележка от личния лекар за липса на контакт със заразно болен 3 дни преди постъпване и васерман на един от родителите.

# 104
  • София
Ей голяма е конкуренцията тук: http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&dID=1&ph=4&p=6& … ID=%&rID=6901 ударете по едно рамо, че свършва срока  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт