Ластични колани и клинове след раждане

• 31 886
  • 49
  •   1
Отговори
# 30
Аз родих секцио и мислих да си купя колан ,но лекарката ми ми обесни че по добре без него конкретно при секциото защото като съм без колан си напрягам повече коремните мускули което помагало по бързо да се прибере и стегне корема Peace

# 31
  • Стара Загора
Аз не съм ползвала

# 32
МиЛЛЛичка,честито ти бече!Пожелавам ти много да те радва и много да те слушка  bouquet

# 33
МиЛЛЛичка,честито ти бече!Пожелавам ти много да те радва и много да те слушка  bouquet
бЛАГОДАРЯ

# 34
А снимки? Mr. Green

# 35
Аз съм слагала колан под дрехите, за да ми прибере малко сланинките след раждането. Но това е само временен ефект. Коремните преси след няколко месеца ще дадат по-голям резултат.

# 36
аз ползвах на Триумф.
Въпреки че се отрича тук-там, имаше ефект Simple Smile

# 37
Ето като тези бяхах моите и съм доволна от  тях много!!!

# 38
Стефинка,ама това са килоти ShockedМного неудобни ми се виждат Rolling Eyes

# 39
  • Пловдив
Ето като тези бяхах моите и съм доволна от  тях много!!!

Това от тези от горе снимката ли са? /от ДаНет/

# 40
Ползвах и горе долу имаше ефект Thinking
Сложих го веднага  щом се прибрахме в къщи с бебчо Peace

# 41
Пълни глупости са това за мен. За влизане във форма най-много помагат кърменето, здравословното хранене и движението!  Peace

# 42
момичета аз вече родих на 27.Донесаха ми в болницата роднини гащички от тези тип безшевното бельо само че ми стигат до сутиена за да могат да приберат корема.Веднага щом излязох на 30-ти и си ги сложих.Чувствам се Добре с тях.Хем не са ми много стегнати хем пак ме прибират.Докторката ми каза че за колана ми е още рано, защото се изчаквало към 1 месец матката да си прибере сама а тези ластичните на данет много пристягали.За сега си карам с гащите пак  ще си взема нещо по стягащо.
Честито да ти ЖИВО И ЗДРАВО ти пожелавм от сърце най много, и да се възтановяваш по бързо и да се радваш на бебчо,че после стават големи пантички  Crazy Heart Eyes Hug

# 43
Тези колани разбирам защо облекчават родилите секцио, но на родилите естествено как им помага. Събира им кожата по принцип или ги стяга само докато ги носят?

# 44
Моят гинеколог изрично ме предупреди да не нося подобни стягащи колани или гащи, защото според нея коремът "провисвал" (може би от по-бързото прибиране?). Послушах я и коремът ми се прибра за 3 месеца без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт