И стига с тия крайни изказвания. Естествено, че ще има различни мнения. И разбира се, че не е нужно да имаш протекции в болницата за да се държат с тебе добре. Ако темата не е за другите форуми, защо да е за този! Тук също има много бременни момичета и ако ще раждат там защо трябва да живеят в още по голям кошмар. Защото техните проблеми и тревоги са много по големи от тези на другите бременни, които преди това не са загубили дете. Пишете си в черните и бели списъци за болници и лекари

Както казах и преди - грешка има! Но вече в случая трябва да се изчака резултата от аутопсията и да се види от какво е починало детето. И да се търси отговорност на лекаря грижил се за него. Защото е очевидно, че имат много работа, да. Но е трябвало да има постоянно човек при това дете. И как да кажат точния час на смъртта като явно е нямало кой да го отчете! И ако е имало шанс това дете да оцелее да се търси сметка на този, който е отговорен. Не на цялата болница, на отделен груб по принцип лекар, акушерка и т.н.
Каспър, подкрепям мнението ти напълно
Деца може да се с спасяват и в малка седмица, обаче искам да ви кажа, че Пловдив е дълбока провинция спрямо София, та какво остава за Канада, Америка и т.н. И наистина В Селена е луксозно, ама какво те грее това, че няма да спиш на изтърбушено легло и ще ти е приятна обстановката, като наистина при възникнал проблем с недоносено пак ще го закарат в ВМИ или Окръжна. Дори тук имаше момиче с такъв случай, с близнаци.

Искрено ми е мъчно за родителите и им съчувствам за тази трагедия. Дано намерят покой и най вече да разберат какво точно е станало с детето им!
Също спирам да пиша в темата.
... голяма мъка и трагедия
, че и се изтъква, че е шеф на отделението... Майко мила, спаси ни от подобни касапи (в пряк и преносен смислъл на думата).
Добре, че помнех името на лекарството и се обадих на позната неонатоложка, та ме упъти, как да го пия!
. Хора,крайно време е нещата наистина да се променят в тази държава. Не са спасили детенцето ти-но поне да ти кажат какво е станало и защо. Съгласете се ,че когато се говори с недомлъвки или нападателно,то често е защото се опитват да скрият нещо. Иначе и аз мисля ,че е крайно неправилно да се настаняват проблемни родилки при мамита,които са родили без проблем. И на мен ми беше много тежко да ги гледам как си взимат децата на всеки 3 часа,а аз чаках да стане 19 часа ,за да мога поне за 5 мин. да я зърна в кувиоза. За условията няма да говоря. Даже и за отношението. всичко бях готова да изтърпя само и само да спасят детенцето ми. Прочетох много негативи за МД. Слава Богу при мен всичко завърши успешно и няма да се оплаквам. Защото знам ,че ако бях родила в моя град детенцето ми нямаше да е живо. Просто защото се нуждаеше от съркфалтант(не съм сигурна как точно се пише). А в нашата болница НЯМА. За да се държиш човешки и нормално не ти трябва материална база нали? Чудя се ,ако на Весела иа мъжа й им бяха обяснили какво точно се е случило вместо да ги нападат така грубо ,може би нямаше да се стигне до тук.Защото за съжаление не са първите,а няма и да са последните ,на които се случва това. ТЕ ИМАТ ПРАВО да разберат какво се е случило! 
за малкото ангелче нека да е светло на душичката му и да е на едно по - добро и прекрасно място.