Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-3-та тема

• 65 968
  • 1 294
  •   1
Отговори
# 345
А те как знаят, че единия парфюм липсва?  #Crazy  Имат ли право в твое отсъствие да отварят и да гледат?  ooooh!

Човекът каза, че е като е пристигнала е била 1 кг и 200 гр...а сега е 600 гр (не бяха точно такива цифрите, но грубо казвам) и е с нарушена опаковка...и аз даже исках да знам кой парфюм са ми взели и кой е останал Blush, но той каза, че не може да ми каже, защото няма право да види  Whistling

Значи някъде от камиона до гишето(съвсем образно казано) се е изгубил, така ли?

# 346
  • Варна
А те как знаят, че единия парфюм липсва?  #Crazy  Имат ли право в твое отсъствие да отварят и да гледат?  ooooh!

Човекът каза, че е като е пристигнала е била 1 кг и 200 гр...а сега е 600 гр (не бяха точно такива цифрите, но грубо казвам) и е с нарушена опаковка...и аз даже исках да знам кой парфюм са ми взели и кой е останал Blush, но той каза, че не може да ми каже, защото няма право да види  Whistling

Значи някъде от камиона до гишето(съвсем образно казано) се е изгубил, така ли?

Най-вероятно...аз го питах "и това означава, че някой си е взел нещо нали?" и той каза "да...недобре свършена работа"  Crossing Arms

# 347

Най-вероятно...аз го питах "и това означава, че някой си е взел нещо нали?" и той каза "да...недобре свършена работа"  Crossing Arms

Каква не добре свършена работа, та това си е чиста кражба  Tired
Много тъпо, но поне не отричат, че при тях е станала, не че това ще те стопли де.

# 348
Леле това е ужасно, мен ако питаш като ходиш да си взимаш другия парфюм пусни жалба!Не можа така. Аман от крадливи пощи.Вече се убедих ,че от сайта са коректни въпреки липсата на номер за проследяване, вината за изчезналите пратки е 90 процента в някои наши  крадливи пощенски служители #Cussing out

# 349
  • Варна
Ами ще видим как ще се развият нещата..на мен лично за първи път ми се случва да ми липсва нещо от пратките...и ... да Tired ... не че още не им пиша maili на fragrancex за не получена поръчка пратена на 20.08  Shocked  ooooh!

# 350
не мога да не се похваля, след като няколко пъти се жалвах за непристигналите ми поръчки Simple Smile, най-накрая днес пристигнаха поръчките от 15.09, 18.09 че и тази от 03.10 , много съм доволна и щастлива Laughing,

# 351
О значи има шанс и мойта от 09,09,2008 да пристигне ходих до пощата миналата седмица служителката обърна целия тефтер е няма нищо.

# 352
  • Sofia
Пишете и какво получихте , де , само дати!  Crossing Arms

# 353
Пишете и какво получихте , де , само дати!  Crossing Arms

и аз искам имена и вчепатления  Whistling

# 354
  • София
На някой дойде ли му поръчка, шипната на 12. 09.? Моята още я няма  Cry
Току-що си я взех от пощата  Party
Браво   bouquet
аз още чакам поръчка шипната на 11.09 и май няма да я дочакам  Sad
Какво правите в такъв случай? Примирявате ли се или пишете гневни писма? И има ли ефект от писмата?  newsm78
Аз писах на банката, която е издала кредитната ми карта. Изпратиха ми бланка за рекламация на транзакцията, която трябваше да попълня, да изпрятя копие от кореспонденцията си с Фрагранса и те си задействат тяхно си разследване...

# 355
  • София
На някой дойде ли му поръчка, шипната на 12. 09.? Моята още я няма  Cry
Току-що си я взех от пощата  Party

Похвали се какво получи. Аз вече с нетърпение чакам моите поръчки.
Бях поръчала  Kouros Body  Cologne by  Yves Saint Laurent http://www.fragrancex.com/products/_cid_cologne-am-lid_K-am-pid_ … 7M__products.html Simple Smile

# 356
Karen ,bubanka писах в другата тема какво получих , момичета - но все пак - Л"ор дьо торенте и Кристобал. Много съм доволна. Засега повече впечатления нямам, защото обонянието ми е твърде намалено от грипа.

# 357
  • sofia
Момичета , препоръчайте някой парфюм и за милото. Всъщност, какво решихте, кой водеше в класацията за неустоимост?

# 358
Момичета, и аз вече чакам поръчка! Първа! Blush
Искам и тук да благодаря на Vi4ito   bouquet  bouquet  bouquet

Попрегледах последните мнения и май има липсващи парфюми от дадена поръчка! Confused
Като няма достатъчен контрол!  #2gunfire Как не ги е срам тези хора! #2gunfire

# 359
Момичета , препоръчайте някой парфюм и за милото. Всъщност, какво решихте, кой водеше в класацията за неустоимост?

Боди Коурус до колкото помня  Laughing - но май е по-харесван от жените, отколкото от самите мъже  Laughing

аз харесвам Квазар на Дел Позо

Общи условия

Активация на акаунт