Биофреш

• 110 511
  • 648
  •   1
Отговори
# 150
За мацките от Варна, ето какво ми отговориха от производителите -
"Продуктите на БиоРоза на Биофреш във Варна можете да намерите в магазина на кръстовището на ул.Шипка и бул.Княз Борис1, на бл.25 в кв.Чайка, на колхозния пазар до рибната борса, аптека "Янакиев" с/у входа на окръжна болница, на кръстовището на ул.Преслав и ул."Направи си сам"."
В магазинчетата на "Княз Борис I" и "Шипка", както и на другото на  "Княз Борис I" до Пощенска банка имат целите серии с цени x 26 лв.
В магазинчето на Рибната борса имаше само 1бр. от био серума, цената беше 18,90 лв.
В аптеката на ул. " Преслав" имаше био серум и био елексир - цената е 18,50. Жената беше много любезна и обясни, че правят и 6% отстъпка на продуктите. Търсели ги много рускините и рядко се случвало "нашенка" да попита за тях. Ще зареждат основно след Великден, но някой ако се интересува от подробности телефона е 633 334.

Последна редакция: сб, 04 апр 2009, 22:04 от Natalka

# 151
 В Пловдив, освен в Халите другаде на по-сносни цени ,дали се намират продукти на Биороза ? Thinking

Последна редакция: сб, 04 апр 2009, 20:19 от denik

# 152
  • София
мили мамчета, ето къде можете да намерите продуктите на Биофреш-в подлеза на президенството,подлеза на ЦУМ,халите,по ул.Екзарх Йосиф,централна гара ,аптеката срещу 5-та градска болница,пазара Кирков,аптека в бл.207 в кв. Младост,рум Младост,сувенирен магазин бул.Дондуков,сувенирен магазин ул.Алабин/бивше кино Москва/,пазар Красно село,жк.Борово пазар
Къде точно на пазара Кирков се продава козметиката? Rolling Eyes

# 153
הв горната част

# 154
да се оплача - кремът за ръце с невен, който страшно харесвах, са го променили
вече е в найлонова, а не метална туба, серията е Натуралс

Няма нищо общо с предния.  Cry

# 155
да кажа, че си поръчах няколко кремчета от серията био-роза от дистрибутор (софия) и например крем против бръчки ми излезе 11 лв!!!

Дайте координати на дистрибутор!

# 156
Primavera, прати ми на лични координатите, аз се изръсих 23 лв. за биосерума от нормален  магазин, защото не успях от дистрибутор да купя. Ти ли ходи при тях, за да си купиш?

# 157
Няколко въпроса:
1.Дистрибуторите съгласни ли са да пазарим от тях единични бройки?
2.Някой ползвал ли е  продуктите с UV защита? Доволни ли сте?
3. Търся такъв дневен крем за млада, смесена кожа? Дали можете да ми помогнете с избора или да питам директно дистрибуторите.

Надявам се от Биофреш да ми пратят координатите им  Peace

# 158
Интересувам се от продуктите на Биофреш и по конкретно серията "Био роза".
Напоследък често чувам,че продуктите им били доста добри.Вие какво мислите?

Не съм чела темата.Сега влизам в нея,и бързам да споделя мнение-трудно се свързах с дистрибутор в моя град и си купих някои неща от различни серии,вкл от "Биороза"-та-окоолочен серум-не съм ползвала такава текстура-много фина,бързо попива и задържа влагата с часове.Никак не е лоша серията "Лавандула".На 40 г съм,за мен е супер дневния крем-малко е гъстичък,но добре попива и хидратира.Нямам връзка с фирмата,държа да се знае!А,и другото,което ползвам е балсам без отмиване от серията с маслина-да,овлажнява косъма пише ,че има и УВ защита,ако е вярно-какво друго ми трябва.Радвам се,че имам връзка с тях!Повтарям,не правя реклама,а изказвам мнение/нямам нищо против и да ми платят за рекламата,между впрочем Laughing-шегичкааа/

# 159
Около-очния крем беше някъде малко над 14лв.
Другите са под 20лв, до колкото си спомням.

околоочния от дистрибутор е 11 лв,другите луксозни са 13-14/от дистрибутор,обаче!/

# 160
  • into the blue
Къде в Бургас мога да купя околоочният крем на "Биороза"?

# 161
Kade v Pazardjik moje da se nameri Rozovata voda na Biofresh ? ( ako ima xora ot pazardjik ) Wink

# 162
  • София
Прочетох цялата тема и реших да пробвам серията Биороза.
Някой има ли координатите на дистрибутори за София?

# 163
Бети, писах ти на лични Simple Smile

# 164
  • Русе
Здравейте, момичета! Извинявайте ако въпроса ми е глупав, но сега разглеждам сайта и... някой би ли ми казал каква е разликата м/у розовата вода от сериите Био Роза и Българска роза, освен, че 1-та е концентрат? Ако съм разбрала правилно Био Роза се води луксозната серия на марката, без вредни съставки и като такава предполагам е по-скъпа от останалите серии. Заслужават ли си 11-13(или колкото струва) лв. за розова вода? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт