Биофреш

• 110 489
  • 648
  •   1
Отговори
# 165
Да, всички продукти от серията Биороза са 100% натурално чисти, което специално за мен влиза малко в конфликт с досегашното ми отношение към обикновената розова вода, защото все си мислех, че и тя е такава.
По магазините водата Биороза я видях на 18 лв Shocked Аз лично трудно бих ги дала. Не знам дали има някаква разлика. Иначе с обикновена розова вода съм си правила лосион с масло от жожоба и е много приятно

# 166
  • Русе
kremi_s, благодаря! Мда 18 лв. са наистина множко за розова вода.
Да, всички продукти от серията Биороза са 100% натурално чисти, което специално за мен влиза малко в конфликт с досегашното ми отношение към обикновената розова вода, защото все си мислех, че и тя е такава.

И на мен това ми е странно. Хм да разбирам ли, че обикновенната розова вода има примеси и може да съдържа вредни саставки?! Shocked
Някой все пак, който е ползвал розовата вода на Биороза да каже отзиви, ако може?

# 167
Единственото, което съм пробвала на Биофреш е крем за около очи от серията Биороза - много съм доволна, хидратира и поддържа кожата много добре, наблюденията ми от вече 4 месеца употреба са, че имам леко заглаждане на фините линии под и отстрани на окото  Peace. Мисля да пробвам и други продукти на фирмата точно от тази серия!   

# 168
Magi_TM розовата вода е доста по различен аромат от всички който съм ползвала.Иначе разлика в качеството не откривам, а цената е 9 лв. за 125мл.

# 169
Според това, което аз знам, серията Биороза на фирмата е сертифицирана за Био козметика /първата в България такава/ - това значи, че розите за производството на тази линия на фирмата се отглеждат без да се употребяват хербициди и др. вредни за природата вещества, които оказват влияние и на качестовото и съдържанието на веществата в самия розов цвят. В общи линиии това е разликата между Био Розовата вода и обикновената Розова вода. Тази разлика няма как да я усетим на цвят и мирис  Mr. Green.

# 170
Съвсем неподготвена се намесвам в темата с въпрос - продуктите по-добри ли са от тези на "Българска роза Карлово" newsm78. Ако някой може да сравни много ще ми помогне...

# 171
  • на последния етаж
Аз изчетох цялата тема, разгледах и сайта - много ми се иска да пробвам тази козметика, но все още не мога да се ориентирам какво е подходящо за мен (29 год, нормална към смесена кожа). Ще съм благодарна на момичетата, които могат да ме насочат.

# 172
Имате ли отзиви за крема за лице със spf 20 от слънчевата серия?Аз от нея съм пробвала само балсама за устни,той също е с фактор,хубав е като трайност и мирише приятно,освен това е в много сладка кутийка.

# 173
  • при моите деца .....
Аз изчетох цялата тема, разгледах и сайта - много ми се иска да пробвам тази козметика, но все още не мога да се ориентирам какво е подходящо за мен (29 год, нормална към смесена кожа). Ще съм благодарна на момичетата, които могат да ме насочат.
Аз съм на 32 г. със смесена кожа. От форума разбрах за тази козметика и е от добрите ми попадения.
Аз използвам за околоочен - от серията биороза - АНТИБРЪЧКОВ ОКОЛООЧЕН БИО КОНЦЕНТРАТ

а за дневен от серията лавандула - Крем за лице анти акне ЛАВАНДУЛА
от форума прочетох и след почти 2-годишни опити това е най-подходящия крем - не лъсвам

# 174
  • на последния етаж
Благодаря * Боби *! А дали се предлагат мостри на продуктите им? Аз съм в района на Плиска и мисля, че съм ги виждала в едно малко магазинче близо до хотела..

# 175
Момичета,някой има ли координати на дистрибутор за Варна?

# 176
Благодаря * Боби *! А дали се предлагат мостри на продуктите им? Аз съм в района на Плиска и мисля, че съм ги виждала в едно малко магазинче близо до хотела..

По принцип продуктите са трудни за намиране /от серията Биороза/, не съм видяла никъде мостри.

# 177
и аз не съм виждала мостри на Биорозата, а много би ми се искало, защото с голям ентусиазъм си купих Серумът превантивна грижа, но все още съм със смесени чувства - много е лек, попива бързо и лесно, не ми мазнее, ухае приказно и все пак кожата ми седи някак грапава (може и от друго да е, защото напоследък смених малко начина на хранене, та не знам). Затова мостри биха били добре дошли (дори да ги купува човек). Замислям се за околоочния, но на есен ще го реша.  Thinking

# 178
  • Русе
калисто, Luisalote, много благодаря за отговорите!   bouquet Сигурно ще си я купя за да я изпробвам.

# 179
Взех си антипигментиращия био серум пише ,че е подходящ и против тъмни кръгове под очите .Нямам търпение да го пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт