Биофреш

• 110 473
  • 648
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Като излезеш от подлеза - най-близката, крайната алея с павилиончета, която върви покрай плодовете и зеленчуците навътре към пазара, а не успоредно на улицата.

Ох, пак не стана много ясно, но....не мога да го обясня точно. Днес, ако отскоча до там, ще се опитам да го запомня по-добре. Peace

# 196
  • София
Добре мерси!   bouquet И аз ще се разходя може и да го намеря.  Hug

# 197
  • София
Току-що се връщам от там. Не можах да се сдържа и прескочих, за да си купя и останалите продукти от серията.
Значи това е павилион №9 - пише "Парфюмерия и козметика" отгоре. Като излезеш от подлеза, продължаваш напред и завиваш вляво към основната част на пазара. Там /вдясно/ започва една дълга алея, по която има много и най-различни павилиони. Този се намира в началото на тази алея, както писах №9.

Серията БиоРоза я има и в едно магазинче за парфюмерия и козметика зад тази алея, в едно нещо като сграда, непосредствено преди плодовете и зеленчуците.

Засега само се радвам на външния вид и опаковките на продуктите, много съм впечатлена. Перфектно изпълнение. Надявам се и кремчетата и серумите да ми понесат добре. И съм вечно тяхна, че ми писна от прехвалени "маркови" кремове, много от които въобще не ми понасяха.

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 13:59 от Дона Флорзиня

# 198
  • София
Аха, сетих се къде. Благодаря ти много!  bouquet

# 199
  • Бургас
Изчетох цялата тема,че и аз много се зарибих към тази Био Роза.По принцип толерирам българското ,надявам се че по нищо не отстъпва на чуждите продукти.Не разбрах някой има ли координати къде да се намерят продуктите от тази серия в Бургас?Отправих запитване да видим дали ще ми отговоря,ако някой знае нещо да ми драсне някакви координати.

# 200
Поръчах си серията на Биороза в Бургас .Малко трудно стана-звъннах на един дистрибутор(благодаря на Калисто),той ме свърза с втори,който всъщност ми донесе продуктите и ми даде телефон на трети,когото да търся за в бъдеще!Дано да сте ме разбрали.Телефона мога да го пусна довечера,че сега не ми е подръка.

# 201
  • на последния етаж
Аз така и не открих телефон на дистрибутор в София... Производителите никакви не отговарят на запитванията.... Май ще се откажа от продуктите - и то единствено заради отношението, за съжаление.

# 202
Аз така и не открих телефон на дистрибутор в София... Производителите никакви не отговарят на запитванията.... Май ще се откажа от продуктите - и то единствено заради отношението, за съжаление.

Riuia, не се отказвай толкова лесно - продуктите си заслужават! Grinning

# 203
  • София

Riuia, все пак тази козметика се разпространява в магазинната мрежа. Това не е мулти левъл маркетинг, за да се търсят дистрибутори. По напред в темата има инфо за магазините, в които може да се намери козметиката. А предполагам, че те са много повече от споменатите. В повечето магазинчета, в които се разпространява блъгарска козметика има продукти на фирмата. Просто собствениците им не винаги зареждат и серията БиоРоза, защото според тях била скъпа за българска козметика. Нищо не знаят за нея, но искат ниска цена, това е. Така че в никой случай не става въпрос за лошо отношение на производителите на козметиката.

Нека бъдем наясно с нещата. Не пишем писма на Clinique, Estee Lauder, Dior или Chanel, за да ги питаме откъде да си купим кометиката им, нали?! Просто търсима магазин, в който се продава!

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 11:22 от Дона Флорзиня

# 204
  • на последния етаж
Riuia, все пак тази козметика се разпространява в магазинната мрежа. Това не е мулти левъл маркетинг, за да се търсят дистрибутори. По напред в темата има инфо за магазините, в които може да се намери козметиката. А предполагам, че те са много повече от споменатите. В повечето магазинчета, в които се разпространява блъгарска козметика има продукти на фирмата. Просто собствениците им не винаги зареждат и серията БиоРоза, защото според тях била скъпа за българска козметика. Нищо не знаят за нея, но искат ниска цена, това е. Така че в никой случай не става въпрос за лошо отношение на производителите на козметиката.

Нека бъдем наясно с нещата. Не пишем писма на Clinique, Estee Lauder, Dior или Chanel, за да ги питаме откъде да си купим кометиката им, нали?! Просто търсима магазин, в който се продава!

Не пишем писма, но ако случайно не можем да намерим продуктите им в магазинната мрежа, просто поръчваме онлайн: можеш да си закупиш продукт от изброените марки много лесно, стига да искаш. Най-вероятно серията Био Роза си заслужава, но специалистите от "Био Фреш" не умеят да продават.

# 205
Riuia, и за мен е улеснение да мога да поръчам онлайн, но на този етап по-важно ми е, че съм намерила висококачествена българска Био козметика, която мога да открия в определени магазини. Действа ми добре - търся - намирам - купувам и това е  Peace.

# 206
В повечето аптеки ако няма налични продукти може да поискате да ви доставят.
Аз поне така направих.

# 207
  • София

Не пишем писма, но ако случайно не можем да намерим продуктите им в магазинната мрежа, просто поръчваме онлайн: можеш да си закупиш продукт от изброените марки много лесно, стига да искаш. Най-вероятно серията Био Роза си заслужава, но специалистите от "Био Фреш" не умеят да продават.

Он-лайн търговията е доста сложна за организиране дейност и е нещо съвсем различно от производството. Поддържането на такава дейност също струва пари, не е безплатно. А козметиките, които си поръчваме онлайн не винаги се продават от производителите, а от търговци. Така че пак се връщаме на дистрибуторите. Според мен те не умеят да продават.
В подкрепа на това твърдение може да погледнете и мнението на CI в последните страници на темата "За добрата козметика"!

Нещата не са толкова прости, колкото изглеждат. И нека не сравняваме козметични гиганти с една малка българска фирма Peace

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 21:58 от Дона Флорзиня

# 208
Дистрибутор на Биофреш за Бургас-тел.0897899395

# 209
  • Бургас
Дистрибутор на Биофреш за Бургас-тел.0897899395

Благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт