Биофреш

• 112 556
  • 648
  •   3
Отговори
# 210
  • Бургас
Био серията за Бургас я има в аптеката с/у градинката на България по ул.Богориди. Peace

# 211
Във Велико Търново си намерих двете серии с лавандула и маслина.
Ползвах вече шампоана с лавандула и съм страшно доволна от него. А и направи косата ми блестяща. взех си 2. Hug
Кремовете с лавандула - единият анти-ейдж, другият-  анти акне също са много добри. Вторият ми допадна повече.

В Албена също ги имаше, по-скъпи естествено, както и Био - серията.

# 212
  • Русе
Дона Флорзиня, как е кремчето за превантивната антибръчкова грижа? Доволна ли си?
Аз си взех розовата вода днес. Другата седмица мисля да си взема и кремчето.

# 213
  • София
Дона Флорзиня, как е кремчето за превантивната антибръчкова грижа? Доволна ли си?
Аз си взех розовата вода днес. Другата седмица мисля да си взема и кремчето.

До сега съм много доволна от кремчетата Биороза на Биофреш. Кожата ми е в перфектно състояние. Направо не мога да повярвам, че бъргарски крем е толкова добър. Дори в сравнение с някои високи марки козметика, ми харесва повече.
 Peace

# 214
  • Русе
Благодаря, Дона Флорзиня!  bouquet Тази седмица задължително ще си го взема.

# 215
~Magi_TM~
сподели после за розовата вода!  Praynig

# 216
  • Русе
Стики , розовата вода си я ползвам всяка сутрин и вечер като тоник. Кожата е приятна след почистване, но си признавам, че не откривам някаква разлика от обикновената розова вода. Все пак не е крем да се почувства някаква по-съществена промяна. Взех си я  най-вече защото няма консерванти, парабени и др. такива неща. А аромата е по-приятен и малко по-лек от останалите води. Последната, която си бях купила беше  Sick

# 217
  • София
ако някой в крайна сметка открие диструбутор в София, моля да сподели координати  Heart Eyes

# 218
Дона Флорзиня, специални благодарности за координатите на магазинчето на пазара "Иван Вазов"!   bouquet
Много добре е заредено и цените са много добри  Peace.
Новият продукт, който изпробвах, е крема за ръце от серията Олива, много е добър,  доста време след намазване си усещам овлажнена кожата  Grinning.

Стики, шампоана с лавандула много силен аромат ли има? Бих искала да го пробвам, но миризмата на лавандула не харесвам изобщо  Rolling Eyes.

# 219
  • София
Дона Флорзиня, специални благодарности за координатите на магазинчето на пазара "Иван Вазов"!   bouquet
Много добре е заредено и цените са много добри  Peace.

Винаги си Welcome Grinning

# 220
  • София
Здравейте момичета , купих си антипигментиращия крем от серията Био Роза, с идеята да го ползвам като нощен. Но на кутията не пише има ли или не някакъв фактор, както и кога да се използва. Някоя от Вас ползвала ри го е и има ли повече информация... Peace
Благодаря предварително.
Аз използвам този телефон-момичето е много мило, обясни ми къде в Младост мога да намеря козметиката 0895557237 - Петя.

# 221
  • София
Здравейте момичета , купих си антипигментиращия крем от серията Био Роза, с идеята да го ползвам като нощен. Но на кутията не пише има ли или не някакъв фактор, както и кога да се използва. Някоя от Вас ползвала ри го е и има ли повече информация... Peace
Благодаря предварително.
Аз използвам този телефон-момичето е много мило, обясни ми къде в Младост мога да намеря козметиката 0895557237 - Петя.

Нали ще го ползваш като нощен, защо ти е фактор слънцезащитен ли имаш предвид?
Доколкото разбрах от темата "За добрата козметика" в цялата серия има вложени активни съставки, които осигуряват слънцезащита, но те не са измервани и не могат да се дефинират като познатите ни SPF фактори.
Аз също го ползвам напоследък, защото бях на море предната седмица и ми се появиха доста лунички, въпреки че използвах крем със защитен фактор 50+. Но моята кожа си е такава и не й се ядосвам. Все пак малко антипигментиращ крем не е излишен Laughing

Ето тук в пост №731 можеш да прочетеш нещо конкретно за този крем от създателката на формулациите на БиоРоза.

# 222
  • София
днес от фирмата ми отговориха:
Телефонът на супервайзора на софийския ни офис е: 0896 895 345 - Георги Трендафилов
ако някой търси още контакти.

# 223
Стики, шампоана с лавандула много силен аромат ли има? Бих искала да го пробвам, но миризмата на лавандула не харесвам изобщо  Rolling Eyes.

Определено мирише на лавандула. Както и кремовете.  Peace
Сега вечер ползвам Анти-ейдж крема, много съм доволна - точно за мен е.  Joy

# 224
  • Русе
Аз си взех вчера кремчето за превантивната антибръчкова грижа. Пише, че срока му на годност е до 2011 г. На мен ми се струва много гъсто, а ми миризмата нещо не ми харесва. Мирише неприятно,  Sick не мога да определя точно на какво, но предполагам, че не би трябвало да е така. Сега се чудя дали да го ползвам?! Thinking Да попитам който използва това кремче- на какво мирише? Лек аромат на рози като розовата вода ли?

Общи условия

Активация на акаунт