Биофреш

• 112 565
  • 648
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
Перфектно звучи, само сега да видя откъде да си го купя newsm78
Ще се върна да чета из темата.

# 241
Всичко хубаво,ама защо парфюмите им са с такива имена не знам. Crazy

# 242
Момичета, може ли да ми препоръчате нещо от тази козметика Praynig
На 32г съм, все още с проблемна кожа тип комбинирана с акне. Нещо анти-акне за нетинейджърска кожа имат ли?

Аз използвам вече втора опаковка (по препоръка от форума) ето този крем
Крем за лице анти акне ЛАВАНДУЛА
Специална дерматологична формула, която има всеобхватен подход към предразположената към акне кожа. Комбинира силата на натурални растителни съставки, помага за регенериране, успокояване и нежен пилинг на старата и раздразнена кожа. Контролира себорегулацията, почиства, подхранва и балансира кожата на лицето. Тя става по-мека, гладка и еластична. Съдържа UV филтър, хидратира и предотвратява преждевременното стареене и появата на бръчки.

Доволна съм около 4,50 - 4,80 лв. за 30 мл. е (поне при нас)
Охо, и аз ще го пробвам тогава. Peace А омазнява ли ти се кожата от него? Защото аз си взех по-голямата опаковка с лавандула, много ми харесва като го намажа, но след няколко часа челото ми лъсва Confused

# 243
По-големите опаковки от серията Лавандула не са анти-акне. Анти акне и аз съм го използвала защото кожата ми е комбинирана. Много приятно кремче, не помня да ми е "лъсвало" лицето с него, има леко охлаждащо, аз му казвам ментолово усещане, много приятно за мен. За зимата планирам да си взема дневния крем от серията Лавандула. Радвам се, че прочетох хубави отзиви и за него Simple Smile

# 244
Всичко хубаво,ама защо парфюмите им са с такива имена не знам. Crazy

нали  Mr. Green

# 245
  • Пловдив
Здравейте,
токущо се завръщам от морето с пълен набор кремчета на Биофреш. В Созопол гоних по улицата едно момче което зарежда тамошните магазинчета и от него се снабдих с всичките ми неща на доста прилични цени.
Купих си дневен и нощен крем от серията Лавандула, Розова вода, Превантивната антибръчкова грижа и Околоочния от Биороза, а също и едно кремче за ръце от Олива. Всичко вече е изпробвано - много съм доволна, дори си разчистих разни стари останки от други кремове.
Сега остава да открия къде в Пловдив ги продават. От сайта им разбрах че имали фирмен магазин на главната в Пловдив срещу Ексалсиор - ще проверя, че имам още неща намислени за купуване.
Видях че коментирате имената на парфюмите, някой ползвал ли е нещо от тях?

# 246
  • Sofia
В крайна сметка някой разбра ли къде в района на Дружба/Младост/Плиска могат да се намерят тези продукти в София?

# 247
В крайна сметка някой разбра ли къде в района на Дружба/Младост/Плиска могат да се намерят тези продукти в София?
Питай  0895660187 Петър

# 248
  • Sofia
Питай  0895660187 Петър

Много благодаря!  bouquet
Свързах се, разбрахме се, утре съм на шопинг  smile3508

# 249
  • София
хайде сподели къде, де! В района на Плиска ме интересува   bouquet

# 250
  • Sofia
Да пиша и тук- в района на Плиска ми казаха аптеката на ул. Чехов.
Иначе аз се сдобих с депигментиращия био-серум, анти-акне крема с лавандула и крем за ръце от серията Олива.
Ще споделям отзиви скоро. Peace

# 251
А някой да знае къде в Сливен мога да намеря техните продукти? newsm78 newsm78

# 252
  • Бургас
А някой да знае къде в Сливен мога да намеря техните продукти? newsm78 newsm78

Пиши им на мейла посочен в сайта.Те ще ти кажат. Peace

# 253
  • София
а как са им душ-геловете? Гледам имат "Лавандула" и 'Олива"?

# 254
  • Пловдив
Днес бях в магазина им на главната в Пловдив. Уж фирмен магазин а цените са най-високите които съм виждала за тяхна козметика. От морето за 39 лв. си купих розовата вода, противобръчковия и околоочния в магазина им само последното струваше 26 лв.  Shocked
Хвърлих едно око и на парфюмите им, определено не са нищо особено.

Общи условия

Активация на акаунт