Биофреш

• 112 565
  • 648
  •   1
Отговори
# 255
Днес бях в магазина им на главната в Пловдив. Уж фирмен магазин а цените са най-високите които съм виждала за тяхна козметика. От морето за 39 лв. си купих розовата вода, противобръчковия и околоочния в магазина им само последното струваше 26 лв.  Shocked
Хвърлих едно око и на парфюмите им, определено не са нищо особено.
Тъкмо щях да пиша същото - явно трябва да се избие наема Wink  Но пък поне има всичките им продукти. Peace

# 256
  • София
Момичета, от известно време все почече ме заинтригува този "Биофреш"... Но досега съм се лутала основно сред вносните маркови козметики и не попаднах на нещо кой знае какво там... Можете ли да ми препоръчате анти ейдж дневен, нощен, околоочен крем за комбинирана кожа, 28 години. Държа кремът да попива хубаво, да не лъщи след това, да не запушва порите, да е без миризма, а ако не е - да мирише приятно и много важно - да действа видимо ефективно срещу мимически бръчки и отпускане на бузите.

# 257
  • Бургас
Момичета, от известно време все почече ме заинтригува този "Биофреш"... Но досега съм се лутала основно сред вносните маркови козметики и не попаднах на нещо кой знае какво там... Можете ли да ми препоръчате анти ейдж дневен, нощен, околоочен крем за комбинирана кожа, 28 години. Държа кремът да попива хубаво, да не лъщи след това, да не запушва порите, да е без миризма, а ако не е - да мирише приятно и много важно - да действа видимо ефективно срещу мимически бръчки и отпускане на бузите.

Опитай от серията БИО РОЗА . Peace

# 258
Серумът за превантивна грижа на Био Роза от каква възраст нататък е добре да се използва? Разгледах го, не пише нищо по въпроса.  newsm78 Някой ако има информация по въпроса, моля да сподели.

# 259
Тоя Биофреш не се ли продава по козметичните магазини  или се поръчва чрез дистрибутор?На каква цена е някой запознат ли е?

# 260
latino`f купуваме от магазини и дистрибутори,на кой както му е удобно.
Аз лично само от дистрибутор, цените са много по ниски.Серумите от серията био роза са 11-13лв.,а по принцип тази серия е с най високите цени.

# 261
Аз лично само от дистрибутор, цените са много по ниски.Серумите от серията био роза са 11-13лв.,а по принцип тази серия е с най високите цени.

Peace

# 262
  • София
Да пиша и тук- в района на Плиска ми казаха аптеката на ул. Чехов.
NBM, забравих да ти благодаря!   bouquet
Между другото поръчах на едно магазинче в нашия квартал (Гео Милев) да заредят от серията Олива и сега си ги чакам с нетърпение.
Все още се интересувам, ако някой е пробвал душ-гел да сподели впечатления.

# 263
Аз съм пробвала душ-гел от серията Лавандула, но не съм особено доволна, защото аромата по нищо не ми напомняше лавандула, както този на AVON например. За другите му качества спомен нямам, но в случая за мен беше важен аромата и няма да повторя

# 264
  • Пловдив
Някой свързал ли се е с дистрибутор в Пловдив и дали изобщо някой ще се съгласи да ми достави нещата след като тук си имат фирмен магазин. Иначе цените на едро са за розовата вода 9 лв., а серумите по 13 лв. как може във фирмения им магазин да стигат до 26 за продукт  #Cussing out Писах им и в сайта в раздела за отзиви да ги питам, но не са ми публикували въпроса  Sunglasses

# 265
Някой свързал ли се е с дистрибутор в Пловдив и дали изобщо някой ще се съгласи да ми достави нещата след като тук си имат фирмен магазин. Иначе цените на едро са за розовата вода 9 лв., а серумите по 13 лв. как може във фирмения им магазин да стигат до 26 за продукт  #Cussing out Писах им и в сайта в раздела за отзиви да ги питам, но не са ми публикували въпроса  Sunglasses
Кофти управление!

# 266
  • София
Да пиша и тук- в района на Плиска ми казаха аптеката на ул. Чехов.
NBM, забравих да ти благодаря!   bouquet
Между другото поръчах на едно магазинче в нашия квартал (Гео Милев) да заредят от серията Олива и сега си ги чакам с нетърпение.
Все още се интересувам, ако някой е пробвал душ-гел да сподели впечатления.
Моля, сподели кое е това магазинче, и аз живея в Гео Милев.

# 267
  • София
санитарния магазин на ул. Едисон, забравих да се отбия да питам дали са заредили вече.

# 268
  • София
Момичета, някой знае ли в района на Младост да се продават продуктите на Био Фреш. В аптеките и магазините в които проверих, не ги продаваха.

# 269
  • Sofia
Момичета, някой знае ли в района на Младост да се продават продуктите на Био Фреш. В аптеките и магазините в които проверих, не ги продаваха.

Ще ти пратя ЛС. Peace

Общи условия

Активация на акаунт