Биофреш

• 112 565
  • 648
  •   2
Отговори
# 270
Здравейте!
Покрай положителните ви мнения съм фен на марката без дари да ползвам продуктите й Grinning
Аз съм на 26 години, с нормална към смесена кожа. Ще съм благодарна ако ми препоръчате дневен, нощен и околоочен крем, защото ми е трудно да се ориентирам в разнообразието. Благодаря ви предварително Heart Eyes

# 271
Момичета, моля ви  ако сте пробвали розовата вода от серията Био роза да ми кажете, почиства ли добре грим, най вече от очите:спирали, каяли и тям подобни.
Да знам дали да си я купя.
Благодаря. Simple Smile

# 272
  • София
Аз ползвам двуфазен лосион за почистване, т.е. смесвам розовата вода с масло от жожоба в съотношение 5:1, например: 100 мл. розова вода и 20 мл. масло. Само розовата вода също става, но понеже кожата ми е сухичка двуфазния лосион е идеален за мен.Така че го препоръчвам.

# 273
Да и аз ползвам такъв, но пък моята кожа е мазна и от това масло, се чувствам дискомфортно.
Затова се чудех дали ще може само с розова вода.
Ползвала съм доста марки , но не почистват добре грима.
Затова питах за тази на Био Роза.

# 274
  • София
За почистване - само розовата вода почиства много добре. Моят съвет е да пробваш и ще видиш как се чувстваш.
А иначе за двуфазния лосион - той се разбива много хубаво преди да се напои тампон за почистване, така че не би трябвало да ти остава мазно по лицето. Розовата вода разтваря маслото.

Друг вариант, който има е да почистиш първо с масло и веднага след това с розовата вода, която го неутрализира и тонизира кожата. Но не знам как ще се отрази на твоята кожа newsm78

# 275
Дона Флорзиня благодаря ти за отговора.
Разбивам сместа точно като по учебник Laughing,но ми мазнее кожата, може да съм прекалила с жожобата.
Ще си купя тази вода и ще пробвам само с нея , ако не стане, ще я смеся с масло.

# 276
  • Sofia
След 1 седмица позлване да споделя, че кремчето анти-акне с лавандула ми се отразява добре засега, възпаления нямам, кожата е мека и приятна, не се омазнява, попива добре. Peace
Вечер ползвам анти-пигментния серум био роза, но за него отзиви после, че само от 3 дни слагам.
Чудех се всъщност дали е подходящ за нощен крем по принцип? newsm78

# 277
  • София
И аз го ползвам като нощен и съм доволна. Антипигментиращото му действие е много меко и избистря тена. Харесва ми!

# 278
И аз го ползвам като нощен и съм доволна. Антипигментиращото му действие е много меко и избистря тена. Харесва ми!

Дона Флорзиня благодаря че сподели че се чудех дали да го вземам.
 Hug

# 279
  • София
Запалих се покрай вас и аз да пробвам козметиката на Биофреш.
Днес от аптека до 5 градска болница купих някой от продуктите за проба
 и като добия впечатления ще ви пиша.

# 280
Купих си лосиона за тяло от серията с маслина и съм много доволна, макар че исках да взема антицелулитния с лавандула, но беше свършил  Peace

# 281
  • Sofia
Продължавам с положителните отзиви за анти-акне кремчето. Определено ще повторя покупката  :peace

# 282
Добро утро,момичета.Фен съм на бг мама и следя много от темите.Нямам търпение моя приятелка да си отиде до бг и да ми донесе бленуваните от мен кремчета...спряла съм се на няколко продукта.Ще пиша отзиви.

# 283
  • София
момичета, намерих да продават онлайн някои неща на Биофреш (от серия Био-роза):
http://ajona-bg.com/index.php?option=com_virtuemart&page=sho … d=7&Itemid=26

я кажете за кремовете с роза, миризмата натрапчива ли е много на роза (сещам се едни мускалчета навремето на Българска роза Sick ) и малко се колебая дали да си взема?
Иначе и аз съм доволна от дневния на Олива,по-натам ще си взема и лосиона на тяло от серията.

Обаче на сайта на фирмата не виждам никакъв гел (или пяна) за измиване на лице, само тоалетни млека  newsm78 Или съм изпуснала нещо? Thinking

# 284
Не е много натрапчива миризмата на роза и аз затова си помислих когато си купувах моя околоочен крем ;много дискретно мирише на роза .
В този сайт много евтини кремчетата newsm78

Общи условия

Активация на акаунт