Биофреш

• 110 615
  • 648
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Може ли някой от Пловдив да ми каже от къде на по-нормални цени в нашия град могат да се намерят продуктите от серията Биороза. От морето си ги купих на цени на половина от тези във фирмения им магазин в центъра. Използвам ги доста активно и нямам намерение да ги сменям, но се дразня на тая глупава фирмена стратегия  #Cussing out

# 316
честно казано, и аз се обърквам от това разделение - серум/крем - не ми е ясно! действам напосоки  Mr. Green

# 317
Включвам се с едно въпросче - някой ползвал ли е дневния хидратиращ крем от серията Олива ?
Някакви отзиви?
Вече 6 месеца ползвам серията Биороза и съм страшно доволна, но сега като застудя времето ми идват леки и недостатъчно подхраненват и овлажняват. Със смесена  и чувствителна кожа съм.

# 318
Включвам се с едно въпросче - някой ползвал ли е дневния хидратиращ крем от серията Олива ?
Някакви отзиви?
Вече 6 месеца ползвам серията Биороза и съм страшно доволна, но сега като застудя времето ми идват леки и недостатъчно подхраненват и овлажняват. Със смесена  и чувствителна кожа съм.
И при мен е така като ми свършат ще мина за през студеното време на нещо друго.

# 319
  • София
Купила съм си дневния и нощния крем от серията Олива, но още си ползвам Биорозите  Simple Smile. Иначе съм доволна от лосиона за тяло и крема за ръце от тази серия. Въобще чудесна изненада е за мен тази българска козметика. Многократно по-добра от супермаркетските брандове, а на мен лично ми понася по-добре отколкото Клиник, Кларанс и Ести Лаудер /които съм ползвала напоследък/. За предимството на по-ниската цена няма какво да коментираме, то е ясно от само себе си. Качеството им наистина е много, много добро.

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 18:36 от Дона Флорзиня

# 320
  • София
в момента ползвам на Олива дн. и нощен и лосиона за тяло. Много ми допадат на кожата и за сезона (имам смесена към суха кожа). Костистенцията е по-скоро лека (не по-плътна и мазна, каквато очаквах за по-суха кожа), но ми е добре на кожата - попива хубаво, не лъщи и не ми изпръхва.
А лосиона за тяло е направо страхотен - той е по-плътен и добре подхранва, не чувствам опъване после ... цвета му е малко 'оливен', само мириса ми се струва 'неподходящ' - по-скоро силен нещо като на лавандула (предтсавям си лавандулата колко ще е силна).
Сега ще си поръчам и крема за ръце от серията.

# 321
  • София
Може ли да ме насочите от къде бих могла да си закупя продуктите? Днес питах в няколко аптеки и козметични магазини, но не ги зареждат. Искам да ги пробвам, очарована съм от вашите резултати, поне както ги описвате, но съм затруднена в намирането.
Благодаря предварително   bouquet

# 322
  • София
Може ли да ме насочите от къде бих могла да си закупя продуктите?
по-напред в темата ще намериш отговор - почти през страница се пита този въпрос.
Иначе онлайн от тук: http://ajona-bg.com/index.php?option=com_virtuemart&page=sho … d=7&Itemid=26

# 323
Може ли да ме насочите от къде бих могла да си закупя продуктите? Днес питах в няколко аптеки и козметични магазини, но не ги зареждат. Искам да ги пробвам, очарована съм от вашите резултати, поне както ги описвате, но съм затруднена в намирането.
Благодаря предварително   bouquet

Б Халите има пълните серии с роза - от централния вход вляво, един щанд със сапуни, сувенири. Мисля,че беше вторият. За София става въпрос.

# 324
Биофреш имат щанд на изложението в НДК. Мисля, че ще е до края на седмицата. Имаше целите серии  на оливата, лавандулата и био розата. Аз се сдобих с био серум, околоочен крем, балсам за коса без отмиване от серията олива и крем за ръце от същата серия.
Все още нямам впечатления.

# 325
Биофреш имат щанд на изложението в НДК. Мисля, че ще е до края на седмицата. Имаше целите серии  на оливата, лавандулата и био розата. Аз се сдобих с био серум, околоочен крем, балсам за коса без отмиване от серията олива и крем за ръце от същата серия.
Все още нямам впечатления.
а цените как са? биорозата около 20 лв ли е или са снижили за изложението?

# 326
Около 20 лв. бяха

# 327
# 328
а цените как са? биорозата около 20 лв ли е или са снижили за изложението?

по-ниски са от обикновените магазини като че ли

щандът е на последния етаж - малък

не знам защо Кокона, Елеа, Рефан имат огромни щандове на партера, а Биофреш са ги забутали на покрива
но хората като че ги познават - доста се купува  Hug

# 329
Миналия ден обиколих два пъти цялото изложение и така не намерих щанда на Биофреш. Mr. Green
Голяма недомислица е това всички козметични щандове да са на първия етаж, а техния на последния.
Днес ще се опитам да се включа, тъй като е последен ден, и да разгледам и евентуално да се сдобия с нещо.
Никъде не намирам продуктите им, особено Биорозата видях за пръв път в нета, ина
че някои от другите неща ги има в ЦУМ.

Общи условия

Активация на акаунт