Биофреш

• 110 510
  • 648
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Успях да си взема крема от серията лавандула, както и антицелулитен сапун, ей така, за идеята. Направи ми впечатление, че дамата на щанда на изложението беше крайно некомпетентна....дано не съм сбъркала в избора на продуктите при нейните съвети, макар че отидох ориентирана за това какво търся. Искам да ви питам, някой дали разбра - Биофреш ще имат ли щанд на Коледния базар, който скоро започва? Не мога да се сетя, но някоя от БГ марките със щандове на изложението спомена, че ще бъдат и на базара. Някой ако е разбрал, нека сподели. Толкова ми е трудно да ги открия, когато ми трябват, че предпочитам да се запася с продукти  Laughing

# 331
  • София
нали Олива им е серията за по-суха кожа? Аз ползвам този http://ajona-bg.com/index.php?page=shop.product_details&flyp … art&Itemid=26  - дневен и нощен, но ми се струва, че за големия студ ще ми трябва малко по-плътен крем.  Thinking
Моля, някой, който е ползвал и Лавандулата и Био-розата да каже за по-суха кожа как са?

# 332
  • София
На мен Лавандулата ми допада, макар че я ползвам от скоро и не смятам да изказвам категорично мнение. Кожата ми е суха на челото и на бузите, със смесена кожа съм. Добре ми овляжнява сухите участъци, не ми омазнаява т-зоната. Идеален ми е като основа за пудрата, която имам навика да слагам всеки ден. За сега. Пак подчертавам - от няколко дни го ползвам и не искам да съм категорична  Peace

# 333
  • София
Shu6omiga, можеш ли да споделиш сега като мина време как ти е Лавандулата?

Момичета, ровейки се из нета попаднах и на този сай с други продукти на Биофреш http://www.biofresh.hit.bg/about.html - да не би това да да си обикновените СЪС парабени продукти, които ги има в магазините 'за 1 лев' и нали не са нещо менте?  newsm78 Аз досега съм гледала само този линк: http://biofresh-bg.com/ (който го имаше по-назад в темата). И между другото имам от тоалетното мляко (лимон), но малко ми люти на очите, но иначе почиства идеално грима, също и крема за крака: http://www.biofresh.hit.bg/body.html - страхотен е просто (направо си го сравнявам си преди това, който имах и ми свърши на др Шол овлажняващия). Абе изобщо като видя на Биофреш и купувам  Grinning
Днес си взех и балсама за устни на Олива http://ajona-bg.com/index.php?page=shop.product_details&flyp … art&Itemid=26 -  да кажа, че изобщо не мирише като балсама за тяло - много, много по-приятна миризма  Peace

# 334
  • София
Уффф, ами честно да ти кажа нещо не ми харесва. Имам чувството, че ми се появиха черни точки от него и то по бузите  Rolling Eyes, където никога не съм имала. Не съм 100% убедена, че са от него, но не откривам причината иначе. Сега като е по-студено не ми е достатъчно хидратиращ. Сухите участъци от лицето ми изпръхват и се зачервяват. Забелязах и, че когато нанасям минералния ФДТ на Лореал върху него стои странно неестествено, което не се случва с други кремове, които имам.  Peace

# 335
Уффф, ами честно да ти кажа нещо не ми харесва. Имам чувството, че ми се появиха черни точки от него и то по бузите  Rolling Eyes, където никога не съм имала. Не съм 100% убедена, че са от него, но не откривам причината иначе. Сега като е по-студено не ми е достатъчно хидратиращ. Сухите участъци от лицето ми изпръхват и се зачервяват. Забелязах и, че когато нанасям минералния ФДТ на Лореал върху него стои странно неестествено, което не се случва с други кремове, които имам.  Peace
Здравей.В състава на Лавандула, няма съставки, които биха провокирали появата на черни точки(който и продукт от тази серия да ползваш-няма вазелин, течен парафин, тежки масла, морално остарели емулгатори..).Ако минералния ФДТ на Лореал  е обратна емулсия, естествено да се чувстваш странно....т.е .вържу основа м/в   постаявяш   в/м. Появата на черни точки може да бъде провокирана от различни фактори: неправилното съчетаване на различни козметики, честата употреба на  ФДТ , неправилно хранене- завишен прием на мазнини, стрес- завишена мастна секреция, съчетана с използването на минерални пълнители-ФДТ. Аз бих изключвала една по една причините, за да разбера от къде идва  проблема и се справя с него.

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 12:46 от FDA

# 336
  • София
Уффф, ами честно да ти кажа нещо не ми харесва. Имам чувството, че ми се появиха черни точки от него и то по бузите  Rolling Eyes, където никога не съм имала. Не съм 100% убедена, че са от него, но не откривам причината иначе. Сега като е по-студено не ми е достатъчно хидратиращ. Сухите участъци от лицето ми изпръхват и се зачервяват. Забелязах и, че когато нанасям минералния ФДТ на Лореал върху него стои странно неестествено, което не се случва с други кремове, които имам.  Peace
Здравей.В състава на Лавандула, няма съставки, които биха провокирали появата на черни точки(който и продукт от тази серия да ползваш-няма вазелин, течен парафин, тежки масла, морално остарели емулгатори..).Ако минералния ФДТ на Лореал  е обратна емулсия, естествено да се чувстваш странно....т.е .вържу основа м/в   постаявяш   в/м. Появата на черни точки може да бъде провокирана от различни фактори: неправилното съчетаване на различни козметики, честата употреба на  ФДТ , неправилно хранене- завишен прием на мазнини, стрес- завишена мастна секреция, съчетана с използването на минерални пълнители-ФДТ. Аз бих изключвала една по една причините, за да разбера от къде идва  проблема и се справя с него.

Благодаря за съветите, определено ще се замисля и ще постъпя както казваш. Макар че дори и да си права и да е така, както казваш, все пак за това време навън в момента не ми е  достатъчно хидратиращ крема Wink

# 337
Здравейте!
Прочетох много хубави неща за тази козметика и реших да я пробвам.Разгледах сайта ,но в него не пишеше кой крем за каква възраст е подходящ.

Много ви моля,ако можете да ми отговорите какви кремове бихте ми препоръчали от Биофреш.
Бих искала да си купя всичко от лосион до дневен ,нощем,околочен крем...
Аз съм на 29 година, кожата ми е комбинирана.Сега през зимата усещам сухота и опъване по бузите и Т-зоната не е толкова мазна.А през лятото ,кожата на бузите е нормална,но Т-зоната лъска.
Нямам бръчки,или поне не виждам,но може крема да е срещу поява на първите бръчки,май влизам вече в тази възрастова граница.
Досега кремовете които съм ползвала ,около половин час след като ги нанеса са ми изпотявали лицето - "под мустак "-не знам дали е пот или влага ,но усещането не е приятно,това най-вече го усещам през лятото.
Ако можете да ми помогнете момичета много ще се радвам.
А ако се включи и FDA,може и на лични,ще съм безкрайно благодарна.

# 338
vanilla80, ползвам 3та опаковка от антибръчков очен концентрат и превантивен серум за лице, серия Био роза. Изключително съм доволна,през целия ден усещам кожата си свежа и хидратирана,макар че серумите са с много лека консистенция.Аз нямам бръчки и незнам как евентуално ще работят в/у тях. Мисля,че серията Био роза е подходяща за твоята възраст Peace

# 339
много е относително всичко - до кожа е. Моята е суха и сега зимата много ме опъва (ползвам превантивния серум Био роза, а нощният ми е много мазен и плътен Алверде), много ми харесва Био розата, но просто за зимата не ми е достатъчен май. Обаче ще си го използвам де, за да не се скапе в чакане на пролетта  Laughing

# 340
Mалейна,ползвай го,че много бързо се развалят.Антипигментиращия крем от Био роза за 6-7 месеца се скапа.Ама то мисля така и пише, срок на годност 6м.

# 341
А на каква цена са антицелулитния сапун и крем Rolling Eyes

# 342
Използвам много продукти на Biofrеsh и от всичките съм много доволна. Една моя приятелка познава собственика, и мога да ви уверя, че начина, по който правят продуктите е съобрзен с всички изисквания и наистина качествено ги произвеждат. Ако не се лъжа по принцип ги изнасят в чужбина - може би затова не във всеки козметичен магазин мога да си намеря техен продукт. Дори си имам практика - на 6 месеца си купувам шампоани, балсами, кремове (дневни, нощни, за крака, лице, ръце) и какво ли не и се запасявам за половин година. Отиват около 80тина лева наведнъж но после не се тревожа имам си от всичко. Много съм доволна от балсама им с бадем, маската им с хума - косата ми е тънка и с тях става сякаш по здрава и тежка, но не и мазна. За кремчетата - този с бадем, мед и мляко, маслина са ми любимите. Кожата ми се чувства супер с тях и си ги менкам като свърша с единия - за разнообразие. Нощният крем от роза серията е супер - увлажнява ми кожата без да омазнява. Много съм доволна и оливе серията. Какво друго... Тоалетното мляко с краставица много обичам, супер е след епилация да успокоявам кожата с него, макар че си е по предназначение за сваляне на грим, където се справя чудесно. Балсамите им без отмиване са много добри - лилавия прави косата ми по обемна и не ми хвърчи. С две думи направо супер са, мога да говоря още много за тях и все хубави неща. С две ръце съм за тях! Хубавото е че са на достъпни цени  Sunglasses

# 343
Някой знае ли къде в Русе мога да намеря нещо на Биофреш?

# 344
Вчера си купих крема за ръце от серия Българска роза и мога да кажа ,че е много хубав Simple Smile
Сега си чкам балсама за устни и яйчния шампоан Party

Общи условия

Активация на акаунт