Биофреш

• 110 493
  • 648
  •   1
Отговори
# 345
Момичета , благодаря ви!Ще взема да пробвам антибръчков очен концентрат и превантивен серум за лице на Био роза.Но за нощен крем какво ползвате пак от същата серия ли?А как поръчвате,чрез дистрибутор ли,как става - до вас ли ви ги доставят?За Варна знаете ли телефон на дистрибутор?Специално тук мисля ,че съм виждала козметиката в Елитис,но сега с тези студове няма как да отида,пък и не знам дали всичко зареждат и на каква цена.

# 346
Здравейте!

Днес намерих тези продукти в една аптека и ми казаха как са ги заредили този месец, но ми направи впечатление, че продуктите имаха срок на годност 2 години. Това ми се видя малко странно, след като на опаковките пише, че няма консерванти и т.н. Ако наистина няма парабени тази козметика, не би ли трябвало да има трайност от 6 месеца до 1 година максимум??

# 347
  • София
Да, тя има трайност 6 месеца след отварянето и това е отбелязано върху опаковките. Имам предвид специално серията Биороза, за другите срока на годност е по-дълъг. Във всички кремове все пак има консерванти, но това не са парабени. А в серията Биороза консерваните са био съставки. И никъде не пише че изобщо няма консерванти, а че не се използват парабени и петролни производни за консерванти.

# 348
  • София
Серията БЪЛГАРСКА РОЗА има парабени и течен парафин : имам нощния крем за лице  Peace
БИО РОЗАТА е друго нещо !

# 349
Да, но аз си взех  розовата вода на БИО РОЗА и на опаковката точно пише:

-без консерванти
-без петролни деривати/продукти/
-без парабени
-без синтетични оцветители
-без изкуствени аромати
-без силикони
-без минерални масла

Това го пишеше на всеки техен био продукт.Наистима може консервантите,които притежават да са естествени (което би било добре).

Можете ли да ми дадете съвет за млада кожа с кои продукти мога да се мажа от тези на БИО РОЗАТА? Аз съм на 25г. Благодаря предварително!

# 350
Момичета, каква е цената на околоочния био концентрат ?  Thinking
Вчера го видях за 27 лева, та се зачудих толкова ли е приблизително, или съм попаднала на надути цени ?  Rolling Eyes
И още нещо - подходящ ли е за 22 годишна възраст ? В момента ползвам един на Авен, но не видях никакъв ефект, та затова реших да го сменя с този на Биофреш. А, и след толкова много положителни мнения, предполагам си струва.

# 351
днес го видях за 19лв Simple Smile

# 352
  • София
Момичета, каква е цената на околоочния био концентрат ?  Thinking
Вчера го видях за 27 лева, та се зачудих толкова ли е приблизително, или съм попаднала на надути цени ?  Rolling Eyes
И още нещо - подходящ ли е за 22 годишна възраст ? В момента ползвам един на Авен, но не видях никакъв ефект, та затова реших да го сменя с този на Биофреш. А, и след толкова много положителни мнения, предполагам си струва.

Тук е 16.50лв.

# 353
За съжаление съм недоволна от яйчния шампоан,не ми прави хубава косата,а за балсама за устни съм много доволна Simple Smile

# 354
Джей , 11лв. ,поне преди 2-3 месеца. А 27лв. направо си е цена #Crazy

# 355
От дистрибутор серума за очи е 11 лв ! Wink.А днес си купих крем за тяло от "Олива"-та ,крем за лице дневен "Лавандула" и антицелулитен лосион"Лавандула" за 9.5 лв ...

# 356
Здравейте Simple Smile А дали има дистрибутори в Бургас..или ако някоя съфорумничка съгражданка е виждала някъде продукти на Биофреш....дали може да сподели Wink Виждала съм в аптеката срещу хотел България, на Богориди, но мисля, че там нямаше продукти на Био Роза. Ако някой може да помогне с инфо ще съм много благодарна   bouquet

# 357
Джей , 11лв. ,поне преди 2-3 месеца. А 27лв. направо си е цена #Crazy

Ебаси и надценката !  Shocked
А как мога да се свържа с дистрибутор, и има ли такъв за Пловдив ?  Rolling Eyes

# 358
Момичета, може ли някоя от вас да ми напише какви са точно съставките в някои от продуктите на БИО Роза (например на превантивната грижа)? Ще ви бъда много благодарна!!!

# 359
Момичета, може ли някоя от вас да ми напише какви са точно съставките в някои от продуктите на БИО Роза (например на превантивната грижа)? Ще ви бъда много благодарна!!!

Виж пост #582. Там са съставите на всичките от серията.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=376908.msg12141027

Общи условия

Активация на акаунт