Биофреш

• 110 438
  • 648
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Момичета, аз се заредих с два продукта от серията Биороза - розовата вода/на цена 11,80 лв/и превантивната антибръчкова грижа /16,90лв/. Много съм впечатлена от външния вид и дизайна на шишенцата. Да не говорим, че са стъклени, което си е просто задължително за био козметика. Надявам се да ми понесе добре и да остана доволна.

Купих си и ултра-хидратиращия лосион за тяло от серията Олива и крема за ръце. Без парабени са и не можах да се въздържа.
Намерих всичките продукти в едно магазинче за козметика на пазара "Иван Вазов".

Много се радвам, че открих българска био-козметика. Бях изпаднала в голямо колебание какво да ползвам, а вие ми разрешихте проблема  bouquet
Ninia, аз си ги купих от пазара "Иван Вазов". Simple Smile

# 391
  • София
Има ги и на изложението в НДК Simple Smile, но цените са високи.

# 392
  • София, Младост
Къде в София мога да си купя козметика от серията Биороза на не надути цени?

Скоро ги видях в едно магазинче за козметика в Младост... не запомних точни цени, но розовата вода като, че ли беше окло 11 лв  Thinking

# 393
  • София
Къде в София мога да си купя козметика от серията Биороза на не надути цени?
в подлеза на Румънското посолство видях наскоро в едно магазинче... и в сайта Натурина са нормални цените

# 394
Момичета, цялата серия на Био розата я намерих в Добрич в някакъв магазин Ивел, там цените ми се сториха изключително евтини. Крема превантивна грижа си го взех за 15 лева. Тази събота ще ходя да си взема повече продукти от цялата серия.

# 395
  • Пловдив
Да споделя, купих си тоалетно мляко и балсам за тяло, НЕ съм никак доволна, особенно от т.мляко - щипе ми на лицето, а никога с друг продукт не ми се е получавало. Иначе смятам да купя скоро околоочния серум....дано ми понесе.

# 396
  • София
Да споделя, купих си тоалетно мляко и балсам за тяло, НЕ съм никак доволна, особенно от т.мляко - щипе ми на лицето, а никога с друг продукт не ми се е получавало. Иначе смятам да купя скоро околоочния серум....дано ми понесе.

От коя серия на Биофреш са били продуктите, от кото не си доволна, по-точно? Няма начин да е от БиоРоза, защото в тази серия няма тоалетно мляко и тоник, значе ще да е от серията Бългаска роза или от другите - обикновените млека и балсами. Но кои точно?

# 397
Здравейте момичета и мами, почитателки на Биофреш Simple Smile

На 29 съм и много ми се иска да пробвам нещо от серията Био Роза, но се чудя дали е подходяща за мен, дали не е за по-зряла кожа. Бях чела темата преди и мисля, че някои на моите възраст  смело я ползваха, но реших за всеки случай да попитам.

Благодаря на всички предварително   bouquet

# 398
  • София
Здравейте момичета и мами, почитателки на Биофреш Simple Smile

На 29 съм и много ми се иска да пробвам нещо от серията Био Роза, но се чудя дали е подходяща за мен, дали не е за по-зряла кожа. Бях чела темата преди и мисля, че някои на моите възраст  смело я ползваха, но реших за всеки случай да попитам.

Благодаря на всички предварително   bouquet

Здравей,
Би могла да опиташ Превантивна антибръчкова грижа. Мискя, че точно той е най-подходящ за твоята възраст.

# 399
И аз към него се бях ориентирала Simple Smile Благодаря ти..и последен въпрос, след него има ли нужда да се слага друг крем или е достатъчно мазен, моята кожа е доста суха..За всяка кожа е различно усещането, но горе-долу да съм наясно какво мога да очаквам

# 400
И аз към него се бях ориентирала Simple Smile Благодаря ти..и последен въпрос, след него има ли нужда да се слага друг крем или е достатъчно мазен, моята кожа е доста суха..За всяка кожа е различно усещането, но горе-долу да съм наясно какво мога да очаквам

Тези кремове по принцип не са мазни, те са с лека бързо попиваща консистенция, действат в дълбочина. Разбира се, реакцията на кожата е индивидуална Simple Smile, но не мисля, че ще усещаш кожата си суха след нанасяне на продукта  Peace.

# 401
Благодаря ти, Luisalote Simple Smile

# 402
  • Пловдив
А някакви отзиви за слънцезащитните им продукти?

# 403
Ние 3то лято ползваме детски слънцезащитен - фактор 30.
Доволна съм,не сме имали проблеми.
Пробвала съм също Tanning oil с бадем и жожоба-плажно олио за загар.Много ми е мазно и не го ползвам.
Доволна съм от лосиона за след слънце-много приятно охлажда кожата.Ползвам след баня вместо боди лосион.

# 404
  • Пловдив
благодаря на калисто за отговора-точно се чудех дали да пробвам детския.
Вчера бях в магазина им-имат и за лице.

Общи условия

Активация на акаунт