Биофреш

• 110 439
  • 648
  •   1
Отговори
# 180
 Peaceлосиона е страхотен

# 181
  • на последния етаж
Някъде около Плиска срещали ли сте продуктите? Мисля, че преди ги бях мяркала в едно малко магазинче, но сега не ги откривам...

# 182
  • София
Хайде, зарибих се и аз. На тема "био козметика" съм и се бях насочила към Планте Систем, но прочетох едно доста компетентно мнение на CI  в темата за добрата козметика и реших, че ще пробвам БиоРоза, все пак нека подкрепим българското, нали така?!

Прочетох цялата тема и .....дайте координати на дистрибутор, от когото мога да си поръчам серията Биороза! Плийз! Praynig

# 183
Някой беше писал по-назад в темата, че от серума не усеща кожата на лицето гладка.
Доколкото съм запомнила от мненията на специалисти в темата за "Добрата козметика", серума няма кондициониращи свойства, т.е. целта му не е да даде моментно усещане за гладкост и "кадифена" кожа, той действа в дълбочина - подхранва, регенерира. Серумите се ползват под крем. Аз си купих серума Анти ейдж от "Биороза"-та и го слагам под дневния си крем с фактор и вечер под нощния крем.

На морето,поради интереса от страна на чуждите туристи към козметиката с Българска роза, имате много голям шанс да намерите тези продукти. Аз си купих серума Анти ейдж и Серума за около очи за 19 и 17 лв съответно, от Св.Св.Константин и Елена  Mr. Green
Дона Флорзиня, според мен си заслужава да избереш българското,що се отнася конкретно до тези продукти  Peace.

# 184
  • София

Дона Флорзиня, според мен си заслужава да избереш българското,що се отнася конкретно до тези продукти  Peace.

Абсолютно съм съгласна! Години наред давам луди пари за маркови козметики, които все пак "тровят" кожата с парабени и др. подобни. Реших, че е време да се преориентирам не само защото био-козметиката е по-чиста, а и защото започнах да се чувствам манипулирана от големите марки.

Само да намеря дистрибутор на Биороза и.....веднага поръчвам. Ако пък не успея - ще обиколя магазинчетата в София, в които сте писали, че има тази козметика.

Много полезна тема. Благодаря ви!  bouquet

# 185
  • на последния етаж
Може ли да ми дадете координати на дистрибутори за София - вече два пъти писах до производителите, но не получавам отговор (стана повече от месец)...

# 186

Дона Флорзиня, според мен си заслужава да избереш българското,що се отнася конкретно до тези продукти  Peace.

Абсолютно съм съгласна! Години наред давам луди пари за маркови козметики, които все пак "тровят" кожата с парабени и др. подобни. Реших, че е време да се преориентирам не само защото био-козметиката е по-чиста, а и защото започнах да се чувствам манипулирана от големите марки.

Само да намеря дистрибутор на Биороза и.....веднага поръчвам. Ако пък не успея - ще обиколя магазинчетата в София, в които сте писали, че има тази козметика.

Много полезна тема. Благодаря ви!  bouquet

Точно за манипулация става дума в някои случаи - пак по информация от темата, която бях споменала. Някои марки скъпа козметика наблягат на кадифеното усещане, което получаваме моментално от кремчето, а не на достатъчното количество на активни съставки  Thinking
Нямам информация за дистрибутор за София, аз тези дни ще търся в магазините около ЦУМ  Peace

# 187
  • София
Момичета, аз се заредих с два продукта от серията Биороза - розовата вода/на цена 11,80 лв/и превантивната антибръчкова грижа /16,90лв/. Много съм впечатлена от външния вид и дизайна на шишенцата. Да не говорим, че са стъклени, което си е просто задължително за био козметика. Надявам се да ми понесе добре и да остана доволна.

Купих си и ултра-хидратиращия лосион за тяло от серията Олива и крема за ръце. Без парабени са и не можах да се въздържа.
Намерих всичките продукти в едно магазинче за козметика на пазара "Иван Вазов".

Много се радвам, че открих българска био-козметика. Бях изпаднала в голямо колебание какво да ползвам, а вие ми разрешихте проблема  bouquet

# 188
  • Русе
Дона Флорзиня , извини ме за въпроса, но ти на колко години си? Аз съм почти на 27 и също си харесах това кремче и се чудя дали ще е подходящо за възрастта ми. Сподели  като го използваш известно време  добре ли се отразява на кожата. Благодаря предварително!

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 20:10 от ~Magi_TM~

# 189
  • София
На 30+ съм и въпреки, че нямам никакви бръчки все още, мисля че превантивна грижа ми трябва. Не мисля, че може да ти навреди да го ползваш. Ще докладвам за резултати след седмица-две - обещавам!

# 190
  • Русе
Благодаря, Дона Флорзиня ! Ще изчакам да ми привърши кремчето, което ползвам сега и ще си го взема. Ще чакам отзиви Simple Smile

# 191
И аз да попитам във Варна къде могат да се намерят?
  bouquet

# 192
  • София
Дона Флорзиня , моля те кажи къде на пазар Иван Вазов ги намери?   bouquet

# 193
  • София
Дона Флорзиня , моля те кажи къде на пазар Иван Вазов ги намери?   bouquet

Ох, как да обясня точно - ами в едно магазинче на крайната алея след основната част. Там са само разни павилиончета за обувки, кинкалерии, джунджурии. По-близо е до спирката на пазара на бул. "П.Ю. Тодоров" в горната част.

Егати как го обясних ooooh! Сигурно нищо не разбра.

Аз така дълбоко се размислих, че смятам да отскоча и да си купя и другите продукти от серията. Серума много ми хареса като за първо ползване.

Жалко, че не ги продават на повече места. Даже жената в павилиончето ми обясни, че е поръчала серията само пробно, защото им били високи цените и не знаела дали ще вървят. Аз взех да й обяснявам и да я навивам да ги зарежда непрекъснато, за да мога да си ги намирам лесно, разбира се. Такава реч й дръпнах, че свят й се зави Laughing

# 194
  • София
Някъде над подлеза ли?   bouquet Или над плодовете и зеленчуците?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт