Биофреш

• 110 139
  • 648
  •   1
Отговори
# 525
Здравей,отдавна не бях преглеждала форума затова чак сега отговарям. Магазинчето е в 3 микрорайон в Люлин, в новия блок зад пазара 386, на ъгълъ на блока зад сергиите на пазара има един магазин пише-Руен, там се тръгва по уличката,която води към паркчето,първо има едно вътрешно дворче,подминаваш го и продължаваш, магазинчето е във второто дворче накрая на уличката. Казва се Диетико.http://www.facebook.com/#!/pages/%D0%97%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BD-%D0%9C%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD-%D0%94%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%BE/376107849123100
Това им е във фейсбук.

# 526
  • софия
Благодаря!  bouquet

# 527
  • Бургас
Имам нужда от съвет.  Simple Smile
Кожата ми през лятото се омазнява в Т-зоната, а през зимата се изсушава на бузите.
Искам да си купя нощен крем, колебая се между Нощен крем Лавандула и Нощния крем от серията Yoghurt of Bulgaria. Търся лека консистенция, да попива бързо, да не омазнява прекомерно.

Много харесвам Околоочния от серията Yoghurt of Bulgaria, страхотен аромат и консистенция!  Wink Измиващият гел, обаче, ми изсушава кожата. Затова го ползвах като душ-гел.  Laughing

# 528
  • Перник
Не знам дали сте обсъждали този сайт, но цените са доста по-ниски от обсъжданите тук. Надявам се да съм полезна за тези, които пазаруват онлайн  Simple Smile
http://www.magasini.net/producer/bio-fresh

# 529
  • Sofia
Здравейте, момичета. Виждам, че сте доста запознати в био козметиката. Моля, малко помощ. Освен Био Роза /която така и не намерих в магазините/, коя друга био козметика е българска?

# 530
Много съм доволна от розовата вода, поне засега, използвам я от месец и нещо за почистване на лицето.Стана по гладко, свежо и сякаш се позаличи пигментацията. Крем не съм си намерила за момента: кожата на лицето ми е мазна. Взех си Дневния крем "Rose of Bulgaria" но не ми е достатъчен, но ми се видя най-лек...не можаха да ми предложат хидратиращ крем.

# 531
Здравейте,
Искам да питам онези, които са си купували Bio Rose серум за очи. Каква беше консистенцията на кремчето, мойта доста течна ми се струва.  newsm78 А срока на годност е до след година някъде...

# 532
  • Бургас
Мацки, защо избелващият серум на серията "Био роза" мирише така? гадно ... Видях, че си е в срок не е стар, преди седмица си го купих.  newsm78

# 533
Мацки, защо избелващият серум на серията "Био роза" мирише така? гадно ... Видях, че си е в срок не е стар, преди седмица си го купих.  newsm78
Намирисва ми на мен, че са си развалили качеството...  Close

# 534
Намирисва ми на мен, че са си развалили качеството...  Close
Купувала съм два такива крема.Първият беше с гадна миризма,вторият-съвсем нормална.И двата бяха в срок.Мисля,че първия не е бил съхраняван правилно в магазина и се е развалил.
Друг е момента,че изобщо не избелва/изравнява тена.

# 535
  • Бургас
Eeeee, кофти работа. Close
 Нещо наистина с избелващо действие някой да ми препоръча?

# 536
На биофреш избелващият не върши работа.

# 537
Kloie, аз имам доста лунички и миналата зима ползвах Achromin na Alen Mak, и съм доволна. Чувала съм и че ломоновите кремове избелват , но нямам опит .

# 538
http://www.morfey-online.com/-30-55-/280--biofresh-regina-floris.html
А за този продукт някой може ли да каже дали е ползвал и дали е доволен?

# 539
  • Бургас
Kloie, аз имам доста лунички и миналата зима ползвах Achromin na Alen Mak, и съм доволна. Чувала съм и че ломоновите кремове избелват , но нямам опит .

Пробвала съм Ахромина, много е тежък за моята кожа. Когато го използвах, постянно ми избиваха пъпки по лицето. Щом го спрях и лицето ми се оправи.
За сега ще остана с Биосерума на Био Розата, поне не пъпчасвам от него, пък после ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт