Биофреш

• 110 142
  • 648
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Аз не видях абсолютно никакъв ефект за един месец от Био Розата и сега ги ползвам за ръце. Съжалявам, но за възрастова група 30+ според мен са неефективни, а би следвало да са. Затова пък шампоана и лосиона за тяло са супер и тях си ги ползвам.  Simple Smile

Да, това прочетох и аз в друг форум, а като описание кремчетата звучат добре Rolling Eyes

# 511
  • София

И аз се разочаровах от Био розата и от няколко дена серумът е понижен до крем за ръце. В началото  много ми харесваше, някак по-мека си чувствах кожата, но постепенно започнах да забелязвам, че след всяко намазване, лицето ми пламва и се усеща нещо като парене. В дните когато не го мажех всичко беше ок, така че в крайна сметка реших да го спра.

Яд ме е защото тъкмо си бях решила, че това е моят крем поне за известно време, а то.. Sad 

И сега пак съм в чуденка какво да пробвам...тотално вече ми писна от неуспешни покупки, и скъпи и евтини  #Cussing out  Общо взето се двоумя между бялата дъвка и някой крем на Христина newsm78

# 512
Много се учудвам на отзивите ви за биорозата newsm78
Извинавам се, ако съм подвела някой,но бяха много добри продукти.В събота гледах цените във фирмения им магазин, и ми се сториха доста високи ooooh!,явно за сметка на качеството.
Tаис,пробвай фитокод. Peace

# 513
  • София
Искам само да поясня.... това не са моите отзиви, това прочетох в един друг форум. Аз не съм ползвала продуктите им /по- специално питах за кремовете им/ и точно затова писах тук, за да изкажете мнение вие- писалите в тази тема и ползвалите продуктите....  Simple Smile

# 514
Здравейте, изчетох всичко за козметиката Биофреш във форума, и си купих почти цялата лавандулова серия. Невероятно усещане на кожата, а лосионът за тяло се задържа дълго на кожата и ароматът му също. Взех ги от едно ново магазинче за здравословна храна и билкова козметика в Люлин 3, казва се Диетико, имат много неща от биофреш , а и друга козметика само българска, не бях срещала така събрани на едно място неща. Горещо препоръчвам тази козметика, особено за 30+ възраст.

# 515
  • София
maika 77, става ли тази серия за по мазна кожа? Гледах в описанието в сайта им, но не пише за каква кожа са

# 516
Здравей Vivi4ka, в магазина,откъдето ги купих ми обясниха, че тази серия е по-скоро за мазна кожа, заради лавандуловото масло вътре, то и самото етерично масло при акне и комедонна кожа можело да се обтрива лицето с него. Иначе в крема , в дневния има и макадамово масло, то било хидратант, а пък другото от шии, имало и фактор.А в нощният има и жожоба, пак от същия магазин си взех чисто масло ,невероятно е на кожата.

# 517
  • София
Maika 77, мерси за подробния отговор   bouquet Надъхах се и още днес отивам да го търся дневния, щом и фактор има... още по- добре Simple Smile За мен беше важно да попива добре, че от всички, които съм пробвала все лъсвам в Т- зоната  Sick

# 518
  • При децата ми
...А в нощният има и жожоба, пак от същия магазин си взех чисто масло ,невероятно е на кожата.

Здравей! Би ли споделила на коя марка е маслото от жожоба и на каква цена?

# 519
Здравей Hrispa 76,в това магазинче в Люлин, от което ги купувам продават масла само на фирма Етерика, пак пловдивска, имаха много видове растителни масла, но това горещо ми го препоръча жената в магазина, струваше около4, 80, каза че може допълнително с него да се обогатява всякаква козметика, да се капят по 15,20 капки. Аз съм си сложила и в шампоана, той е с хума пак оттам, много е добър,но сякаш ми изсушаваше косата, а откакто е с жожобата, като че ли ми е по-мека.

# 520
  • при моите деца .....
Колебая се за крем за лятото - искам с антиейдж ефект, но да не ми е тежък.... Миналото лято използвах от серията Лавандула, но анти-акне, а сега видях, че има анти-ейдж.
Колебая се между няколко на Биофреш - ще се радвам ако някой ги е ползвал и сподели

и от новата серия valcena

# 521
Вчера влизам в магазина на Биофреш в Бургас,на ул.Богориди,за плажно мляко 20 фактор,200 мл.Цена 12 лв.
Имах някакви спомени,че е твърде скъпо и ето го тук:
http://www.morfey-online.com/cosmetics-woman-biofresh-sun-protec … 800200963306.html

Като се има предвид,че и сайтът не го продава без печалба,направо не ми се мисли какви надценки си начисляват в този уж представителен магазин.На Биорозата също бяха сложили едни надценки по вдъхновение,доста над скъпи централни аптеки.
Явно магазинът е за шарани-туристи...обаче тия туристи искат да си тръгнат от БГ с повече пари,отколкото са дошли.
Ако четат тука представители на Биофреш,се надявам да посочат някакъв читав магазин,склад,дистрибутори.Иначе все така ще им играят продавачките им пасианс,като няма какво да правят.

# 522
  • Бургас
В МОЛ-а в новооткритото "магазинче" на Биофреш продават Околоочния крем Yoghurt of Bulgaria за 9.90лв.  Thinking

# 523
Какви са тия ценил какви са тия молове,ужас. Аз в Люлин в магазинчето купих лавандуловия за 5,70. Миналата седмица за подарък взех от йогурта. Моята приятелка е във възхита, само да ми свърши лавандуловия и взимам и аз, та бяха също по 5,70 дневен и нощен, около очи6,90. Взех плажно мляко 30 фактор за деца-10 лева, а за мене 50 фактор, 11,20 лева. И балсам за коса от серия олива,без отмиване е и е защитен при топлинни обработки, страшен е , беше около 5 лева.

# 524
  • софия
Какви са тия ценил какви са тия молове,ужас. Аз в Люлин в магазинчето купих лавандуловия за 5,70. Миналата седмица за подарък взех от йогурта. Моята приятелка е във възхита, само да ми свърши лавандуловия и взимам и аз, та бяха също по 5,70 дневен и нощен, около очи6,90. Взех плажно мляко 30 фактор за деца-10 лева, а за мене 50 фактор, 11,20 лева. И балсам за коса от серия олива,без отмиване е и е защитен при топлинни обработки, страшен е , беше около 5 лева.
Здравей ,би ли обяснила къде е магазинчето в Люлин?

Общи условия

Активация на акаунт