Биофреш

• 110 150
  • 648
  •   1
Отговори
# 495
И аз прочетох снощи,че във фирмения магазин в Пловдив/незнам в другите как е/ цените са доста по-високи  Thinking Явно е някаква формена политика.
Изнамерих този сайт и естествено си набелязах още куп продукти  Laughing Плюс това доставката им е 3 лв до всякъде независимо от броя на поръчаните продукти. Така че поне ще ми донесат всичко до вратата  Laughing Да не решите сега,че е някаква реклама.Никога не съм поръчвала от там,снощи го намерих в някаква тема  Mr. Green

Hrispa76 и аз метнах око на този червения крем ,но още ще мисля каква комбинация да измъдря за себе си  Laughing

# 496
elfi4ka би ли казала сайта Praynig
Преди време поръчвах от дистрибутор,цените /за био розата става дума/ бяха с 7-8лв по евтини от магазините.Незнам каква им е политиката,ама направо се оливат. Crossing Arms

# 497
Във всичките им магазини цените са с около 60% нагоре, в сравнение с някои сайтове, аптеки или големи вериги магазини.

Не съм елфичка, но аз поръчвам от тук

# 498
Caipirinha, мерси!
Доставката до всички градове ли е 3лв.?

# 499

Не съм елфичка, но аз поръчвам от тук

Да,да...и аз говорех за него  Peace

# 500
Здравейте! Иланг - иланг може ли да попитам кои от сериите на Биофреш са подгодящи за възрастова група 20+ ? Гледах в сайта ви, а също и във фейсбук страницата ви, но нищо не откривам. Благодаря предварително! Hug
Аз пак да си задам въпроса Grinning

# 501
  • При децата ми
elfi4ka би ли казала сайта Praynig
Преди време поръчвах от дистрибутор,цените /за био розата става дума/ бяха с 7-8лв по евтини от магазините.Незнам каква им е политиката,ама направо се оливат. Crossing Arms
Във всичките им магазини цените са с около 60% нагоре, в сравнение с някои сайтове, аптеки или големи вериги магазини.

Жалко, че това не го знаех по рано! Определено повече няма да си купя продукти от фирмения им магазин. Днес проверих в един магазин, който ми е съвсем наблизо и цената беше 6,60. Crossing ArmsДневният крем от серията "Йогурт" беше 5 и нещо, моят септември месец го взех от магазина им за 9 лв. ooooh!

# 502
Здравейте, мисля, че онзи ден видях продуктите на Биофреш в Пикадили в Младост1, сториха ми се евтини. Утре ще надникна по-подробно как са цените и голям ли е избора. Сега за първи път влизам в темата, стана ми интересно. Аз съм на 28 и не знам дали ще има нещо и като за мен, ама мога да се похваля с първите си бръчки #2gunfire.
Ще следя темата с интерес!

# 503
За този шампоан някой да има впечатления:

http://dora.bg/balansirasht-shampoan-biofresh-redjina-floris-230-ml-461-3518.html

# 504
Да, аз за първи път ползвам БГ козметика от сигурно 15 години и шампоанът е хубав, държи косата чиста по-дълго. Полюбопитствах и си купих и някакви противобръчкови био концентрати, но още не съм ги ползвала да кажа как ми действат. Но лосионът за тяло с Q10 също е хубав.

# 505
simplyaven ,ако става дума за серумите от серията био роза-невероятни са,най любимите ми продукти на биофреш Heart Eyes

# 506
От тази серия са, да. Ще ги пробвам.

# 507
Да, аз за първи път ползвам БГ козметика от сигурно 15 години и шампоанът е хубав, държи косата чиста по-дълго. Полюбопитствах и си купих и някакви противобръчкови био концентрати, но още не съм ги ползвала да кажа как ми действат. Но лосионът за тяло с Q10 също е хубав.
Благодаря ти Simple Smile Ще го пробвам, ако го открия.

# 508
  • София
Изчетох цялата тема и забелязвам, че има повече мнения за серията Роза Бионатурал и почти никакви мнения за серията Реджина Флорис. Изчетох една тема към друг форум и там обаче само за бионатурал и между другото не особено положителни.... Аз съм се спряла на серията Реджина Флорис, по- точно на дневния и нощния крем за лице и серума. Много моля ако някои ги е ползвал да даде повече информация  Simple Smile

# 509
Аз не видях абсолютно никакъв ефект за един месец от Био Розата и сега ги ползвам за ръце. Съжалявам, но за възрастова група 30+ според мен са неефективни, а би следвало да са. Затова пък шампоана и лосиона за тяло са супер и тях си ги ползвам.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт