Биофреш

• 110 534
  • 648
  •   1
Отговори
# 135
kremi_s, а има ли пилинг ефект?
За кремчето с лавандула ли питаш? Ами...не бих казала. Пилинг ефекта според мен причинява излющване на кожата, а тук няма такова нещо. Крема е лек и приятен за мен, матира добре кожата, без да я изсушава. Моята кожа е много чувствителна и комбинирана, нямам акне. На мен ми понася добре. Много рядко ми излиза пъпка. Състоянието на кожата ми е относително добро Simple Smile Не знам дали се дължи на тази козметика. Преди това използвах изключително Dr Renaud, и също бях много доволна, но сега таксите за Университета ме събарят и не ми се дават толкова пари. В този ред на мисли и още нещо. Сега като съм в сесия и се скапвам от учене, успоредно с всичката останала работа, честно казано не отделям толкова време за поддръжка. И понеже съм си по цял ден в къщи и не се гримирам, за почисване напоследък използвам мокри кърпички. Вече на няколко различни марки и от всички съм доволна. Имам чувството, че откакто полагам по- малко грижи за кожата си, състоянието й е по- добро. Както има една приказка- прекален светец и Богу не е драг. И грижата когато е прекалена, понякога води до обратен ефект. Simple Smile

# 136
  • София
Зайнтригувахте ме с тази козметика. А как може да се купи от дистрибутор? Трябва ли да ти е познат, ако не моля дайте координати на дистрибутор, щом от него е по-евтино?

# 137
Имам чувството, че откакто полагам по- малко грижи за кожата си, състоянието й е по- добро. Както има една приказка- прекален светец и Богу не е драг. И грижата когато е прекалена, понякога води до обратен ефект. Simple Smile
Съгласна съм Peace Имам познати, които незнаят какво е това крем, да не говорим за маски, лосиони, серуми .... и кожата им без бръчки, пъпки, петна...А аз плескотя ли, пласкотя, а пък ефекта - почти нулев, че и обратен понякога Embarassed

# 138
Ти наистина си изключение kremi_s

Обикновено стресът се отразява и на кожата. Друго си е човек да е млад!  Simple Smile

# 139
Ти наистина си изключение kremi_s

Обикновено стресът се отразява и на кожата. Друго си е човек да е млад!  Simple Smile
Hug Не искам да остана погрешно разбрана. Далеч съм от мисълта, че ако не полагаш никакви грижи за кожата си, то тя ще изглежда добре. Просто съм за умерените грижи, защото имаше период, в който аз самата прекалявах с почистването специално и тогава кожата ми беше най- малкото по- чувствителна, а това ми създаваше много проблеми.
Иначе, разбира се, използвам си почистваща маска поне веднъж седмично(много съм доволна от глинената на Garnier) , околоочен крем също задължително.

# 140
малко по темата, съвсем скоро видях много от продуктите на Биофреш, вкл. био роза, в едно малко магазинче за козметика на Ангел Кънчев, точно до Джимис. Цените на био розата бяха около 20 лв, както и в другите магазини.  Peace

# 141
Цените на био розата бяха около 20 лв, както и в другите магазини.  Peace
Евтини ли ти се струват? Най скъпите продукти от биорозата купих на 13лв. Laughing

# 142
Цените на био розата бяха около 20 лв, както и в другите магазини.  Peace
Евтини ли ти се струват? Най скъпите продукти от биорозата купих на 13лв. Laughing
не, не ми се струват евтини, но ако човек иска да отиде, да разгледа, да прочете съставки, примерно... затова дадох информацията. Иначе е чудесна идеята да се свързваме с дистрибутори и от тях да купуваме!  Peace Но в магазините, където съм видяла продуктите, навсякъде цените са такива, явно надценките си се трупат  Grinning

# 143
освен Калисто да ни снабдява с продуктите  Wink

# 144
Далеч съм от мисълта, че ако не полагаш никакви грижи за кожата си, то тя ще изглежда добре. Просто съм за умерените грижи, защото имаше период, в който аз самата прекалявах с почистването специално и тогава кожата ми беше най- малкото по- чувствителна, а това ми създаваше много проблеми.

А, това е съвсем друго!  Simple Smile

# 145
освен Калисто да ни снабдява с продуктите  Wink
Чак сега ли се сети защо пуснах темата.
Зарибявка естествено Whistling

# 146
Тц. Аз се зарибих сама, сега ще помагаш в тази финансова криза!  Wink

# 147
Момичета, моля ви дайте координати на дистрибутор за Варна  Hug

# 148
хубави са продуктите на biofresh Laughing За 2- ри път си вземам едно кремче face and body с мед и мляко. Мн ми харесва аромата му и мн бързо попива Flutter
250 мл за по- малко от 3 лв. Mr. Green

# 149
и сега какво? Калисто ли ще ни снабдява? Simple Smile))
аз съм доста доволна от тоалетните им млека и кремчетата за тяло.

Общи условия

Активация на акаунт