Биофреш

• 112 568
  • 648
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia
В този сайт много евтини кремчетата newsm78

Що, ти за колко ги взимаш? Аз си взех антипигментиращият био-серум био роза и анти-акнре кремчето + едно кремче за ръце олива за около 15лв общо от склада им.

# 286
Момичета, моля ви споделете за маските за коса на биофреш:маслина,роза!
Доволна съм от био розата:околоочен серум и антипигментиращия,но сега съм решила да пробвам лавандула анти акне и много се чудя и на маските за коса-дали са така добри както серията био роза(щото много ефтини ми се струват 5-6 лв.)

# 287
  • София

Що, ти за колко ги взимаш? Аз си взех антипигментиращият био-серум био роза и анти-акнре кремчето + едно кремче за ръце олива за около 15лв общо от склада им.

Този склад в Сф ли е?  bouquet

# 288

Ооо тук във Варна са доста по - скъпи . #Cussing out
Аз ги вземам от едно магазинче в центъра и явно за това са с такава висока надценка.

# 289
  • Бургас
Момичета, моля ви споделете за маските за коса на биофреш:маслина,роза!

Имам маска и балсам от роза,но не съм доволна.И като консистенция не ми допада.Пък за резултат да не говорим така си стоят в банята. Rolling Eyes
Иначе ползвам кремове от серията био роза и олива ,от тях съм доволна . Grinning

# 290

Ооо тук във Варна са доста по - скъпи . #Cussing out
Аз ги вземам от едно магазинче в центъра и явно за това са с такава висока надценка.
В Елитис има част от серията Олива и Лавандула и розата, но не био на сносни цени. Но нещо им се изчерпват количествата, а не зареждат.... дано не изчезнат съвсем!

# 291
[/quote]

аз си купувам от дистрибуторка  кремовете Олива и Лавандула за по 4 лв,мисля беше,крема за ръцеОлива-1 лв,душ гел Олива 2.60 и така....По мое мнение на 40 г съм иЛавандулата ми е по-добре на кожата,по-здрава и плътна е с нея,сякаш.Лосиона за тяло Лавандула/той е и антицелулитен!/ също ми идва по-добре от Олива-та.Биороза-серум за очи -11 лв,превантивната грижа на Биорозата-13 лв... Peace Peace Peace

# 292
  • София
аз си купувам от дистрибуторка  кремовете Олива и Лавандула за по 4 лв,мисля беше,
а аз - от магазин - на Олива дневен за 4,20 лв.  Crossing Arms , но според мен, ако фирмата продължава с основните продажби на дребно без фактури (т.е. на цени да едро), то магазините скоро изобщо няма да искат да зареждат... всъщност явно и затова им е толкова зле позициониран продукта - почти във никой магазин  ooooh! Може и там да е разковничето  newsm78

# 293
АМи докато при дистрибутор цената е 11 лв, а в магазина 22, разбира се, че ще търсим дистрибутори. Варианта според мен е да работят с препоръчителна цена.  Peace

Последна редакция: нд, 11 окт 2009, 09:38 от pile6ko

# 294
И аз го ползвам като нощен и съм доволна. Антипигментиращото му действие е много меко и избистря тена. Харесва ми!
Как е като аромат?
Аз си го купих преди няколко месеца,но миришеше много гадно и беше една тежка,непопиваща,неприятна консистенция...дали не е бил развален?Мъчих го известно време,никакъв благотворен ефект,по-скоро обратното и го изхвърлих.

# 295
  • София
А, ти направо ме разби. Моят мирише на роза, но натурална миризма, а не изкуствената, която е постигната с парфюм. Консистенцията е по-плътна от серумите, но чак пък толкова мазна и тежка newsm78 не е. Моята кожа е сухичка, така че може би имаме и различия в преценката на кремовете, но такова чудо.......Знам ли?

Погледна ли срока на годност? Тези продукти са с по-малка трайност от стандартните,тъй като са без парабени и други изкуствени консерванти, Peace така че трябва да се внимава.

# 296
Да,погледнах срока както винаги-годен беше,но не знам как е бил съхраняван преди да го купя...и аз не знам.
Отначало беше един груб,неразмазващ се,като стогодишен крем здраве,вонята и тя такава.РЕших,че може да е от водораслите,нали имаше някакви в състава,пък да си действа кремчето,стиснах нос и го ползвах,но ми се отразяваше зле.Накрая стана съвсем гадно на пипане,а миризмата на повръщано не се траеше и го изхвърлих.
Ясно,развален е бил.Но иначе другите продукти на Биороза съм ги ползвала и ми бяха приятни.

# 297
  • София
Сигурно не са го съхраняввали като хората. Моят въобще не е бил така. Има си нормална, лесно размазваща се консистенция, не е твърд и мирише на роза.

Жалко, че ти се е случило така. Ей по този начин понякога търговците успявят да ни откажат от българската козметика. Мърлява работа! Naughty

# 298
а някой  знае ли дали антипигмент. серум може да се ползва за изсветляване на петна по кожата?

# 299
  • Sofia

В София е, да.

Общи условия

Активация на акаунт