Биофреш

• 110 420
  • 648
  •   1
Отговори
# 435
  • на последния етаж
И аз мислех, че помпичката е развалена, но един ден реших просто да опитам да я "промия" в чаша с вода и тя се оправи! Сега работи идеално.
Това го пробвах, но при мен не проработи, уви...

# 436
 Здравейте,момичета ! Искам да БЛАГОДАРЯ на V N G за подадената информация и да съобщя тук,че склада зад пицария Верона съществува . Две зелени врати са . Едната е склад и е долу. Другата води нагоре към офиса ,откъдето правите поръчката и плащате . После долу ви изпълняват поръчката . От новата серия Реджина Флорис закупих маската . Снощи я пробвах. Интересното беше описанието на продукта -комбинира ефекта на ексфолиращо-регенериращо действие.За обновена и копринено гладка кожа.В действителност при нанасяне освен комфорта от аромата и текстурата се усеща пощипване . Заинтригувана съм от продукта и определено когато привърша набора от настоящите ми кремчета -ще опитам и останалите продукти от споменатата серия. Слънчев ден Ви пожелавам !

# 437
  • При децата ми
Здравейте! Simple Smile
Може би въпросът ми не е за тук, но все пак: може ли някой да ми каже дали това тази марка "Биофреш" се припокрива с тази "PhytoCode"? Доколкото знам аз създателите на двете марки са едни и същи дами? Thinking И още: някой ползовал ли е продукти и от двете марки, моля да споделите мнения за продуктите, кое на коя марка, как ви се отразява? Чета и другата тема и започнах леко да се обърквам.... Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 13:05 от Hrispa76

# 438
Доколкото знам аз създателите на двете марки са едни и същи дами? Thinking

Едната дама - да! Защо не се обърнеш направо към нея. FDA се вклюрва често в темата "PhytoCode" и е изключително отзивчива и мила. Peace

Цитат
И още: някой ползовал ли е продукти и от двете марки, моля да споделите мнения за продуктите, кое на коя марка, как ви се отразява?

Аз към ползвала Превантивната грижа на Биофреш. Не мога да кажа лоша дума - само малко ми мазнееше...От 3-4 месеца съм неизменно с новите продукти. Последните са с по-богат и хубав състав и доколкото ми е известно до момента няма негативни отзиви за тях. Намирам ги за чудесни!!!

# 439
  • При децата ми
Curlicue, благодаря за отговора! Така мислех и аз, да се обърна към FDA, но реших и тук да попитам! Peace

# 440
Ох, простете за невежеството, но какво е FDA?  Embarassed

# 441
  • София
Ох, простете за невежеството, но какво е FDA?  Embarassed

Никнеймът на една от консултантките ни в тази тема. Peace

# 442
  • София
Odill, а случайно да имаш някакъв телефон на склада в Младост?
Някой ползвал ли е антицелулитния лосион за тяло от серята Лавнадула и стягащия боди крем от серията Българска роза? Не мога да реша кой от двата да си взема. Първия е без парабени, на растителна основа, но вторият пък ми звучи сякаш да е по-силен и по-ефективен. Thinking

Последна редакция: сб, 20 ное 2010, 16:04 от verche

# 443
Някой ползвал ли е антицелулитния лосион за тяло от серята Лавнадула и стягащия боди крем от серията Българска роза? Не мога да реша кой от двата да си взема. Първия е без парабени, на растителна основа, но вторият пък ми звучи сякаш да е по-силен и по-ефективен. Thinking

Ползвала съм лосиона за т. от серията "Лавандула"- за антицелулитен ефект  не,но доста силно овлажнява кожата,и задържа дълго време влагата в нея,както и всички други продукти от тази серия,впрочем...особено дневния крем за лице-мммм Heart Eyes

# 444

Аз в момента ползвам антицелулитния с лавандула. И аз се колебаех кой от двата да избера, но взех лавандулата, защото е в тубичка. Не забелязвам някакъв видим ефект, но на пипане кожата е по-гладка и хидратирана. Това, че е без парабени също е +

# 445
Аз към ползвала Превантивната грижа на Биофреш. Не мога да кажа лоша дума - само малко ми мазнееше...От 3-4 месеца съм неизменно с новите продукти. Последните са с по-богат и хубав състав и доколкото ми е известно до момента няма негативни отзиви за тях. Намирам ги за чудесни!!!
Кои продукти имаш предвид под последни?Имат нови продукти?

Аз ползвах от Био роза околоочния и превантивния-не съм особено впечатлена. От серията "Олива" пробвах дневен и нощен и е подходящ за моята кожа в зимния период, лятото ги чувствам леко мазнеещи.

От различните български марки- "Българска роза"Карлово, Биофреш, Колагена, серията "Пирин дрийм" съм си харесала по нещо и го ползвам. 

# 446

Имах предвид тези на PhytoCode. Simple Smile

# 447

Имах предвид тези на PhytoCode. Simple Smile
Благодаря! Не знаех за тези продукти,трябва да разгледам сайта. Те натурални ли се водят (като Био роза), за каква възраст са подходящи?

# 448
Обезателно разгледай темата "PhytoCode" в този раздел на форума. Там ще откриеш много отзиви, а можеш и директно за "поговориш"  с двете дами, създали козметиката / едната - и Био розата Wink/.Често се включват в темата и са изключително отзивчиви. Peace
Има серия 20+, 35+ и 45+, както и нови, специално за по-мазна и проблемна кожа.
Сериите са с натурални компоненти, без парфюм, фталати и парабени. Включват тоник, крем, гел за измиване на лице и такъв за сваляне на грим. Simple Smile
Аз лично ползвам 20+ /критерии е не толкова възрастта, колкото състоянието на кожата ти/. Био розата я усещах по-плътна и мазна, тежка някак, докато тези - не. Нямам дразнене, неприятно опъване или сърбеж. Продуктите са много фини и леки като консистенция.

# 449
Благодаря ти,Curlicue!Пожелавам ти дълго време да останеш на 20+ като дух и визия.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт