В мен все още живее прасето, но ще махна шкембето - Дюкан126

• 44 754
  • 960
  •   1
Отговори
# 675
не мисля че омега 3 и рибено масло са едно и също
има най малкото разлика от какви риби се прави
а и цената определя качеството аз мисля че е по добре омега 3, а и то се пие по 1 на ден така че...

# 676
Привет и от мен Simple Smile
на рожденниците - честито! Пожелавам ви много подаръци и весели моменти с най-близките!
на тези със свалени грамове, килограми и т.н. - браво!
на тези без свалени грамове, килограми и т.н. - няма страшно, важното е че ще стане!

На мен кантара ми се усмихва на 64 и аз много му се радвам. Общо взето изчислих че за последните 2 килограма съм била на режима общо 3 седмици - тоест около 10 дни за килограм, което мисля че е в норма Simple Smile

Да ви питам нещо - тези гали много добре звучат, обаче горе долу как си ги представяте - защото да кажем примерно меню от руска салата, пиле в сметана, паниран пилешки хапки със сос от топено сирене и за десерт френски сирената с грозде или някаква пищтна торта - та това примерно меню, което съм способна да изям, ми се струва малко множко дори и за гала... Някак си си го представям само с едно висококалорично ядене - да кажем пилешките хапки Simple Smile
Аз не съм особено близо до гала вечерите, но още от сега си мечтая какво бх си хапнала ... Simple Smile

# 677
Добро утро  Hug

Тунинг ЧРД Много здраве ,щастие и ЛЮБОВ

За 00- аз също пия зелен чай и доста добре ми действа  Mr. Green

Слънчев ден   bouquet

# 678
Добро утро!

Тунинг ЧРД- Много здраве и сбъднати мечти newsm51 nbirthday

Днес след МЦ мръднах с -100гр. Laughing

Лек и ослабващ ден Heart Eyes

# 679
Честит празник на всички с повод  bouquet
Аз искам да се похваля, че още едно кило изхвърлих и вече съм 75, но ще изчакам и утре да се затвърди и ще сменям линийката.И вече като се гледам си мисля, че на 65 ще изглеждам супер и се чудя дали да не си сменя целта от 60кг.на 65 newsm78Не искам да съм много слаба, не харесвам такъв тип жени.Висока съм 173 см.Вие какво мислите, момичета?

# 680
Честит празник на всички с повод  bouquet
Аз искам да се похваля, че още едно кило изхвърлих и вече съм 75, но ще изчакам и утре да се затвърди и ще сменям линийката.И вече като се гледам си мисля, че на 65 ще изглеждам супер и се чудя дали да не си сменя целта от 60кг.на 65 newsm78Не искам да съм много слаба, не харесвам такъв тип жени.Висока съм 173 см.Вие какво мислите, момичета?
Наистина си висока и може би ти стоят добре тези кг. Аз съм 1.70см. и 62кг. се чувсвам добре и изглеждам добре. Има момичета на моята височина искат да са 55-53кг. newsm78. Важното е ти как се чувстваш Peace

# 681
  • София
Добро утро на всички  Hug
Много рано сте станали!
Честити минусчета на щастливките,а ние със запзване на кг и + ще си дерзаем Simple Smile
Лек, усмихнат и ползотворно отслабващ ден  smile3525

# 682
добро утро! На всички - ден, изпълнен с минусчета, сервирани ви от кантара и сантиметъра Laughing Peace
Тунинг newsm59  bigdance2 Много здраве, пламенна любов и сбъднати мечти!  Hug
Танчето,честита ви годинкааааааа! Hug Да ти е здраво и щастливо детенцето и много да ви радва и слуша!   bouquet  Hug

# 683
Танчето ЧРД  на детенце и безветренно детство заповядай
Тунинг ЧРД за теб по избор Whistling

# 684
  • Варна
Здравейте  Hug
Честито на празнуващите - по всички поводи   bouquet

Искам да добавя, някои продукти към списъка на Гадинка:
1. Шунка "Наше село" -  20% по малко сол - по-добре не използвай шунка, има пушено пуешко месо
2. Всякакви пилешки неща – бутчета, филе, деболии
3. Пиле на грил
4. Нискомаслено мляко, прясно мляко - Пършевица 0,5%, Верея 0.1% 300 гр.      Кутийка - извара
5. Телешко месо - телешки черен дроб
6. Пуешко месо
7. Всякакви подправки
8. Яйца
9. Зеленчуци:
     краставици, марули, броколи, зелен фасул, домати, репички, брюкселско зелепраз лук, гъби, керевиз, карфиол, чушки, зеле, спанак
11. Ескуиза 0.2%
12. РИБА - всякаква
13. Трици
Видях,че освен водата и колата лайт няма други напитки - разтворими без захар (степ, фрути....) , айрян, чай (студен и топъл)

Лек и отслабващ ден  Hug

# 685
          Добро утро на ВСИЧКИ и хубав ден!!!  newsm51

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТУНИ , ЖИВ И ЗДРАВ ДА СИ, С  ЛЮБОВ СЕ ОБГЪРНИ , И СБЪДНАТИ МЕЧТИ.  newsm59

оХХ да си помрънкам аз нещо това задържане ме смачква , много е кофти мислех че ще премине по бързо , а то вече 12 дни  smile3518 Милички дайте някви идей , какво да сменя , какво да правя??? Не съм изневерила на режима....но няма минусчеее  smile3512 smile3512 smile3511 smile3515

# 686
Добро утро!
Видях темата за новите дюканки. Разбирам ги. И на мен материалът от първи клас ми идва вповече понякога. Искало ми се е да се мушна в темичка със момичетата от миналото лято, но това може да стане на срещите и в скайп. А и нали знаете приказката за царя, който издал заповед в царството да се убият всички стари хора.

# 687
Добро утро,мили хора! Hug
Искам да запитам,ако някой пече със [b]стевия[/b] нагарча ли му,или аз нещо не слагам правилното количество?Освен специфичния вкус,усещам и нагарчане понякога.

Гледам,всички честитят на Тунинга,а него го няма,скрил се и не черпи!
Да си жив и здрав ТУНИНГ,слаб и винаги влюбен!
 newsm59  party023 newsm67

Аз съм в долната граница на 500гр  които задържам,искрено се моля утре да я прескоча най-сетне,че както минавам и на ПЗ-забрави!

Много усмивки Two Hearts

# 688
Тунинг, Честит рожден ден  bouquet - моята зодия си - везна!  Party Прегръщам всички везнички и всички останали(дано ми стигне обхвата  Laughing )  Hug
Тунинг желая ти много здраве,любов-голяма,силна, незабравима и тръпнеща! Желая ти някой да те търси с поглед всяка минута....ах,исках тук една хубава песен да ти пусна но в момента не мога. Simple Smile
Благодаря на тези които ме подкрепиха и подкрепят в трудните моменти, много ви обичам=)
 Редакция: Аби, златна ти уста за всичко което каза  Hug

# 689
  • София
Добро утро и от мен!

Туни, Честит Рожден Ден! Да си жив и здрав, слаб и щастлив и все така яхнал вятъра!  hbday baloni

Танче, Честит Празник! Да ти е живо и здраво детенце и да ти носи много радост!  baloni

Аз да си кажа - кантара най-накрая мръдна - вече съм на 62.0 кг. И да попитам - коремът ми е много подут. Това става често и е доста неприятно. На някоя от вас случвало ли се е? И как се справяте??? Само да кажа, че триците не са добър вариант, защото от тях става по-зле.

Хубав ден от мен!

Общи условия

Активация на акаунт