В мен все още живее прасето, но ще махна шкембето - Дюкан126

• 45 092
  • 960
  •   1
Отговори
# 75
Аз мноооооооооууууууууу бачкам..........
Flutter Thinking newsm78
Вземи седни и чекай да ти мине..........
Гадинка ... Е, ние сме на Дюканън и тук филииките са в трета фаза. По две даже.

# 76
  • София
Гадинка честити килца мацка  Hug
честити минусчета на всички  Hug

# 77
  • София

Ивичка - аз съм третофазничка толкова дълго, колкото и непушачка - 4 дни  Mr. Green. За тези 4 дни обаче разбрах, че ако не я караш по правилата, йо-йо не ти мърда. И всички тези, че втора е лесна, защото е ясна, а трета е трудна, защото има повече позволени неща, са само извинения. При това прасешки, да не река свински. Трета е проста и ясна - пише си всичко. Два пъти в седмицата добавяш нишестени, два пъти в седмицата гали, всеки ден до 200 г плод, 2 филийки пълнозърнест хляб и 40 г сирене. Точка. Останалото е ПЗ. Всичко извън това е ГГЗ.
  202uu  newsm10 smile3501
Саги ме е изпреварила за тофуто. В 3 фаза филийките хляб се ядат всеки ден, независимо дали дните са нишестени.
Бачи  Hug Hug Hug на късмет да е калинката   Hands Thumbsup babydust7 (това вместо Фоли, няма ли да се прибира най-накрая, много ми липсва!)
Доли welcome Зарязвай супата и почвай от утре  Laughing

# 78
  • Бургас
А защо не си правиш от тричавия хляб-лесна е рецептата,а и е вкусен.В къщи стана фурна-всеки гледа да се докопа до хляба ми.Опитай,няма да съжаляваш.Рецептата я има в специалната тема с дюанските рецепти.

# 79
  • Варна
Ето малко петъчни протеини, поднесени по нетипичен начин - с адреналин.  Wink (първите 4 мин са еднообразни)

Въпросният Дан е настанен във Фаворитите ми за ежедневна употреба.  Hug

Сори за спама, не се сдържах.

# 80
Стрелче,благодаря ти за калкулатора за телесната маса  Simple Smile Най-после си изчислих. Моята стойност е 28.8  Rolling Eyes   Praynig Дано му намеря "цаката" на тоя калкулатор та ми даде накрая квото искам . намиг  Wink  Hug

# 81
  • София
Гадинка ... Е, ние сме на Дюканън и тук филииките са в трета фаза. По две даже.
Аз съм в ударния етап  Embarassed

Мерси Лепи

П.С.: време за обяд,изоставям ви Simple Smile

# 82
ЗДРАВЕЙТЕ В НОВАТА ТЕМА! ВЧЕРА ПРАЗНУВАХМЕ РОЖДЕНИЯ ДЕН НА МЪЖА МИ И ТОЙ КУПИ НАЙ-РАЗКОШНАТА КАРАМЕЛОВО-СМЕТАНОВА ТОРТА ,НО АЗ УСТОЯХ И САМО Я РАЗРЯЗОХ И РАЗПРЕДЕЛИХ ПО ЧИНИЙКТЕ.МНОГО СЪМ ГОРДА ОТ СЕБЕ СИ,НО ТОВА МЕ МОТИВИРА ЧЕ НА ФРИЗЬОРКАТА ВЧЕРА КОЯТО НЕ МЕ БЕШЕ ВИЖДАЛА ОТ РАЖДАНЕТО -БЛИЗО 4 МЕСЕЦА -МИ НАПРАВИ КОМПЛИМЕНТ ЗА КОЛКО ДОБРЕ ИЗГЛЕЖДАМ И ТОВА МЕ ЗАРАДВА!АЗ ИНАЧЕ СЕ ВЪЗНАГРАДИХ С ЩУРА ,КЪСА ПРИЧЕСКА АСИМЕТРИЧНА И ОЩЕ СВИКВАМ С ГЛЕДКАТА!хАЙДЕ,УСПЕШЕН ОТСЛАБВАЩ ДЕН И ОТ МЕН!

# 83
krikri Мерси!  Hug Чакаме я феята и тук, ама .... Най-вече заради армагана  Joy
 Гадинка
 ooooh!

# 84
              ДОРЧЕСТЪР,Вещи ще те   341uu newsm29  341uuза спама!

# 85
     Сладури кажете каква марка шунка си взимате , че аз все на гадна попадам!!!

Съжалявам ако се повтарям , но не открих отговор в миналата темичка.
 Мерси предварително целувчици и много минуси желая  newsm51 smile3521

Добре дошли на новите и БРАВО НА УДЪРЖАЛИТЕ НА ИЗКУШЕНИЯТА !!! ВСЕ ТАКА ДО ПОБЕДАТА НАД ШКЕМБЕТООО И ПРАСЕТООО  newsm48

# 86
Лелеее к'во прайте бе мацки 5 страници Mr. Green Mr. Green
Имам един мунус още от килограм Mr. Green Mr. Green Mr. Greenмного се кефя еййй
Та равносметката е вече 14 в минус Party

Честито на всички празнуващи и всички минусчета(хич немога да се справям поименно,извинете за което Embarassed)

Лек и отслабващ уикенд на всички Ви Hug

# 87
Здравейте момичета!
От вчера и аз съм с Вас. Първи ден ми беше и днес се чувствам добре, даже много добре. Имам да сваля малко кг, но са ми най-важните, за да се чувствам добре.
Не бях хапвала месо и месни продукти от две години. Вчера пилешкото ми се услади...много...
През тези две години се тъпчех само със зеленчуци и плодове, но не слабеех, само поддържах свалените кг след раждането. Даже вече имах много силни проблеми с подуване на корема и др. Обаче явно тялото ми си е искало друго. Вчера сутринта се премерих и бях 70,6 кг. Тази сутрин кантарчето показа 69.5 кг.
Надявам се, да не Ви изнервям с въпросите си за в бъдеще, но за мен това е нещо ново Embarassed
Желая на всички момичета хубав ден с много изгубени кг Hug

# 88
  • София
Гадинка, Аткинсън няма нищо общо с нашия режим на хранене. Аз също съм била на нея. Там няма зеленчуци. Но за сметка на това има свинско, което е много тежко. Там са само протеини и може мазнини. И е много тежка. Аз след две седмици на Аткинсън се чувствах ужасно зле.

# 89
  • София
Etomira, мерси много за информацията    chef

Искам да попитам нещо. Видях в рецептите Екскуиза - какво е това  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт