В мен все още живее прасето, но ще махна шкембето - Дюкан126

• 44 769
  • 960
  •   1
Отговори
# 765
Вещи, да ти е живо и здраво синчето .Много късмет и успехи му желая  nbirthday

# 766
Искам да питам - пилешките сърца режимни ли са?
И ако да по какъв начин мога да ги приготвям - на скара, сварени или как  newsm78

режимни са, но имат доста видими и невидими мазнинки. Затова момичетата обикновено първо ги сваряват, при което мазнината се маха и тогава  за по-вкусно ги запичат на скара. Може и направо на скара, но тъй като  сърцата са повече мускул, може да останат твърди.

# 767
Nelsun - адски много вода е това... не те ли боли коремът?

Ivi4ka - всичко което е пилешки дреболии е режимно - включително сърцата, дробчетата, воденички и там квото има в пилето и го ядем...А как се приготвя - по твой вкус - пробвай малко на скара - свари си 1-2 сърца докато си харесаш как да ги хапваш

Гадинка - когато съм притисната от времето - пия малко вода с лимон и после си наваксвам... Simple Smile че то гладна мечка хоро не играе...

redjinaa - ей много ме разсмя, ти нещо за мезе ли ни взимаш тука?

# 768
nelsun, тази вода със сигурност е доста. Как я изпиваш, аз постоянно се страя да се наливам и ми е доста трудно  Sick, но при всеки е различно  Peace

Ivi4ka, сърцата са режимни, всякак можеш да си ги проготвяш-без мазнина, разбира се  Hug!

# 769
Еййййй, златни сте   bouquet
Днес се навих на воденички, търсих в 3 магазина и няма, все сърца ми предлагат, ма като незнам как да ги сготвя и не си купих  Tired
Малко ми писна от пържолки и бутчета и реших да разнообразя.
Отивам да си купя  Hug
А дробчетата и те ли на скара.
Нямам голям опит в готвенето и незнам кое как е подходящо да се сготви  Embarassed
Все пак няма да е вкусно да метна пил. пържолки на морска сол  hahaha
За това питам  Blush

P.S. РЕНЕ, благодаря за идеята за игричката от подписа ти. Заинтригува ме  Hug

Последна редакция: ср, 01 окт 2008, 16:49 от Ivi4ka

# 770
Вещи, да ти е живо и здраво синчето и много да те слуша (колкото е възможно де, че този пубертет)  bouquet

# 771
  • София
Рене, Vq1 и Lucie, ами пия си я ....... и аз не знам как.. Е, постоянен посетител съм на WC-то /направо вкарвам фирмата в преразходи  Laughing /. Аз и преди режима си пиех по доста вода, ама сега направо .......... Не се подувам и иначе всичко си ми е наред, само ме притеснява дали е нормално........   newsm78   #Crazy

# 772
Допълвам със синьо:

Искам да добавя, някои продукти към списъка на Гадинка:
1. Шунка "Наше село" -  20% по малко сол - по-добре не използвай шунка, има пушено пуешко месо
2. Всякакви пилешки неща – бутчета, филе, деболии
3. Пиле на грил
4. Нискомаслено мляко, прясно мляко - Пършевица 0,5%, Верея 0.1% 300 гр.      Кутийка - извара
5. Телешко месо - телешки черен дроб
6. Пуешко месо
7. Всякакви подправки
8. Яйца
9. Зеленчуци:
     краставици, марули, броколи, зелен фасул, домати, репички, брюкселско зелепраз лук, гъби, керевиз, карфиол, чушки, зеле, спанак, моркови и червено цвекло (без прекаляване, че имат повече захари), тиквички
11. Ескуиза 0.2%
12. РИБА - всякаква
13. Трици
14. Заешко
15. Раци, калмари, миди, скариди и т.н. морски дарове

Видях,че освен водата и колата лайт няма други напитки - разтворими без захар (степ, фрути....) , айрян, чай (студен и топъл)
Всички напитки на Derby са с подсладител - имат лимонада, етър, ябълка, круша, дюла, синя слива, вишна, портокал, цитронада, праскова, розов портокал, три вида кола, спринт (подобен на вкус на спрайт) и май има и други
От Орелия знам, че напитките с марка Фантастико вкус също са с подсладител

Честито на Тунинг и на децата на Танчето и Вещи, весело празнуване  newsm67

Креми  Hug полезни неща си допълнила
Аби  Hug много ти се радвах на постовете
Ори  wavey ще ти пиша като се поосвободя от ангажиментите  Hug
Кри  Hug детенце ще свикне
Катяджин  Hug не си писала скоро май (ти ли питаше за Сънчето, друго Сънче е било на срещата, новичко с ник Сънче, Sun скоро май не е писала)
Росчо радвам се, че размърда линийката  Hug

Татит и Цоци - не съм ви виждала от лятото, колко ли ще се вталите до следващата среща, сигурно ще сте в трета вече  Hug

Вещи, честито намаление  Hug

Много хора ми се губят: Слабе, Катя, Сузана, Фенси, Поли-Уоли, Гуди, Лени плд, Таняманя, Танич, Зазу, Майка Зайка, Цвети Русимова, Боби1973, Радиус (Център), Лео, Амери, Фоли, Нелина, Марини, Мма Рамотсве, Мама Куин, Зеленко, Мама Веси, Мазнислава, 2в1, Хармони Броукън, Правда, Ройсин и още има сигурна съм  Hug  Hug  Hug  Hug

На всички по-нови и най-нови  Hug  Hug

Засега толкова - друг път пак  Hug   bouquet

Последна редакция: ср, 01 окт 2008, 17:01 от svetlat

# 773
Леле кой туй нещо....въздържам се от коментар

Яжте по едно  топло кексче  и млъкнете
 Hug Heart Eyes

# 774
Олелееееее #Crazy
Тонито, това от триците ли е  newsm78
Ако е така, би ли ми дала рецептата (може и на лични  Embarassed)

# 775
вуйна Monroe,  честито Ви бебе в семейството. Да расте здраво и много щастливо дете newsm30 smile3525 и ти много да го глезиш.
Тунинг, честит  рожден ден  smile3525

Танче, честит първи рожден ден на детенцето ти! Да е здраво и много да те радва  bouquet
Вещи да ти е жив, здрав и с много късмет в живота момчето  bouquet
На всички празнуващи свалените кг и каквото и да е -весел празник

Последна редакция: ср, 01 окт 2008, 17:19 от mamaTsvety

# 776
Ivi4kaРецептата я сложих вчера в рецептите-Кекс  Wink

# 777
  • София
Момичета, благодаря ви  Hug
От всяка дупка успявате да ме изритате къде нежно, къде с къчове  Laughing
Искам да ви кажа, че всяка ваша думичка има значение!!

# 778
Реджина - явно съм се припознала  newsm78... Което е без значение. Важното в случая е друго. С риск това, което кажа да не ти хареса, ми се струва, че издевателстваш над организма си. В безвъглехидратната диета споделяш, че си висока 1.72, тежиш 56 кг и искаш да станеш 49. При 56 кг в момента, ИТМ ти е 18.9 (малко над минимума от 18.5). При 49 кг ИТМ ти ще бъде 16.6 !!!  #Crazy
Кривото огледало... ( Вещи Hug)

Последна редакция: ср, 01 окт 2008, 17:34 от Sagittarius

# 779
Здравейте и от мен!
Вещи, Танче, Честит празник! Да растат здрави и послушни децата ви! bdbaloni
Тунинг, Честит празник и на теб!Много здраве и хубави моменти! happy bd
Монро, честито бебче! Все така да се увеличава семейството ви! newsm30

Момичета, днес официално влизам в 4 фаза! bowuu
Няма да слагам голяма почерпка, много станаха и се товари темата! cook/на кой каквото му се хапва, да си представи , че е на таблата! Heart Eyes
Започнах я няколко дена предварително, пък днес съм в протеинов ден! Равносметката след трета е към 2 кг отгоре, ще им видя сметката и на тях, де. А извода и успокоението на всички, които се страхуват от 3 фаза е, че спазва ли се всичко по устав, няма проблеми. При мен подводните камъни бяха сладките неща, които знам, че са изпитание за всеки от нас!
Поздрави на всички и много успехи ви пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт