В мен все още живее прасето, но ще махна шкембето - Дюкан126

• 45 092
  • 960
  •   1
Отговори
# 345
Да ви призная нещо...докато повече от 20тина дни ви четях,понякога ми се струваше , че вещи е доооооооооста рязка и строга....НО!!! Точно от това имаме нужда всички, нали? лесно е да се плъзнеш по наклона на изкушението. Та...на 26.09 и аз имах рожден ден..з пръв път не го празнувах на заведение, а у нас - със 100% режимна храна Hug...дори и ддъщря ми вече е в нащите редици и има доста добър резултат - 0т 61,5кг вече е 56,5!! то при нея май стигаше само това , че се спря щоколад,вафли,чипс и др подобни глупости, но сме решили - след като сме на режим, значи сме на режим и в хладилника а смо позволени храни...доста дълго стана, ама най-кратко исках д кажа ЕДНО ГОЛЯМО ЧОВЕШКО БЛАГОДАРЯ НА ВЕЩИ..... Hug

# 346
Миксирам малко парафин - 1 каф. л-ца със сурово яйце и пресни градински подправки - по малко - по 2-3 стръкчета магданоз и девисил - така става сос със зелен цвят. Много ароматни стават месцата - запечени.
Аз не разбрах този сос заваряваш ли го или консумираш направо със суровото яйце?
Със сурово - знам, че е опасничко, но ако имате домашни яйца със 100% ясен произход ... защо пък не.

# 347

Не ми стана ясно обаче, колкото и да чета, какво е дневното ограничение за сухото мляко .

Моля ви споделете за сухото мляко,  щото прасето наистина е живо  Animal Pig  - беше заспало, ама се събуди  Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Правя си кремчета псевдо течен шоколад, но с нескафе, вместо какао. Според вас какво трябва да бъде ограничението, заради сухото мляко?

РРРРРРРиииивелкееее, ама те изпреварих, а  Joy Hug  love001
Ива-нета,я кажи как ги правиш тези кремчета Praynig

# 348
Аз пък викам дай сега да се хвалим всички как сме яли нережимни неща и след това сме отслабвали - да поощрим новите, че може всичко да правят и пак да имат супер резултати!
hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy
Аз защо ли съм пропуснала лукса с нережимните храни? newsm78
Връщам се във втора Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 349
  • Тук някъде.....
Привет на всички!

Ужасни сте  #Cussing out докато успея да ви изчета и нова тема сте отворили, че и хиляда мнения има в нея! #Crazy Ама успях. Сега хапнах пилешки кюфтенца и тирамису /което трябваше да изям цялото, ама просто не мога/ и сядам да ви напиша как съм. С килограмите не съм надолу, тъй като ме тресе страхотен ПМС и всеки момент чакам да дойде МЦ. Но не съм и нагоре, което е добре.
Честно казано, паднах си на шкембето с тая диета-много обичам да готвя и постоянно експериментирам с наличните продукти. Използвам всичко позволено в ударния за подправки /лук, морков, кисела краставичка/ за вкус и се получават доста вкусни ястия. За десертите също нямам проблеми /само малкия като яде киндер буено ми потичат слюнките, ама удържам/. Продължавам да дерзая и сега ще напиша една рецепта за невероятно телешко при рецептите.

Поздрави и много минусчета ви желая на всички!  bouquet

# 350
  • Пловдив
Аз пък викам дай сега да се хвалим всички как сме яли нережимни неща и след това сме отслабвали - да поощрим новите, че може всичко да правят и пак да имат супер резултати!
hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy
Аз защо ли съм пропуснала лукса с нережимните храни? newsm78
Връщам се във втора Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Ми а де, чакаме те, тъкмо ще е по-весело  Party

# 351
  • Пловдив

Не ми стана ясно обаче, колкото и да чета, какво е дневното ограничение за сухото мляко .

Моля ви споделете за сухото мляко,  щото прасето наистина е живо  Animal Pig  - беше заспало, ама се събуди  Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Правя си кремчета псевдо течен шоколад, но с нескафе, вместо какао. Според вас какво трябва да бъде ограничението, заради сухото мляко?

РРРРРРРиииивелкееее, ама те изпреварих, а  Joy Hug  love001
Ива-нета,я кажи как ги правиш тези кремчета Praynig

Недейте, съвсем приятелски съвет. И без това си бях скептична, ама нали прасето в мен е живо  ooooh! Вчера в къщи като наизвадиха едни зелени кутии на Своге  Mr. Green  и аз гледах, мирисах, гледах, мирисах и  си забърках сухо мляко с подсладител и нес кафе. И днес съм с + , малък, но все пак +  #Cussing out

feelgood , благодаря  Hug , ама да знаеш, още по-лоша мога да бъда  Joy  Колко годишна е дъщеря ти, нали знаеш, че децата не трябва да се подлагат на нашия режим.

# 352
Вещи,ти имаш малък+ Rolling EyesА аз какво да кажа след тридневно панаирско плюскане  ooooh!Няма да се качвам на кантара ,но майтап няма ,май вярно ще скоча във втора за малко ,че то не прасе ,ами шипар се събуди в мен. Embarassed Embarassed hahaha Joy Joy Joy

# 353
Привет прекрасни  Hug, Днес си мислях, че ще падна от моята пейка, ама нЪц Naughty. Кантара отсече точно кръглите кг., ама нищо аз вече съм по изрусена и утре няма начин ще тупна на долната скамейка  Laughing hahaha hahaha hahaha

..... малеййй, сигурно съм забравила още много хора,  Hug Мен забрави пъккк  Crossing Arms Hug

Татит на кое име е запазена масата, на ДЮКАН ли Wink Laughing

# 354
  • Пловдив
Перле, ти след плюскане, пък аз строго протеинова. По-протеинова дори от друг ден, защото като съм на работа си купувам готови пържоли от магазина, пък в къщи си направих месо, което дори  е и произведено от свекитата  Confused

# 355
Здравейте убавици и убавец.Вие докато пишете ,аз спя.После ставам и гледам да го мина т'ва тае-бо.Та докато седна с дюканския кекс и кафенце ,то т'ва на rivelka вече изтинало.На всички рожденички  честито .на всички с минусчета браво.на другите без-и утре е ден. tuni,как е съседката?
Тъкмо се зарадвах,че ми дойде новия телефон ,а то се оказа едно менте...та май пак ще ползвам стария,дето не звъни.Писна ми да си го слагам в гащите (нали не звъни, само вибрира.)Резил. Embarassed Еийй,ми аз най-важното забравих,имам минисче таз сутрин.

# 356
лелееееееееее

какво ми става днеска ям точно като прасе
такъв вълчи глад ме гони че просто незнам

дано утре да не се налага да променям линийката в нежеланата посока  Confused

p.p.не ми казахте за утре вечер
мога ли да разчитам в заведението че има какво да хапна
все пак съм на П  newsm78

# 357
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Sun4e, разбира се, че има - повечето сме на П утре, предполагам! Все пак всички сме на Дюкан.

Резервацията е на мое име - Таня Димитрова (не се сетих да я направя на Дюкан   Blush Mr. Green), само че утре трябва да занеса капарото  Tired.

# 358

Вещи, не съм имала това предвид, разбира се! Confused
Просто казвах, че непорочни няма или ако има, то са единици!
Важното е да се стремим да сме възможно най-най-стриктни! 99,99% Simple Smile Ама 100% чак според мен няма как да стане! Wink
Не мисля ,че е толкова трудно да се водиш по режима и да си стриктен.Поне за мен е така,човек трябва да умее да устоява на изкушенията,ако не всичко отива на кино.
И едно е да ядеш нережимно мляко(защото и то по някакъв начин си е протеин,но с повече мазнини)друго е торта,шоколад и прочие.

# 359
Резервацията е на мое име - Таня Димитрова (не се сетих да я направя на Дюкан   Blush Mr. Green), само че утре трябва да занеса капарото  Tired.

Много ми се иска и аз да дойда, но точно утре съм на работа. За следваща сбирка в София бройте и мен със сигурност /ако трябва ще се сменя с колеги в работата, но ще дойда/.

Общи условия

Активация на акаунт