В мен все още живее прасето, но ще махна шкембето - Дюкан126

• 44 750
  • 960
  •   1
Отговори
# 690
    КОТЕ,ШУШЕ 80, не се косете!И при мен при последните свалени кг.се получи голям застой.Последните 5кг ги свалях1,5-2 месеца,но не се отказвайте-напук на тях издържах и сега успешно ги задържам.Аз смених последния месец схемата 3П/4ПЗ,за да се размърдат малко и спрях прясното мляко-т.е.сипвах си само в кафето.При мен се получи-дано успеете и вие.Успех! Peace Peace Peace
      ТУНИНГ, hbday baloni cookМного здраве,радост,щастие и късмет ти желая.И мноооого дълго даси запазиш кг.,които мечтаеш да достигнеш!  

# 691
Танче,  nbirthday newsm67 да ви е живо и здраво детенцето, а и вие също и да му се радвате. Приятно прекарване на купона.
Тунинг,  newsm59, пожелавам ти да си достигнеш успешно целта и да придобиеш не по-голямо, а страхотно самочувствие и самоуважение!
Аби, голяма си сладурана! Hug
Поздрави за всички с минусчета и добре дошли на новичките  bouquet
и  Hug  Hug  Hug за всички - младички, старички и т. н.
Женя, за ръст 173, по най-строгите мерки можеш да си позволиш 70 кг, а ти се чудиш за 65, според моето скромно мнение, ако станеш 60 ще си само кожа и кости, права си, че трябва да сме и малко женствени. Успех Hug

# 692
Добро утро!
Мацки какво правите когато зверски ви се дояжда слатко във втора фаза
п.с не си взимайте пушени шроти изядох 5 и умрях за вода .ацки са солени
Пия количка  Wink. За днес съм си взела 1,25 л. Или си правя кафе със захарин и малко мляко.

Щастлив и отслабващ ден на всички! Честит празник на рождениците! bouquet

# 693
Аби, четох, четох и не се срещнах  Crossing Arms Трябваше най-напред да прегледам имената и тогава да чета  Joy
Диагонали, а?  Wink Не дойде ти, не дойдеее. Цели три дни преди срещата я обявихме, а ти не можа да се организираш от Пловдив до София. Naughty    Joy   Hug

Цоци, пак ли с прилепите си седяла?! Но малко си избързала със спането - всеки уважаващ себе си прилепах си ляга един час преди изгрев.  Peace  hahaha
Катеджин  Hug
Кри, стискам палци за градината. И за двама ви е трудно, знам.  Hug
Ори, ненагледнице.  Two Hearts Стремя се аз към корема от аватара. Надкоремните елементи и сега, ако ги иска някой, му ги подарявам.  smile3521
Фоли, хайде връщай се, че ми трябва един бой с пръчки.  newsm53
Бачи! Цели три реда!!!   Joy  Heart Eyes
Музичка  Blush  Hug
Етомира, може да си писала и да не съм видяла - какви са ти триците?
Цвети  Hug
Светлат  Hug
Филюдка  Hug

Липсва ми Марини!  newsm45

# 694
Abrakadabra! Четири реда  Flutter.

# 695
  • New Zealand
здравейте и от мен Simple Smile имам въпрос за аспержите- подходящи ли са за някоя от фазите? newsm78
Тунунг,ЧРД! Само положителни емоции!  bouquet

# 696
  • София
Здравейте всички  Hug
още 0.5 кг отидоха в небитието и денс официално тупвам на пейката на петичките  newsm10 newsm44

Алооооооо седмичкитееееее свободно място на шести рееееед, използвайте завихрянето и се гмурвайтееееее  Peace  Peace

на рожденниците  newsm67 nbirthday

на тези които ми отговориха за лекарствата за настинка   bouquet

а сега размисли относно зеления фасул прави ми вчпечатление, че много от вас го слагат в диетата си. от новите съм и не знам дали не откривам топлата вода, обаче искам да кажа, че зеления фасул, който ядем в България не е този за който говори Дюкан в книгата си. В европата берат фасула когато бобчетата са с размера на сусамено зрънце, и реално това са тънки зелени лентички, които използват предимно задушени като гарнитура към ястията. Мисля си че зеления фасул у нас е много по близо до зеления грах и не е режимен. Споделих  Simple Smile

на всички много минусчета и усмихат ден  Hug  Hug

# 697
  • София
Аби, овесени трици.Но от тях ми се подува корема и спрях да ги ям. Използвам ги само за палачинката.

# 698
боба който аз ползвам и се продава тук изглежда така http://www.effilee.de/images/articles/gruene_bohnen_abbruehen.jpg
доколкото съм запозната и в БГ има такъв замразен

# 699
  • София
                                                   добро утро момичета
 и честит рожден ден на единственото ни момченце Тунинг  nbirthday , което оцелява сред толкова жени

# 700
  добро утро дами

туни newsm38 newsm67 да си жив и здрав

и на дами с повод Tada newsm18

успешен ден  love001

# 701
  • Варна
а сега размисли относно зеления фасул прави ми вчпечатление, че много от вас го слагат в диетата си. от новите съм и не знам дали не откривам топлата вода, обаче искам да кажа, че зеления фасул, който ядем в България не е този за който говори Дюкан в книгата си. В европата берат фасула когато бобчетата са с размера на сусамено зрънце, и реално това са тънки зелени лентички, които използват предимно задушени като гарнитура към ястията. Мисля си че зеления фасул у нас е много по близо до зеления грах и не е режимен. Споделих  Simple Smile

Абсолютно си права.
Стараем се поне да консумираме от онзи кръглия, че е сякаш по-малко въглехидратен. И все пак си има малки бобчета вътре.

Честито на празнуващите!   bouquet
Прегръщам всички.  Hug

# 702
     БУРГАЗЛИЙКИ,за срещата съм готова винаги,само да е в делничен ден след 17.30 часа! Peace

# 703
  • София
Привет, Дюканци    bouquet

Тунинг, честит рожден ден!!!     bouquet 
Танче, да ти е живо и здраво детенцето!!!    bouquet

Искам да споделя нещо  Grinning
Както писах и преди, за последния месец не съм мръднала и грам, яко задържане  ooooh!
Обаче установих нещо - панталонът, който си купих точно преди месец, ми се върти около талията и шкембенцето, пръстени, които не ми ставаха преди месец, сега си нося без проблем, и най-вече - сутиенът ми е голям  Shocked
Това ми бяха най-проблемните места, на които за предните 5 месеца не мръднах изобщо, особено в сутиена, свалях кила и обиколки навсякъде другаде, само не и там  ooooh!
Интересното е, че последния месец на кила и на сантиметри не мърдам  newsm78

А, да, забравих, откъде си купувате телешки дроб, в Кауфланд няма  newsm78

# 704
  • Пловдив
Добро утро и от мен Hug

Искам да Ви се похваля нещо... днес вече официално съм вуйна    261uu ...сутринта се е родило малкото бебче  smile3504 ..чакаме го вече толкова време,че още не мога да повярвам...момченце е. Гушвам всички силно,силноооо..и Ви удрям по една мазна целувка- мляс!

П.С. На всички с минусчета и всякакви поводи- честито....
        На всички тук....обичаммм Виииии .... Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт