АВГУСТИНСКИТЕ сладури цял ден мислят лудории щури!

• 19 022
  • 295
  •   1
Отговори
  • гр.София
- ЦЪК-ни

ЦЪК-ни кога сме родени

СТАТИСТИКА:

Най - продуктивна дата: 07.08.2006г - 8 бебета
Най - разпространено име: Никола, Николай, Николета - 9 бр.
Най - тежко бебе: Калоян на nana77 - 4.350 кг.
Най - леко бебе: Явор на punita - 1.150 кг
Най - дълго бебе: Андреас на Ljubica - 56 см.
Най - късо бебе: Стефан на KoRn4e, Кари на Lorexa, Александра на Val_ Stef - 47 см.
Първото ни зъбче: Ивайло на Netty

ЛЕКЦИИ И ВАЖНИ СТАТИИ:

Ред на въвеждане на хрина при алергични деца
Запичащи и разхлабващи храни
Имунизационен календар на Република България
Основни въпроси свързани с кърменето

НЕЩА ОТ ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ:
Парацетамол-сироп или свещички(Ефералган, Панадол, Калпол и др.)
Спирт или кислородна вода 3%
Стерилни марли
Памук
Хипоалергичен лейкопласт и цитопласт
Топоцин пудра или Бивацин спрей(за подсушаване на мокрещи и сълзящи рани)
Сироп за кашлица(Проспан, Хустагил,Стодал и др.)
Капки за нос или спрей за нос(Виброцил, Низита, Стеримар и др.)
Витамин Ц на ампули 2мл
Осцилококцинум(хомоепатично лекарство,което се дава при първите симптоми на разболяване)

НЕЩА ОТ ДОПЪЛНИТЕЛАНА НЕОБХОДИМОСТ:
Дуфалак(за разхлабване)
Сока на Хип против разстройство или активен въглен
Фенистил гел за мазане при единични пъпки
Зиртек или Фенистил капки при цялостни обриви или други алергични реакции
Гентамицин крем(вече няма производство, новия се казва Банеоцин)
Калгел или Дентинокс
Камомила или Осанит
Фуроталгин(капки за уши при оставане на вода в ушите)

НАШЕТО АЛБУМЧЕ

Детски клубове в софия

Детски песнички и стихчета за сваляне

Тема за лесно пазаруване
  bouquet Благодарности на Кайли за заглавието   bouquet

# 1
  • гр.София
 ДобрУтро Laughing!

# 2
  • Бургас
Ееееееееее,аз съм първа.Shocked

Поздравления за новата ни темичка.Някой ме е изпреварил. Heart Eyes

# 3
  • софия
добро утро
благодарско за новата тема на блан и кайли,а на валката,за линковете   bouquet
вчера ми беше толкова бавен нета  Tired...чак по едно време,за доста време  Laughing -нямаше хич!
така,че днес ще пробвам пак да дръпна нещо от дора,че вчера нъцки  Crazy

Последна редакция: пт, 26 сеп 2008, 10:34 от dani777k

# 4
Няма за какво да те извиняваме, а само да благодарим   bouquet( това ми е като запис Blush)

# 5
Запис и аз! Не успях да видя никоя от вас вчера, но...идването ми беше за половин час в НДК, бързо хапване и драс отново за Бургас. Нямах избор. В сряда пак ще идвам и ще нощувам в Шопия. Party

# 6
Каримче, чаках да звъннеш.Другия път ако ти остане време- свиркай Whistling Аз съм в НДК Grinning

# 7
  • София
Привет!
Блан, браво!  Grinning Hug Благодаря ви с Кайли за темата!   bouquet
Пух, вярно е, че сме завеяни, ама чак толкова не сме  Joy Освен това предните дни я нямаше там, всеки ден минаваме и щяхме да я видим. Както и да е. Вече да му е за урок на мъжО да я оставя на паркинга, и без това си плаща там, а го мързи да я закара някой път.   Crossing Arms
Карим, освен да направим среща в твоя чест  Grinning

# 8
  • София
Пух, вярно е, че сме завеяни, ама чак толкова не сме  Joy 

eee, аз се шегувах де  Laughing....Днес един колега се оплака, че са му разбили колата - огледалата ( ама те на Опелите ги крадат) и вратата. Явно нещо се активират  #2gunfire

bouquet за блан и кайли за новата тема

# 9
  • София
Майтап, майтап, но сигурно има и такива случаи  Laughing то всъщност и на паркинг не е сигурно, на един познат там му бяха откраднали касетофона  Shocked

# 10
Уф, моя мъж нали е в тоя бранш и  на ден основната му клиентела е търсачи на откраднати огледала и стъкла за огледала( за някои модели се предслагат).Много сладко крадат и в МОловете- няма камери- няма нищо ooooh!на наш познат му откраднаха колата преди време от платен охраняем паркинг.Той беше на абонамент, а от там казах няма такава кола Shocked
Абе- няма спасение..... Rolling Eyes

# 11
Аз сега успях да стигна на работа, защото сутринта реших да водя Гого на музиката за бебета...само че на него му беше скучно, така че ще си пеем в къщи... Mr. Green

Elwing, много се радвам за колата, ама що не вземете да я смените...толкова неприятности с нея....татито не иска ли БМВ 4-ка (има ли такова?) Simple Smile

Ама наистина ли този е актьор...аз така се ядосах, че спрях тв-то.....

Блан, Кайли...  bouquet

Албенче, в това отношение е страхотен татито ни, а и нали сега той гледа Гого. Heart Eyes Ама си има други тресчици....ех, защо ли няма съвършен мъж.... Crossing Arms

хайде аз да работя, за да мога да се измъкна по-рано и да отскоча до фитнеса. Simple Smile

# 12
Блан, Кайли огромни благодарности за темата   bouquet  Hug Блан, и аз не виждам защо трябва да се извиняваш  Naughty Hug

# 13
Блан, без извинения Hug Благодаря на теб и Кайли   bouquet
Кайли, Тони е много сръчен Laughing Поставям се на мястото на майка ти, защото моя мъж два пъти ме е заключвал на терасата, уж по невнимание Crazy
И Деница нещо се опитва да сесополиви, започнах да й давам Коризалия, после ще й направя чай, дано само с това се разминем Praynig
Само аз ли не гледам ББ4 newsm78 Кажете, изпускам ли нещо? Аз и другите предавания не мога да гледам, вчера съвсем мъничко гледах Сървайвър, но по това време все нещо върша и не мога да гледам ТВ.

# 14
  • София
Анди, не се и съмнявам за вашия тати, нали сме от една зодия  Wink Grinning А за колата - определено трябва да я сменим. 4-ка не знам дали има, хич не ги разбирам  Laughing , а и не ги харесвам, но пък той само по такива се заглежда  Rolling Eyes Онзи е актьор, да, и се казва Филип, а не Тошко, изровиха в темата снимки с негови участия  Crazy И това май му е мисия. Шантава работа.
Бързо да се оправя Деничка!  Praynig
Свеки днес си взе колетче - онзи колан с вибрации, дето се слабее от него. Така ми е мерак да го пробвам, ама не става за бременни  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт