АВГУСТИНСКИТЕ сладури цял ден мислят лудории щури!

• 19 022
  • 295
  •   1
Отговори
# 45
Ако има предварителен списък за книгата на Карим, казвайте предварително, за да го допълваме  Praynig Hug
Велмар, ползваме си столчето и още как Peace Деница само там се храни нормално, по-точно аз я храня. Още не проявява желание да се прани сама. Освен това оттам гледа ТВ и изобщо доста се заиграва с нещо дребно. Също там й режа ноктите и понякога я подстригвам Peace Изобщо доста го ползваме. С Влади също много го ползвах, докато му омаля  Grinning
Блан, нашите ботушки  имат вътре някаква подплата, не са чисто гумени. Даже са два чифта, последващи номера. Баща ми ги беше купувал за Влади, че нали от малък го води за риба и му вършеха много хубава работа Peace
Аз ви оставям с пожелание за спокойна нощ Hug, понеже Деница отново иска придружител и отново заспива на нашата спалня и после я местя.

# 46
  • София
Колко било хубаво да ти заспи бързо детето  Mr. Green Само дето цял ден ми лази по нервичките  Close
И ние си ползваме столчето за храна (в малкото случаи, когато се храним вкъщи  Blush ) Там най-лесно се преборвам да му мушна лъжицата в устата.  Confused И той няма мерак да се храни сам. Даже понякога, примерно е взел нещо в ръка и ми го подава, аз да му дам да отхапе  newsm78 Дано не сме така до 1ви клас. Да не говорим, че има ужасния навик да дъвче нещо и после не гълта, ами го плюе.  Close Така яде плодове  Tired Въобще, за нашето хранене роман мога да напиша.
Има предварителен списък за книжки, да.  Simple Smile
Нана, честито ти "оглупяване"  Laughing А за Кало, дано всичко е наред наистина!  Praynig Peace Споменах ухо, защото няколко пъти Ивчо като беше с болно ухо не е имал Т, нито други оплаквания, но като го заведем, се оказва че е възпалено.  Rolling Eyes

# 47
  • Sofia
Карим, БРАВО!!!! Иза съм на опашката за екземпляр.
Дриймсче, елате ни на гости с Токи утре, че децата се забравиха, а то и също.

# 48
Karim, браво!Пожелавам ти още по-голям успех за напред!  bouquet
И аз искам книжка, ама то няма как да стане при мен.Ще си поръчам направо от издателството. Peace

# 49
 Eто ни и нас...
Блан,Кайли    bouquet

Марти продължава да се сополеви,дори вече абсолютно сама си духа носа и ми показва ,че "Марти има пол".Днес сутринта си духа носа в продължение на 20 минути с цял пакет салфетки-на земята стана огрооомен куп,а аз кротичко си пих кафе.После ходихме групово да се къпем в наще.
 Карим-Честито за книжката,още мнооого да издадеш.  bouquet
За рисунката на Ния-няма м думи-страхотно кръгче е направила  Peace ,нищо ,че с тая опашчица наистина прилича на .....  Mr. Green
Нана-представям си какво сте изживяли с тоя 5 часов плач на Кало.Дано повече не се случва.А на теб ти пожелавам да ти минат всички проблеми със зъбите.

Елфче-браво,че сте намерили колата ,пък било то и без акумулатор.Иначе книгата за Неяденето при децата ще ти помогна да я напишем заедно,както и за НЕспането. ooooh!  ooooh!  ooooh!   ooooh!
Ади-за вашата кола нищо не казваш....как е двигателя? На нас ни се е случвало да имаме коте под капака при мотора,обаче не се сещам как разбрахме и сега баба ми си го гледа. Simple Smile И колко струва това чудо,дето дадо Коледа ще ти го подари? Заинтригува ме. Thinking
  А живот и здраве другата седмица ще ни монтират кухнята.(най-накрая)  Party

# 50
Олеее, цял ден се чудя къде изчезнахте  ooooh! Не получавам съобщение за нов отговор и въобще не се сещам да погледна в темичката  Embarassed А вие сте изписали 3 стр  Laughing Сега обаче много ми се спи  Tired и няма да мога да ви изчета като хората  Embarassed
Блан, не ми остава време - правя разни джунджурки, снимам, описвам, та да се качат на страничката. Ама име още си нямаме  Crazy И май това ще се окаже най-голямата трудност. Добре че Лорката ме слуша и си се занимава самичка, миличката ми, че иначе незнам как щях да се справям  Laughing Дори вече две сутрини си играе повече от час в леглото, докато аз си подремвам  Embarassed
Столчето за хранене ние го ползваме страшно много - Лори се храни, рисува, гледа детско в него. Това е една от добрите ми покупки  Mr. Green От извествно време проявява желание да се храни самичка и го прави много чисто, използва половин пакет салфетки на хранене  Mr. Green Ама често като бързам или като е ориз например  Laughing си я храня аз . Не държи много правилно вилицата и лъжицата, ама и това ще стане. Иначе и ние рисуваме балончета и слънце, а останалите заврънтулки си ги кръщава, ама само тя си ги познава. В повечето случаи държи правилно химикалка/молив/пастел. Тези дни съм намислила да й дам пластелин /дано да намеря малко време за собственото ми дете  Embarassed/ и ми е голям мерак да й връча боичките за рисуване с пръсти  Mr. Green Представям си как ще се забавлява  Crazy
Каримче, нямам търпение да прелистя книжката ти  Hug Радвам се, че е готова  Peace
Болничките да се оправят бързичко  Hug Peace

Друго не помня  Embarassed По-късно днес  Laughing ще гледам да ви изчета като хората  Hug

/Блан, сега пък прекалих  Wink Hug/

# 51
Два дена ме нямаше и вие сте изписали темата.
Благодарности за Блан и Кайли за темичката.
Нана, нормално е все пак малко да пострада за теб детето, не се притеснявай. Радвам се, че си преборила проклетия зъбобол, макар и с вадене. А моите мъдреци така и не си направиха труда да израснат. Някъде бях чела, че това се получава при еволюиралите индивиди  Joy
Елфче, радвам се за колата. По въпроса за шапката - когато Милен беше на тази възраст това му беше хобито - шапки - носеше по 2-3 една върху друга. И постоянно ходеше да се оглежда на огледалото  Wink
Адрианска, от къде я намерихте тази котка - хем ми смешно, хем ми жал, хем ми страшно, като знам какви поражения на двигателя може да се получат от каране със скъсан ангренажен ремък, та дори и само няколко метра. Дано все пак е малката беля  Praynig
miss_74, пожелавам ви успех в махането на бибата. Аз до колкото знам в яслата ги искат без биби, така че няма как да види биберони там. Дано скоро стане спокойно детенце, че и ти се изнервяш покрай него.  Peace
Бубчето 15, дано всичко е наред с племенника ти, стискам палци.
Кайли,  честита годишнина. Още дълги години щастлив и безоблачен семеен живот ви пожелавам.
АндиБ, моля те пиши повече за тази музика за бебета, че много ме заинтригува. А колкото до съвършения мъж - сори, имало едно време един съвършен мъж, ама вече го няма, щото мама Галя се омъжи за него  hahaha
Пух, аз дъждобрани им купувам или от едно магазинче Чар Лъв в Люлин между 9 и 10 микрорайон /там са по 5 лева/ или от Вилаз /по 7,50, ама шаренки, не едноцветни/
Карим - поздравления за книгата - ще я потърся и ще си я купя, разчитайки на автограф от авторката, като се видим  Laughing
mmilena нали ще наснимаш кухнята като ви я монтират
Блу - браво на малката художничка. И ние не рисуваме а само ядем пастели и моливи.  Cry
vst_80 ако искаш да помагаме за измислянето на име.

Коментирате, гледам, столчетата за храна - и при нас е незаменимо столчето. Така не се налага да му подлагам възглавничка за височина и се храни без капка храна по себе си. Ако е на по-ниско задължително се цапа.

Елфче, хайде да си разменим децата за два дни, че ще фалирам. Днешното меню на Митето беше - закуска 3 филии с масло, яйце и сирене, печени, обилно поляти с 2 шишета чай; обяд - двойна порция пасиран грах с един сухар натрошен в него + банан за десерт; следобедна закуска - голяма купичка нишесте с домашно прясно мляко и един час след това като взехме батко му от градина /гладен както винаги/ хапна още един сандвич/може би за да му прави компания/, 30 минути след това, уморен от игра на площадката и изхабил енергията, която му даде сандвича, опасе пакет бисквити у етърва ми. В 21 часа мъжа ми докладва че са вечеряли - по една порция мусака + кисело мляко за дояждане.
Интересното е, че като му говоря за детската градина, винаги реагира с кеф, а днес дори влезе на батко си в групата, седна на едно столче, като че ли цял живот това е правил и едва го отлепихме. Обаче да видим какво ще стане като почне в сряда. Днес го боднаха за кръв, малко порева, независимо от това че му дадох личен пример преди това. Баба му /тя извърши манипулацията/ цялата се беше изпотила от ужас как ще я намрази детето, обаче той като спря да реве и получи една дъвка реши "битам баба" Laughing
Стана дълго, после пак.

# 52
Добро утро. Спите си вие сладичко, ама аз ви виждам!

Време е за кафе

и за закуска

и децата не съм забравила, естествено

# 53
Мама Галя, закуската днес е уникална  Peace Ти пак ли работиш, че не спинкаш тази нощ  Rolling Eyes И аз не успях да мигна  Tired Легнах си преди малко, ама Лори нещо сънува явно и се буди непрекъснато, търси ме и  плаче  Sad
А за името - помагайтееееее  Praynig Praynig Praynig че ние не можем да се справим  Embarassed

# 54
Лори сигурно е превъзбудена и за това ти дава ядове.
Подскажи какво ще продавате и коя ти е таргет-групата.
Аз съм на работа още 12 часа и половина, та все ще имам време за хрумки. Влязла съм в серия дежурства и сигурно в неделя вечер децата ще ми викат "лельо"  Cry

# 55
Направо ме убиваш с твоите дежурства  ooooh!
А в нашето местенце ще има ръчно изработени картички, украси за празниците, памперс тортите, подаръчни кошници, някои идеи за сватба  newsm78и такива разни ръчно изработени джиджавки  Laughing /ако успея да се справя с изработването им/ А какво е това таргет група си нямам и идея  Embarassed Embarassed Embarassed
Брат ми вчера ме обвини, че съм толкова смотана, че щял да бъде все на загуба с мен  Cry Поводът за тежките му думи е, че ми се обади една жена, на която мои познати са й дали тел.ми да й декорирам подарък за рд и да й направя картичка. Когато ме попита колко ще струва аз й казах...нищо  ooooh! Братото, а и татито ме направиха на две стотинки  Cry Ама какво да направя като не мога да кажа цена - аз ги правя тези неща за удоволствие и наистина нямам идея колко биха стрували  Rolling Eyes
А за Лорката - най-вероятно е така, защото изведнъж се стряска и започва да плаче  Sad Ама на какво изживява си нямам и представа. Дано само да не ми се разболява нещо и затова да е неспокойна  Praynig

Айде и другите да стават, че ще изпишем с теб темата тази сутрин  Laughing
ДОБРО УТРО!

# 56

Това е за поспаланките преди кафето  Wink

Таргет-група е кръга хора в които се целиш с твоите произведения, най общо казано. Към кого са насочени красотите ти. Например ако основната част от произведенията ти са насочени към бебешоците, подходящо заглавие е Памперссити /град на памперсите/
Ето това те питах.
А Лори до преди яслата спокойно ли си спеше или се е будела? Защото Милен ми беше най-блажено спящото дете до преди яслата, а след това доста време преживяваше събитията от деня и ревеше нощем. Направо бях луднала. Обаче му мина.

# 57
Добро утро и от мен!  Laughing
Аз чакам моите момчета да се събудят и да ходим да пазаруваме. И аз не спах добре тази нощ. Сигурно се дължи на свръхпочивката тези дни.
Елфче забравих да ти кажа, че Токи миналата зима имаше един период, в който не искаше да си събува пантофките - спеше с тях и едвам ги събувахме за смяната на памперса.
Мама_Галя_66 ако моето дете изяде половинат от това което си изброила ще почерпя.
Милена, Елфче а вашите злоядковци пият ли мляко? Токи от известно време докато го види и започва да крещи от ужас. И сега се чудя дали да пробвам примерно с друга марка, но се прутеснявам че като види че е мляко пак ще откаже. Преди не се притеснявах че не иска да вечеря, защото си пиеше млякото, но вече... Снощи му предлагах какво ли не и накрая с 300 зора в 22,00 часа успя да изяде половин препечена филийка от тези тънките за тост намазана с топено сирене. А преди това беше ял в 17,00 часа 2 бр Данонино и 1 бр. Киндер пингуин. Досега не се притеснявах особено че е злояд, но се оказа, че е смъкнал хемоглобина с около 9 единици и сега е 118. Мислех че за дете на неговата възраст тези стойности са нормални, но като се сетя че е бил със 127 преди година...
Днес ще ми сглобяват мебелите в спалнята, детската и антрето а другата седмица кухнята.
Каримче и аз искам книжка с автограф.  Laughing
За рисунката на Ния и аз си помислих същото като БланMr. Green
Анди Б чух г вече от свекърва ми.  Mr. Green
Ади кого познаваш от сървайвърите. Предполагам само за волейболистката.
Ех, като почна да пиша спирка нямам значи. От понеделник съм на работа, та това беше май!
Целувки!  Heart Eyes
Елионка незнам дали сме напълно здрави вече, да не ви лепнем нещо и на вас.  Rolling Eyes

# 58
  • София
Добро утро!

Кало вдигна температура. Сега трябва да мисля къде да го водя на лекар.

Гале мерси за закуската.   bouquet

# 59
Dreams, нямам идея как стоят сега нещата с хемоглобина, но преди малко ми се обади майка ми с резултатите и ме "подпали, че на Митко хемоглобина му е 102  newsm78
И ме попита храня ли го въобще  Mr. Green

Нана, дано да е само настинка  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт