АВГУСТИНСКИТЕ сладури цял ден мислят лудории щури!

• 19 022
  • 295
  •   1
Отговори
# 285
  • варненка от София
Елиона, миналата седмица Шушата беше така, нямаше дрисък, а запек, нито температура, но за сметка на това оповръща света. Над 8 пъти върна на фонтан всичко, което поемаше, беше отпусната и я унасяше непрекъснато на сън. След това на другия ден все едно нищо не е било. Повръщането се повтори еднократно на третия ден. Като цяло отказваше да яде до оня ден. Сега е ламята Спаска и главата ще ми изяде.
Та в момента има такъв вирус, при нас поне мина леко. Дано се оправите бързо.

# 286
Само, да кажа че Ели не са ги изписали днес, оставили са ги за утре  Grinning

Elion-ка, дано е само временно неразположение и да се оправи Диманка бързо! Praynig И за тая нащ се подсигури и ти с лечебната хумана, аз съм адски доволна в тия случаи от нея - Али и тя така повръщаше водата, но хуманата не  Peace Но давай от нея само по малко - примерно мах на ядене 50-60 мл.

И да попитам две книжки дали ще може да пътуват към Русе?   Heart Eyes  А аз парички ще пратя по пощата  Peace
Или всъщност Карим тук в Русе, дали в книжарниците ще мога да я намеря?

Последна редакция: нд, 05 окт 2008, 16:38 от val_stef

# 287
Здравейте на всички днес е деня на Стара Загора,съпричастните да се чувстват поздравени  Mr. Green
Застигна ви канадското време май   Laughing,гледах в нета снега на Витоша ,май към 15 см има .
Блан  Heart Eyes
Галя и аз прочетох и заслужих кафе  Simple Smile ,върви на лекар ,трябват много сили да се гледат двамата ти мъжа ,така че трябва да си здрава ,не го подценявай ,иначе и аз  си мисля също  какво ли ще ни чака  зимата,днес максималната температура тук е 13 градуса,но поне вятъра утихна и ще се пробваме да излезем на въздух.Добрата новина е че парното е пуснато и вкъщи е топличко,даже на моменти горещо.
Вчера ходих с двете деца и с градски транспорт на пазар и май в близките месеци няма да повторя  Mr. Green ,май се сдобих с нови бели косми.Върнах си готините ботуши ,оказа се че единия ми прави проблем на крака,малко ми е тъжно ,но по добре така вместо да си го причинявам ,но се върнах на изходяща позиция  newsm78.
Вчера вместо да си избера други обувки ,излязох от магазина с 3 играчки,шапки,шалове и ръкавици за децата и едни ръкавици от дългите за мен,пантофи за Ели и сметка близо 100 $  Sick,а уж всичко беше около или под 10$,ама това са цени без такси.Та такива ми ти работи,после минах и да напазарувам че имахме гости ,после тъпканица в автобуса,готвене ,чистене и по едно време към 7 ми прилоша и се сетих че цял ден съм на едно кафе и един банан  ooooh!,не ми е останало време за ядене.
Оплаках се и аз и на мен ми олекна  Wink

Елфче и на мен Елица ми прави  тези номера със заспиването ,с баща си заспива за 10 мин ,мен ме разиграва като маймуна,май трябва повече да я стегна преди да ми се качи тотално на главата.
Ели ,Кайли много съжалявам че не можахте да избягате от вируса ,много е кофти наистина ,ние тук още не сме лепвали нищо ама сигурно заради кучия студ не оцеляват  Mr. Green.прегръдки и целувки на Тони и Диманка!
Нана надявам се и Кало да се подобри по скоро и то се намъчи горкото  ooooh!
Велмар имам такива дни ,но гледай да не си тровиш нервите ,защото е важно да си здрава и да имаш сили за всичко с което си се захванала  Hug
didika,милото адашче,дано по бързо му мине и да започне да си играе повече с децата  Hug
IrrA_78 как е Ирен?

Хайде и аз да не досаждам ,лека вечер ,а аз ще се опитам да помогна на Иван да сложим едни щори и после на разходка .

# 288
Паисий Хилендарски пак е на линия  Wink
Нана, моя съвет е, щом можеш да си го позволиш, да го оставиш и утре у дома, нека му укрепне организма, че в яслата така или иначе ще среща непознати вируси още доста време. За сироп за кашлица не се наемам да давам съвет, че има хиляда вида кашлици и още толкоз вида сиропи. А не изключваш ли варианта, да е сух въздуха у вас и от това да прокашля?
Велмар, аз пък искам зима ама със бял пухкав сняг а не кални локви като сега. Обаче като знам каква е софийската зима - и това не ща.
Елфче - дишате по график, да не запотявате стъклата  Joy Не пия почти нищо за сърцето освен мента, глог и валериан за нервите. Ще чакам доктора във вторник да даде идея какво да правя.
Кайли, накарай Тони по някакъв начин да приема течности. За храненето не е страшно, но да пие. Дано се оправя бързо. А аз тичам не по двама, ами по трима мъже /таткото за възрастен не го броя/ + куче, а ходя и на работа по принуда, поради липса на персонал. Абе много дини  Laughing
Вал, преди 5 години ми се случи за пръв път - ходих на хиляда изследвания, хормони, кардиограми - нищо постоянно. Изписаха ми гадно лекарство, дето не мога да карам след като го пия и към което се привиква, пих го, уж се оправих и сега пак. Нямам вяра на лекари, но нямам избор - ще ходя, че децата на мен чакат. Тогава казаха - нерви /а наистина не се нервех за нищо/, сега поне наистина ми е претоварено, но диагнозата "нерви не ме устройва"
Дидика, завиждам ви за спането - моите и двамата са вампири 6,30, максимум 7 часа. Но пък режима им е бетон в 12,30 са по леглата. Друг е въпроса спят ли  Wink А защо я водите на ясла от 10 - при нас ако е за малко се водят децата от 8 до 12. Щом по думите на лелките е спокойна, явно се опитва да буди съжаление и да не я водиш. Леле, колко от малки се пробват да ни въртят на пръста си  Laughing Успех с оставянето за спане от утре.
Елиона, и ти ли в купа на болните. Дано да е от сока и да ви се размине. Пиши как сте.

Аз пак съм нощна, уж мъжа ми си беше в къщи, но не се получи със спането. Утре разчитам, че като разведа децата на ясла и градина и кучето на разходка, ще мога заслужено да преспя няколко часа на тишина.
Изписах темата, хайде пукайте нова, че цяла нощ каква ми е работата  hahaha

# 289
Татито си е вкъщи вече Party отдъхнах си! В момента транжира улова Crazy. Аз не мога и да гледам  таз картинка( обеща да изчисти- да видим Thinking), та се спасявам пред компа Mr. Green
(между другото  ще имаме ли нова темичка, че тази е на привършване Grinning)

# 290
  • София
Галче за въздуха не съм се сетила, но като се има предвид топлолюбивата ми натура май май си е сух. Т.е бая топло е в стаята, а не съм слагала вода да се изпарява.
Относно яслата - със сигурност утре няма да го пусна на ясла. Аз се притеснявам от гледна точка на това, че в четвъртък съм на работа, а той досега не е спал там, обаче каквото сабя покаже.  Mr. Green

# 291
Велмар, какъв е улова?
Нана, аз се бях настроила, че Митето много ще реве, защото не се е делил дори за час от мен, а от първия ден остана да спи, така че може и Кало да те изненада приятно. Все пак по-важното е, да пребори сегашната болест, че като чета как едно по едно окапват ясленчетата, не ми се мисли.
За сухия въздух се сетих, защото Митко не е болен, няма сополи, но като му пуснах два-три пъти климатика в детската стая и той ми прикашля.

# 292
Кукуригу-у-у-у!
Ставайте дечица, че тиктака часовника!

Внимавайте, горещо е!

Днес в редичка всички за ръчичка да поемат към яслата.
Болничките да оздравяват и след обяд като стана, да прочета само усмихнати работи. Цяла нощ не ме е боляло нищо. Жива ли съм  newsm78
Нямам търпение да стане 7 часа и да се прибера да си нацелувам бонбоните с усмихнато лице, а не с физиономия на "многострадална Геновева".
И стискайте палци Митето пак да е на кеф за ясла  Wink

PS: Сетих се, че имам да отговарям на един въпрос. "Деня на сърцето" си го кръстих аз. Мамите от осиновителския си го наричаме Ден на Щъркела, но като го казах пред Милен по тоя начин, се наложи да обяснявам какво общо имат щъркелите с бебетата и веднага го преименувах  Joy. В крайна сметка това име е най-вярното, нали и двамата са раснали в сърцето ми  Laughing
PS 2: Ако не сте измислили заглавие - "Августовска мама тича - ясленче облича"

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 05:47 от Mama_Galia_66

# 293
  • гр.София
 Ку-ку и от мен! Simple Smile
 Ако Блу не пусне тема ,след 9 ч ще си припомня как се правеше. Сега ще тичаме до уч-ще.
 М. Галя-заглавието е  Peace

# 294
Добро утро от мен.
Отидох на работа, но ме пратиха да си гледам болното дете. Днес е малко по-добре. Успях насила да му дам малко пектин с арония, а преди малко дори си изяде лечебната хумана. Надявам се днес да няма прояви и да успее да се стабилизира детето. Praynig

Елиона как е Димана? Надявам се да се е разминала с повръщането и да няма други прояви.
Мама Галя Тони пие само чиста водичка по малко. Всичко друго - чай, хидратин се отказва категорично. Ако не приемаше изобщо течности щах да го включа на системи. Но все пак не е толкова зле.
Може и аз да го приемам по-тежко, виждайки го толкова отпуснат.
Ще чакам новата тема и се надявам да се разпиша с добри новини.
Лек ден на всички!

п.п. vesi77 гледам че ни четеш. Я се разпиши и кажи как сте?

# 295
  • гр.София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=336451.0
 Нова тема-цъкнете отгре!

Още не съм изучила номера с ЦЪК . Отивам да чета отново.

Общи условия

Активация на акаунт