Та в момента има такъв вирус, при нас поне мина леко. Дано се оправите бързо.

И за тая нащ се подсигури и ти с лечебната хумана, аз съм адски доволна в тия случаи от нея - Али и тя така повръщаше водата, но хуманата не
Но давай от нея само по малко - примерно мах на ядене 50-60 мл.
А аз парички ще пратя по пощата 

,върви на лекар ,трябват много сили да се гледат двамата ти мъжа ,така че трябва да си здрава ,не го подценявай ,иначе и аз си мисля също какво ли ще ни чака зимата,днес максималната температура тук е 13 градуса,но поне вятъра утихна и ще се пробваме да излезем на въздух.Добрата новина е че парното е пуснато и вкъщи е топличко,даже на моменти горещо.
.
,а уж всичко беше около или под 10$,ама това са цени без такси.Та такива ми ти работи,после минах и да напазарувам че имахме гости ,после тъпканица в автобуса,готвене ,чистене и по едно време към 7 ми прилоша и се сетих че цял ден съм на едно кафе и един банан
,не ми е останало време за ядене.

Не пия почти нищо за сърцето освен мента, глог и валериан за нервите. Ще чакам доктора във вторник да даде идея какво да правя.
А защо я водите на ясла от 10 - при нас ако е за малко се водят децата от 8 до 12. Щом по думите на лелките е спокойна, явно се опитва да буди съжаление и да не я водиш. Леле, колко от малки се пробват да ни въртят на пръста си

. В крайна сметка това име е най-вярното, нали и двамата са раснали в сърцето ми