АВГУСТИНСКИТЕ сладури цял ден мислят лудории щури!

• 19 022
  • 295
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Нана,спокойно.Аз също съм давала АБ ,без да го държа в хладилник.Не такъв точно.Но в последствие прочетох,че трябвало да се съхранява в хладилник.

# 271
  • София
Привет!
ЧРД на Весика!   bouquet
Ивчо ми върти номерца - с баща си заспа за 5 мин, а с мен - по 1ч  Confused Иначе днес следобедният му сън беше 4ч  Shocked , а моят - 3  Blush
Кайли, не се обвинявай! С всякакъв вид работа може да се случи. Свеки примерно е касиерка и през нея минават стотици хора дневно, няма как да не носи вируси вкъщи. Като се возиш в автобусите също има много кихащи, така че все от някъде може да се лепне заразата. Не си слагай още грижи на сърцето!  Hug Бързо да се оправя!
Нана, аз пък съм чела че трябва да се държат в халидлник, но не го правя винаги Blush В стаята не е 30 градуса, така че не мисля че ще се повреди кой знае колко. А като се оправя Кало, защо мислиш, че развален АБ? Не се тревожи! Дано всичко е наред!  Praynig Peace
Велмар, аз имам много такива дни, в които полудявам  Confused , и няма на кого да си го изкарам, освен на виновника Blush Не че има резултат  newsm78
За срещата утре - хич и нямам идея колко пъти ще се буди нощес Иво, съответно - кога ще станем и дали ще успеем да се придвижим до 11ч до ЦУМ.  Rolling Eyes Имам тел. на Блан, ако стане - ще звъня.
Познаха че ще вали, все пак.  Rolling Eyes
Аз пък нищо не съм гледала за у-щето. Все изоставам с материала.
Лека нощ и  Heart Eyes

# 272
  • Бургас
Най накрая успях да ви изчета.

Ели,честита ти втора рожба!Да е жив  и здрав малкия Никола ,за радост на мама,тати и бати!

Елфче,и на теб честито ти синьо щъркелче!

# 273
Най-накрая и аз изчетох всичко.
Dreams, ще чакам с нетърпение отзивите за прахосмукачката-робот. Отдавна я заглеждам, че с това куче в къщи е направо ад.

Нана, аз от Бисептола се отказах напълно, защото четох, че е вреден за бъбреците, а няма ефект. Колкото до хладилника и антибиотика - аз редовно го забравям навън - сменя си цвета /става жълтеникав/ но няма друг проблем.

pepejeans, дано не ви мъчи дълго разстройството, че е голяма гадост.

Кайли, дано се оправи Тони до понеделник. Ей, гадни вируси ни застигнаха мишленцата.

Пух
- много се радвам за твоите приятели. Как са се навили да им оставят тризнаци, обикновено повече от две не оставят. За Тунис много ти завиждам, ама благородно.

Дани - чудно ми е каква прическа се е получила след този изпълнен с емоции ден.

Елфче
, за изгореното когато нямаш лекарствени мазила - слагай белтък /суров/. Прави филм върху изгореното, отнема болката и жегата и не се появява мехур. Честито на приятелката ти. А Ивчо май тотално те разби със странния режим на спане.

Мама Марго
- успех на Ники с корееца - няма да му е лесно. Не и завиждам на Елито за стоенето вътре - сигурно издивява. Щом от сега е толкова студено при вас, какво ли ще е зимата.

Велмар, поне олекна ли ти, като се оплака, че на мен не ми олеква.

Все пак да си поплача, че сте ми като второ семейство.
От два дни съм много зле - кръвно със слепени граници120/100 или пък 120/40, сърцебиене с екстрасистули, изтръпнали крайници - абе не е за описване. Това обилно гарнирано с паника и истерия ме прави най-кошмарния човек за контактуване. Страшно съм се панирала и притеснила. Трябва да отида на лекар, а нощните ми работни смени нямат край напоследък.
Добре поне, че Митето изкара трите дни на ясла спокойно /относително/ та не го мисля и него.
Баткото ми е с малко ларингит, но смуче едни хомеопатични хапчета и май ще се оправи.
Толкоз за сега, след малко ще правя кафето.

# 274
За награда, за изчелите романа ми -

Добро утро поспалани, в този мокър ден! Времето е мрачно, но ние НЕ!

# 275
  • София
Добро утро!

Момичета на всички  Hug  bouquet Hug благодаря!

Добре че снощи Митко беше на работа с колега, чията съпруга е дългогодишна аптекарка, та жената казала, че никакъв проблем няма. Успокоих се. Иначе Кало е добре, но се случва по 2-3 пъти на ден да се закашля та се чудя сега дали да отида да купя и сироп за кашлица. Ма какъв?  newsm78
Мислех утре сутрин да го пращам на градина, но като гледам времето навън, май е по-удачно и утре да го оставя у дома, а във вторник да го пратя. Да си стои пет дена вкъщи за по-сигурно. Wink

Галче мерси за кафенцето  Hug Добре ще ми дойде, че трябва да се замъквам към кухнята в поредната чуденка какво да сготвя.

# 276
  • гр.София
 Добро утро.
 Мама Галя-изчетох те и заслужих кафето. Нищо че вече изпих 2.
 Това време-ШЪ ли има среща или не ?! Аз намерих на кого да оставя С. така че мога да притичам до ЦУМ и сама. Да кажат майките с деца на ръце Simple Smile
 Нана,остави си го Кало вкъщи,щом можеш.

# 277
  • София
Ами мога. Аз съм на работа на 9-ти. Той още не е спал в яслата, ма това е положението. Ще свикне. По-добре да си стои сега пет дена вкъщи да се оправи. А и скапаното време отново се развали.  Cry

# 278
Добро утро и то нас Hug Галя, мерси за кафето Heart Eyes ( наистина ми олекна споделянето... newsm78, че е гадно като няма жив човек покрай теб да обелиш една дума..... Rolling Eyes)
МОмичета...на Витоша има СНЯГ  Sick Пресен- пресен.Тая нощ е навалял явно....Сдухвам се в такова време.Искам да е лятоооооооооооо #Cussing out

# 279
  • София
Привет!
Времето наистина е кофти.  Rolling Eyes Май е и студено - имаше конденз на дограмата в стаята ни.  Shocked Явно много сме дишали нощес  hahaha В мартенската ни тема има една булка днес, милата. Ама чак лято не искам  Blush
За среща е ясно, че няма да се класираме. Но поне да си похваля детото, че само 1 път се е будило. Бях се уплашила, че ще е все така. Може би се стресна от случката с изгарянето, защото като се будеше миналата нощ, все викаше - "ташо, ташо" (страшно). А вече въобще не си забелязва мехурчето на пръста. И с нищо не го мазах.  Rolling Eyes
Мама Галя, иди на д-р! Naughty  Пиеш ли л-ва за кръвно? Не се притеснявай само, че това допълнително влияе, предполагам. Много  Hug от мен!
Нана, Ивчо преди е пил Мукоплант. Но най-добре си питай д-ра.
Днес май ще сме активни, на това време  Simple Smile
 Hug

# 280
Времето наистина е кофти, а моето настроение още по зле.
Тони ме притеснява. Овладях температурата и разстройството, но е много отпаднал.Почти не се храни и трудно му давам течности. Сега му купих и лечебна хумана с надеждата да я хареса. Консултирах се с педиатърката за лечението и утре ще идем и на преглед. Но толкова отпуснат не съм го виждала никога и ми е много тежко да го гледам така. Дори лежи сам в леглото буден и кротува, а това не се е случвало досега. Cry

Мама Галя вземай мерки и отивай на лекар. Все пак трябва да си здрава за да тичаш след момчетата.

Нана вече си разбрала за Ауглентина, но да те успокоя и аз. Когато е хладно и температурата е под 25 градуса не е проблем да стои на стайна температура, проблема са летните жеги които минаха.  Hug за Кало и бързо оздравяване.

А къде сте всички в това студено време?

# 281
  • София
Кайли, дано бързо се оправи Тони!  Praynig Ивчо като кара лятото вируса с повръщане и разстройство имаше дни, в които караше само на вода със соли (хидратин алфа), даже и лечебно мляко не искаше ooooh!, но беше бодър, даже се чудех откъде има сили  Rolling Eyes Според мен е нормално да е оклюмал, ще се оправи.  Hug

# 282
Елфче, честита ви втора бубка  Laughing  Hug Heart Eyes

Kaili и Нанче
, дано малките сладури се оправят по бързо!!!  Praynig

Mama_Galia_66, отивай на лекар! Макар, че като ги знам как нищо няма да могат да ти кажат и изпишат  ooooh! На мен често ми пада рязко кръвното и като отида все нищо не могат да ми кажат от какво е и какво да вземам в тия моменти  Rolling Eyes

Сега ще звъня на Ели да видя дали са ще ги изписали с малчо днес и по късно ще ви информирам  Heart Eyes

# 283
Тук съм Wink

Първо да честитя бебока на Ели! Да расте малкия Никола здрав, умен и палав!
Елфче, честито и от мен!

Днес се събудихме в 11:30. Пак голям сън. С тази ясла не успяваме да се наспим. Сутрин в 9 часа, като събуждам Маргарита е голям зор. Не му се става на детето и това е. Вдигам я и започвам да я съблича, после обличам другите дрешки, а тя спи. Жално ми е, ама няма начин. Още повече, че ходим в яслата към 10. А като тръгнем от 8? Не знам как ще се справя. Не плаче и не се оплаква като отиваме, дори когато й слагам анцунгчето. Но когато влиза - се цункаме и тя ми казва с нажалена физиономия "мама, бича много". Вътре си играе с децата, спокойна е. Не е пожелала да се храни няколко пъти, а и не иска да спи. Като си я взимам - ме прегръща толкова силно, че въздух не ми остава. "Мама, Маги чака доди зема". Питам я дали си е играла, но тя всеки път отговаря по един и същи начин - " Маги не гае, пачи мама". Научила се е и да лъже явно, защото леличките ми казват, че не е плакала изобщо. От понеделник ще я оствям да спи, или поне да гледа другите как спят. Трябва да свиква.

Аз не пиша, не пиша, ама като се разпиша ............. Стига за сега да не досаждам.
Много целувки в мрачния ден! Hug

Забравих да се оплача - от време на време имам някаква аритмия, сърцето ми се забавя и пропуска 1-2 удара. Взех си валидол, като бабичките Mr. Green
Нямам проблем с кръвното, знам ли от кво може да е. Старост - нерадост. Sick

Последна редакция: нд, 05 окт 2008, 13:36 от didika

# 284
  • Sofia
Днес се видяхме с Блан, Дриймс, София и Токи. Имам си книжка с автограф Laughing Laughing Колко много са порастнали (не Блан и Емел, разбира се Mr. Green)С Токи и Емел се качихме в Сървайвър-а в ЦУМ. Нищо особено не е клуба, даже ми се стори малък. Димана по едно време се разлигави и разплака, което ме учуди. Първо си мислих, че се дължи на акото в памперса, но щом се прибрахме в нас се скъса от повръщане, даже още продължава. Сега лежи като ранен войник. Направо ми къса сърцето. Не знам дали е вирус, (обаче няма температура и разстройство) или пък да е от сока, който пи. Аз също го опитах и не ме се стори развален newsm78 само че понеже беше студен, го бяха затоплили. Може от високата температура да му е станало нещо, което коремчето на Димана да не е понесла ......
Айде, току-що пак повърна. Една капка вода да сложи в устата и я повръща. Опитвам се да й давам по много малко вода с натриев цитрат, а по-късно ще й дам и хидрасек. Ако не се оправи ще викам джи пи-то.
Мама Галя, ходи на лекар, че това не е шега работа.

Общи условия

Активация на акаунт