АВГУСТИНСКИТЕ сладури цял ден мислят лудории щури!

• 19 022
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
  • София
усмивката не излезе ( сигурно щото е краднах...) е сега нови  newsm47  love001 ...

и аз щях да питам Дриймс каква е тази прахосмукачка?

# 241
Хе,хе-усмихнат ден и от нас.
 Аз вече втора вечер не успявам да спя хич..... Close Днес станах да будя татито за работа в 3.00ч и това беше.
Ама ще се усмихвам.  Wink
Пух-много стискам палци за твоите приятели и тризначетата.Ако знаете колко приятели имам с проблеми със забременяването  ooooh! ,направо не е истина. То са инсеминации,прегледи,лекарства,инвитро.И толкова се надявам при всички да се получи(вкл. и при сестра ми)Ние трябва да сме супер щастливи ,че ни се е случило без много зор.
На Елфчето  се смях ужасно,за това което расте в нея... и на пожеланието на  Елиона за  " размерът има значение"  Mr. Green

# 242
Еййй страхотна новина е това за бебчето! Ели честито малко съкровище Никола!   Пожелавам ти да расте здраво и усмихнато бебе, да ви носи щастие... Любопитна съм Насето как приема новият член на семейството?! 

За срещата...ей Блу...много си бърза със снимчиците. Изглеждам убита, каквато и бях. Срещата мина много емоционално за мен, много исках да видя момичетата. А на Лидия дечицата са много сладки! Впрочем Блу, благодаря за идеята за онези смучещи хапчета за гърло. Днес съм малко по-добре, но определено откачих от кашлица, болки в гърлото и хрема. Много кофти. Веднъж ще се наканя да дойда до София, да се поразмотавам...да свърша нещо, и аз болна че и убита от път. Не можах един магазин да разгледам спокойно. Вече съм в Бургас, разбира се... и на всичко отгоре след малко ще ставам да се оправям за работа.   Tired

Нана, дано малкия Кало се възстанови...това дете се изтормози, а и вие покрай него.
Ставам...пак ще пиша скоро!

# 243
Добро утро. Ще се опитам да се усмихвам по-нататък днес, че сега още не съм се събудила newsm47 newsm53
Пух, дано всичко е наред при твоите познати Praynig Hug
Ще се възползвам от слънцето и ще изведа Деница - хем ще се разходим, хем ще свършим малко задачки Peace
Хубав и усмихнат ден Hug

# 244
  • София
Хич нямам време,ама да си кажа - Блан, искам книжка Mr. GreenМоляяяяяяяяяяяяяяяя Grinning За получаването и плащането ще е като ти кажеш!

# 245
  • гр.София
 Бубче,имаш книжка!
 Пак ви казвам,не ми пречи да отлежават при мен.
 След доуточняването с Дриймс-остават отново още 2.

Времето е страхотно,но София заспа следобедния си сън. Иначе сутрин е като пушка-само да се завъртя в леглото и тя е станала в 6.50.

# 246
  • София
Привет! Честит ден на усмивката! Аз утре ще се ухиля - като свърши отпуската на свеки  Laughing Wink
След нелека нощ на често мрънкане, станахме в 11.30ч  Shocked Няма да има днес спане за Ивчо  Naughty
Пух, стискам палци и аз всичко да е наред с твоите познати и бебенцата им!  Praynig Praynig Praynig А колкото до това, че е каприз да ги искаме разнополови - хич и не съм искала така, исках еднополови, ама момичета  Mr. Green В друго време, в друг свят...  Rolling Eyes Но да са живи и здрави! На фона на толкова проблемни в репродуктивно отношение семейства си е направо престъпление и безотговорност да се оплаквам.  Rolling Eyes
Ама то и снимки ли имало? Аз мислех, че е само автографа  Rolling Eyes Отивам да гледам.  Simple Smile

# 247
Забравих да честитя "пишката" на ElwingMr. Green ЧЕСТИТО!
Pouh приятно пътуване, и да си прекарате   супер.  Hug
А робота е като от рекламата - лакираш си ноктите и хвръляш хартийки попода, а тя чисти. Като си взема ще ви "светна" откъде как и колко. Засега не смея да я 'Фаля много. Но определено се навих.

# 248
Елфче,честита ви втора пишка  Mr. Green,тъкмо тези дни си мислех да те питам,знае ли се вече пола  на бебето;-)
Дриймсче,ще чакам да се поФалиш    Laughing
Пух, дано всичко е наред с бебчетата на твоите познати  Praynig Peace
Днес е деня на усмивката,ама и на мен нещо ми е много смотано и хич не ми до усмивки  Sad,ще ги оставя за утре  Simple Smile
Времето днес е прекрасно,ама отдеве излязохме за около час и половина и се прибрахме,че Даяна не се траеше  Twisted Evil
И ние започнахме с изследванията,занесох акото и във вторник трябва да взема резултатите,а сега с урината ще е една борба,идея си нямам как ще успея да я взема,дано Даяна да се смили над мен  Party
А и проблем със ставането сутрин ще има,защото тя спи до 9.30,ама се надявам бързо да свикне  Peace
Засега толкова от мен,оплаках ви се,сега ще се пробвам да поспя малко  Mr. Green

# 249
  • софия
елфче,дати честитя и аз новия атрибут  Laughingкойто расте в теб  Hug
повече мъже по-голям избор,за девойките  Grinning.то днес и без това нещо явно е на мода да си хващаш по-младичко гадже (мъж)  Laughing
аз съм фризирана(малко),боядисана(цвета не се оказа какъвто го мислех  Rolling Eyes),найа и тя е подкастрена(футболна прическа) Laughing
мойта фризьорка(приятелка от младите ми буйни години)се оказа отпуска,защото каката,която сега и тръгна първи клас е със счупен глезен  Confused.някакво момиченце я бутнало в у-ще и тя как е паднала върху глезена си с цялата си тежест и пирогов операции....сега три месеца гипс.после нова операция да и махнат пирона....,абе ужас
та,ходих да ги взема от тях нея,каката и малката която е юлче 2006  Grinning и всички вкупом вкъщи.беше ад  Tired!найа само се въртеше около каката,каката я беше страх найа да не я настъпи,найа и носеше патериците из цялата къща,мен ме беше страх да не удари по-малкото ...,а пък тони как ме подсртигвала и боядисвала и после и найа-тя си знае  Crazy
накрая в 15ч.помолих мошето да се върне да ги закара той до вкъщи,а те са до прасешкия маг. и найа такъв рев му удари около 30 мин,че не тръгва с тях и не е с баща си,че в момента след 300 зора я приспах и сега пуша и съм си сипала една бира и съм,като пребита.ако знаех,че днес е ден на усмивката,щях да оставя този цирк,за утре.защото в момента и пари да ми дават няма да мога грам да го докарам до подобие на усмивка.ама как да не се разкрася,като скоро на р.ден,ще ходя   newsm53на една гърла  Hug
пухче,дано всичко е мине о.к при твоите приятели.знам какво е дълги години да си чакал бебче!а пък три на веднъж,явно много са чакали  Grinning
след бирата и цигарката ми е по-ведро  Mr. Green и да взема и аз да ви честитя деня на усмивката

# 250
  • гр.София
 Дани,къв е този дзвер Joy?! Честита прическа!
 И аз се стресирах,докато те четох Simple Smile. След силни емоции вечер пия бира и нагъвам шоколад едновременно.

# 251
  • София
Дани, Laughing  Hug честита прическа! Гърлата предполагам коя е  Wink , ама и за твоя си се готвиш, а?  Simple Smile
Аз пък да се похваля, че Ивчо заспа рано - естествено, защото днес не мигна цял ден. И всичко щеше да е наред, ако не си беше опарил пръста на една преса за коса.  Tired Удари голям рев, сега си има едно мехурче.  Crazy
Иначе имам и друг повод да съм хепи, освен свършилата отпуска на свеки  Mr. Green Hug Mr. Green Party Mr. Green Hug , моя много близка приятелка днес ми съобщи радостната вест, че чака бебче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes , и ще пише в една тема с Айла  Grinning
Дриймс, това с робота звучи чудесно. А как разбира кое е боклук?  Blush

# 252
Дани, прекрасни моменти има в този живот.
Пух, да си изкарате чудесно на курорта и да си мислиш само хубави неща, за да се случват.
Хубаво е, когато всички деца са здрави
Тази седмица на това хубаво време се прибираме само за сън. Вече пооздравяхме, имаме апетит и в понеделник, живот и здраве сме на ясла, а утре ще пътуваме при баба да я видим и скоро не сме си ходили на Враца, Дани пък изобщо не е ходил и дано да видим познати физиономии
Бланк, благодаря за книжката, кажи как ще я получим и да пратим парички
Днес наобяд се приспахме с книжка, като му четох, иначе лягаме с лаптопа и гледаме филмчето за колите
Радвам се за хубавите вести за бебчета, дано имат сладка бременност
Хубава и усмихната вечер!

# 253
  • София
Искам и аз книжкаа.. Praynig  Аз нямах комп два дни и съм изпуснала и за срещата  Sad

Да докладвам - не ми е писано да съм женска мама. 

Хубаво е с две момченца! Честито!

# 254
  • София
Добро утро!  Simple Smile
Ние днес сме раннобудни - в 7ч се опули Ивайло, плюс безсънна нощ  ooooh!  Tired
Да докладвам - не ми е писано да съм женска мама. 

Хубаво е с две момченца! Честито!
Сигурно!  Hug Heart Eyes Благодаря!  Simple Smile
Пепеджинс, успех с яслата!  Peace А снимки от общия рд ще има ли?  Blush

Общи условия

Активация на акаунт