АВГУСТИНСКИТЕ сладури цял ден мислят лудории щури!

• 19 022
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
  • варненка от София
Аз да кажа че и ние няма да можем да участваме в обедната среща, ама наистина е по време когато Шушата ще спи, яде и такива ми ти неща, а аз се предполага, че ще работя.

И аз да не остана назад и изчислих асцедента на Шушел - ами стрелец е, а луната във везни.

Иначе Шушата вече година е с пробити ушенца, пробихме ги миналия септември и то не с пистолет, а при детски хирург с игла. Сложиха й местна анестизия на ушенцето и боц, рева, щото я държаха, а тя мрази. След процедурата заспа, а като се събуди все едно цял живот е била с обеци, не ги е пипала и дърпала изобщо. Известно време сълзяха, но по бабешки съвети сутрин на гладно, без да съм яла нищо наплюнчвах ушенцата и така мина бързо. Изобщо не е давала вид, че я боли, но и тя беше много малка тогава. Успех!

Нана, да оздравявате.

# 211
  • София
Да й е живо и здарво детенцето на Ели, бързо възстановяване и спокойно бебче!

Елена, много ти благодаря  Heart Eyes
Велмар, прексрасна й е комбинацията на Дари - Лъв със Скорпион Twisted Evil(аз съм същата Mr. Green)
На Ина й изчислих асцедента още като се роди - Близнаци е, сега и в този сайт се потвърди. Сега видях, че и при Пух е такава комбинацията...
Добрата новина е,че Ина вече не кашля и според мен това до голяма степен се дължи на новия сироп. За сметка на това аз имам чувството,че ме е мачкал валяк, но май вече съм тръгнала на подобрение PeaceМисля да отида да обядвам,че си стана време за обедна почивка Party

# 212
  • по света
vst_80 ,marulka_s  благодаря ви!
Аз имам лидокаин спрей и мисля да го ползвам.Тя има няколко чифта,но понеже последните и ги подариха на скоро само ме кара да и ги показвам и как ще и ги сложим.Мислех да е по-голяма но тя е голяма кокона и няма да ме остави намира Wink
Иначе сме добре,Марто след два дни става на 4 месеца и е много спокоен и готин.Голяма любов са с кака си,научи го да издава звуци и сякаш си имат свой език и се разбират и смеят.Много се притеснява за него и след сън веднага започва до го търси.Голям купон е с двамата и много се радвам че се реших на този вариант.

# 213
Още съм на ясленска вълна, а през останалото време въвеждам порядък в офиса, и у дома, та времето ми е кът.
Адрианска, как минава при ваз адаптацията?

Митето и днес отиде с мерак, влезе в групата, ама се присети, че ние с бате останахме навън, та ревна. Ама след 2 минути вече не ревеше. Преди малко минах през детската - спи си като къпан. В 16 ще го взема.
Снощи не ми е давал ядове, заспа в 20 часа /от 19 се пазари да си легне, явно емоцията го уморява, но това е времено явление/. За сега още не е опитал да истерясва по вечерно време, което е учудващо, но трябва да имам предвид, че са само 5-6 деца в групата. От понеделник има прием на нови деца група и нямам идея, дали няма да се "зарази" с рев. При нас е така - поетапно по три-четири на седмица.
Някой да напише как е Ели, моля. И малкия Никола, разбира се.

# 214
  • София
аз набързо да напиша за срещата с Карим. Че първа се прибрах от нея ( нали използвах обедната почивка).. Laughing

Та видяхме се с Карим, и книжки си взехме  Laughing Тя милата беше доста уморена...а пък книжката е супер. И какви илюстрации само...то си е до талант....

Иначе добре е така без деца та макар и за малко ( сигурно говорихме повече отколкото ако беше за по-дълго ама с деца  Mr. Green ) Само Блан беше със София, та с нея почти не се видяхме  Mr. Green

Успех на ясленчетата - дано и Сашко бързо се адаптира....

# 215
Давам отчет, но честно казано още не мога да повярвам, че ще пиша за моето дете  Rolling Eyes. Яло, спало, пишкало детето. На обед, като си лягали се присетил и поревал малко, но бързо му минало. Аз отидох в 15,10ч да го взема и казаха, че току що ги вдигат. Като ме видя малко се размрънка, но докато го чаках да излезне, го чувах как им вика: "Чао, чао, отивам на буто, чао!". Сега в къщи ще ме изяде и мене, та незнам колко е ял там  Laughing. Ще видиме утре как ще е. Благодаря ви за подкрепата  Hug.
Анди, да, Живко си беше такъв още като ученик. Много малко хора го разбираха. Има някакви проблеми, но незнам дали просто не е прекалено емоционален  Rolling Eyes.

# 216
Гласувах за всички августинчета Hug
Анди, ние с теб сме почти съседки по месторабота, само дето аз съм още у дома Wink
На нас от чера ни се струпаха много ядове един след друг, та нямам настройка нито да чета, нито да пиша. Едиственото хубаво е, че видяхме малката бонбонка, макар и спяща. Много е сладка и въпреки, че си приличат с каката /която е копие на баща си/, малката прилича на сестра ми.

# 217
  • гр.София
 Цъфнахме най-сетне у дома. Много е гадно да си с дете,пък другите -без.
 На връщане минахме покрай работата на Пепър,да се поФаля,че и нея видяхме.

Нана,важното е Калоян да се излекува напълно.

Браво на Сашко-и утре да е така!

Нещо ББ 4 ми е скучен,ще взема да гледам покрай Пепи Сървайвър.

ПС. Ще пиша ТУК отчет за книгите,за да не е скрито-покрито.
 Взела съм от Карим 26 екземпляра .От тях поръчани отпреди са 15.
 Велмар, отплеснах се на място, а можеше веднага да й дам на Карим твоите 5 лв.Въобще не се усетих. Ще ги пратя накуп.

Последна редакция: чт, 02 окт 2008, 17:44 от blanc

# 218
  • у дома
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

страхотна книжка! който си я е заръчал няма да съжалява  Laughing милата Karim, не успя да си пийне кафенцето като хората, беше заета да надписва книжки Joy и то не 1, не 2, а.... много  Mr. Green Hug

# 219
Здравейте от мен.
Не мога да смогна да ви изчета. Благородно завиждам за срещичката ви. Ще трябва скоро и аз да организирам едно пътуване до София. Wink
Ще помоля за една книжка и за нас. blanc ако кажеш ще ти напиша адреса на ЛС или Нана може да ми я донесе до Пловдив. Grinning

Kaili , а защо точно мрънка мъжът ти? Mr. Green

Mr. Green Мрънка точно за  luvbed . Чувства се малко пренебрегнат.

Пак не остана време да пиша повече. Sad
 Hug за всички!

# 220
  • гр.София
 Блу,страхотни снимки на Карим си направила.
 Кайли,що да не ти пратя?! Само да проуча,как става-като писмо или колет.
 Пазя на Албена-Влади(2бр), на Дани777, на Елиона книжки-да си знаят.
 Не съм ги плащала-после ще й пратим на К. парите.

# 221
Блу, много хубави снимки  Hug
Карим, много ти отива Peace Пожелавам ти много издания, още книжки и много автографи да раздаваш Hug  bouquet
Блан, казвай, среща ли ще правим? Аз мога утре или от понеделник нататък Peace

# 222
да, книжката наистина е страхотна...а пък като знам и че авторката е наша мама, още повече й се радвам. Simple Smile

albena_vlady, ами хайде де, връщай се на работа. Mr. Green Само че ние ще се местим след 1-2 мес. в друг офис, близо до пазара. Sad

Kaili, мъже....какво да ги правиш.... Mr. Green

blanc, аз нали платих една на Карим, така че все едно сме се разменили с велмар...ако ме разбра, де.. Wink

А аз се прибрах с ужасно главоболие, добре че сега малко ме поотпусна. Кръвната картина на Гого е добре, начална инфекция, хемоглобин 116, а лекарката се е притеснявала за трета сливица и затова ни е изпратила на УНГ. Предупреди ме, че в момента има страшно много болни дечица с много висока Т и направо ги вкарвали в болница, така че ако мога да изолирам Гого. Shocked Така че може да си остане изолиран още 2-3 дни на вилата. Mr. Green

adrianska,много се радвам, че Сашко не е плакал днес...казах ти аз, че ще забрави за мама... Hug

# 223
  • София
Да докладвам - не ми е писано да съм женска мама.  Simple Smile И този път в мен расте пишка.  Mr. Green Ама да ми е жива и здрава!  Laughing  Hug Всичко му е наред засега. Дано и занапред!  Praynig И се оказа, че Димитрова ме помни  newsm78
Жалко че пропуснах срещата. Чакам си книжката да й се порадвам и аз  Simple Smile
После пак ще пиша.

# 224

........И този път в мен расте пишка.  Mr. Green .........

Joy Joy Joy Не е смешно, ама аз така прихнах в смях като прочетох.... Joy
ЕЛфче- важното е да е живА и здравА, пък каквото- такова( надеждата умира последна Wink Peace)

Общи условия

Активация на акаунт