АВГУСТИНСКИТЕ сладури цял ден мислят лудории щури!

• 19 022
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
Блан, обади се като дойдеш Peace, дори и подранила.Кафета няма много в района, но пък  точно срещу БТВ има непретеснциозно заведение с люлки и пътзалка отпред на поляната Grinning ( Там е неделната дестинация на ДАри, когато ми идват на свиждане... Joy).Ще го измислим Wink

Дари била с асцендент скорпион Crazy ooooh! Rolling Eyes ......Егати комбинацията........

# 196
  • софия
добро утро
а,найа е с асцендент-стрелец  Sunglasses
изобщо дечица -един път  Laughing
аз,за срещата няма как да дойда.тогава се ляга и се започва приспиването.но,за книжка и аз се нареждам

# 197
  • гр.София
 А момиченцето от тази снимка ми прилича на Лени на Кристиана http://www.digitalworld.bg//test/dwd/2008/600_1002001424-DSC01394.JPG

София е с асцендент водолей.( А зодията й да ви кажа ли Mr. Green? )

Нищо не разбирам,само някои снимки ми се отварят.

Последна редакция: чт, 02 окт 2008, 09:11 от blanc

# 198
Еййй, страхотна новина! Да е жив и здрав малкия Никола и много да слуша мама, тате и бате! Heart Eyes

Аз пък не мога да видя снимките, а и иконките ми липсват... newsm78

И аз ще дойда пред НДК, без дете и малко сополива....Блан, а ти кога ще взимаш Пепи? Да ме вземеш направо и мен от работа. Mr. Green

# 199
Честито бебче на Elli78! Да е жив и здрав малкият Никола и много да радва мама, тати и батко!
Ели, бързо възстановяване!   bouquet    bouquet    bouquet
На нас днес ни беше сефтето в яслата. Баща му го заведе. Ревал е, като го е гушнала лелята и го е вкарала вътре. Казала е да го взема към 15ч, ако има нещо, те ще ми се обадят преди това.
Вчера не успяхме да минеме дори през мед. кабинет. Нали са ни новооткрити групите и всичките ги отвориха вчера, та беше такъв наплив от родители и деца, че не е истина  ooooh!. Опашката пред кабинета беше до отвън. И аз се отказах. Прибрахме се в къщи, на обед му занесох изследванията и днес направо го заведе баща му в групата. Сега честно казано, чакам всеки момент да ми се обадят да отида да си го взема, защото съм сигурна, че много ме търси  Cry. Но, дано не съм права.

# 200
  • гр.София
 Точно горе писах,че и аз не отварям снимките. Само на Найа.

Анди,към13 ще взема Пепи.( Имам ти тел.) Кажи откъде да мина Simple Smile Не съм с кола, а с количка.Но ще те повозим,ако трябва. И Пепи е леко хремав.Ще се движи на метър от нас Mr. Green

Ади Hug Дано всичко е ОК със Сашко Praynig

# 201
  • София
Еее, страхотна новина.

Ели да ти е жив и здрав малкия Никола, много да сте щастливи всички   bouquet 

Я пишете къде точно ще е срещата и от колко часа ако успея може да си изместя обедната почивка и да дойда и аз ( ако не успея, вече съм дала заявка на Блу за една книжка, ама като се замисля - ще взема две  Laughing )

айде доскоро.

Дано да се оправи Кало бързичко.

И аз гласувах за всички, ама вярно не може да се гласува два пъти от един и същ комп.....

Елфче -  Praynig може ли и на Миташки аксцендента да изчислиш - 01.08.2006 - 15.25 - София     

# 202
blanc, малко ми е раничко 13 ч, щото сега дойдох на работа, та поне 13.45 да стане... Mr. Green Иначе съм на ъгъла на 6-ти септември и Ив. Вазов, съвсем близичко съм ти. Peace

А вчера направо ми призля...кремчето на Гого за хрема - Бактробан - 22 лв и то съвсем миниатюрна опаковка от 3 гр.  #Crazy А пък то било локален антибиотик. Незнам дали заради това, но спа малко по-спокойно,но и аз, и баща му сме хремави. Затова отидоха до вилата, така че аз съм напълно freeee... 

adrianska, дано пък да се заиграе и да забрави за мама. Praynig Hug Ама този Живко изглежда много лудичък.... newsm78

# 203
  • гр.София
 Последно досаждане.
 Анди, София се надявам да заспи в количката по това време, а от 12.45 до 13.45 не искам да ги държа на тия сенчести улици там,та ще поемем направо към НДК. Но ще ти звънна да ти кажа ,ако има промяна. Може и Карим да промени часа.
 Пух, за около 14ч при НДК
 Май на всички ви имам телефоните. Ще се намерим.

# 204
  • у дома
blanc, ще гледам да ви пресрещна  Peace ще паркирам някъде не на синя зона и после пеша  Mr. Green

браво на новите ясленчета  Hug  bouquet ще свикнат... само да ви предупредя, ще има ден-два, сравнително спокойни, после ще има ден-два в които ще плачат в началото и така докато свикнат  Mr. Green

Последна редакция: чт, 02 окт 2008, 09:49 от blueeye®

# 205
браво на новите ясленчета  Hug  bouquet ще свикнат... само да ви предупредя, ще има ден-два, сравнително спокойни, после ще има ден-два в които ще плачат в началото и така докато свикнат  Mr. Green[/color]
не е задължително..... PeaceМоже да няма никакви такива дни в началото , а в края на уч. година да се присети да мрънка Crazy( както стана с ДАри Laughing)
Ади- ти си ветеран в ясленските неща-Сашето ще свикне бързо и ще се чувства добре Hug .Той е контактно дете!
( Блу, малък коз за паркиране в района- ако не броим паркинга на НДК и околните платени, единствената опция в района за паркиране на аванта е до училището Crazy - но там рядко се намират места....пробвай в уличките  около него Peace)

# 206
  • София
Привет!  Simple Smile
Колко много ще се съберете  Rolling Eyes , яд ме е чак. Но съм на важен преглед и няма как да го пропусна. И с Карим няма да се запозная... дано има друг път. Книжката предполагам Блан ще ми я предаде.  Blush
Пух, ето Изчисляване на Асцендентa за 1.08.2006 в 15:25:00, София 

Вашият Асцендент е:      Скорпион
Вашата Зодия е:      Лъв
Луната ви се намира в:      Везни
, опасна комбинация  Laughing

# 207
  • по света
Честито и от мен на Ели!Да и е жив и здрав малкия мъж!
Искам да питам мамите който сложи обици на децата как мина?Прес има голямо желание да и сложа но се притеснявам.Колко дни ги болеше?
Предварително благодаря на тези които ми отговорят  Hug

# 208
  • София
Калоян вече е на антибиотик. Оказа се, че бисептолът въобще не е подействал. Все едно не го е пил. И съответно влошаването е налице. Сега ще стои вкъщи до понеделник. И след това го изстрелвам целодневно на ясла, а аз от четвъртък съм на работа.

Калоян е зодия Лъв с асцендент Дева и Луна в Лъв.  Mr. Green

# 209
Здравейте  Hug
За съжаление и ние пропускаме срещата, ама нали я знаете моята спяща красавица  Laughing Ще чакам снимчици, разкази и книжки с нетърпение. Да поздравите Каримчето от мен   bouquet
juliana радвам се да те "видя"  Laughing Hug Как сте? Ние скоро сложихме обички на Лори - аз умрях от притеснение, но слава богу тя го понесе много добре  Peace Плачка съвсем малко в кабинета, а след това 1-2 дни, като ги мажехме с кремче леко се подръпваше, но незнам дали е било от болка или просто от неприятния спомен  newsm78 Сега е много горда и ги показва на всички  Flutter Успех ви желая  Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт