АВГУСТИНСКИТЕ сладури цял ден мислят лудории щури!

• 19 022
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
  • софия
такаааааааа Grinning
едните "голями очички" вече докладваха сега остава и ади и емелката да се включат.мн. ви мисля,мацки  Hug

# 151
  • София
Добро утро!

Да се отчета - Кало пак е на ясла. Днес не плака изобщо. Дано да е така. Сестрата ме "успокои", че сополите не са аргумент за неходене на градина, били нещо обичайно и постоянно  Mr. Green
Утре вече ще го оставя да спи, да видим как ще е положението.

# 152
Здравейте  Hug
Успех на ясленчетата днес  Peace
Блан,Даяна не е на ясла от днес  Laughing,вчера взех направления за изследвания и може би към 15 октомври и тя ще тръгне на ясла и хем искам да я дам,че вече ми е супер изнервено,хем пък ми се реве,ама дано да се адаптирам бързо  Joy Joy
Иначе да се похваля вече махнахме биберона окончателно,сега на ред са памперсите  Mr. Green
Ели 78 и аз чакам хубавата новина вече и постоянно надничам в темичката,да видя кога ли ще ни изненадаш  Laughing
Болничките да оздравят по-бързо  Peace,аз да не казвам голяма дума,ама досега Даяна само веднъж ми е боледувала по-сериозно и дано като тръгне на ясла пак да е така  Peace
Ставам да ходим по магазините да купя още някои неща на ясленката,после пак ще се включа  Grinning

# 153
Здравейте от мен.

Днес ходих да подам документи за Детска градина. ooooh! Още не сме тръгнали на ясла, а мислим за напред. Дано не се налага и за първи клас да подаваме няколко години предварително.
Успех на новите ясленчета. Hug за мамите. Ние сме на линия от понеделник за яслата.
Вече чакам с нетърпение отпуската. Последните 2 седмици е някаква лудница на работа. Чувствам се уморена и дори мъжът ми почва да мрънка за това. Май ще трябва да помисля за някакви витамини за подсилване и реорганизация на задачите и приоритетите. Mr. Green

Ели78 леко раждане и чакам с нетърпение хубавата новина. Hug

Пожелавам ви лек ден.  Hug
Аз потеглям за втора смяна. Wink

# 154
  • гр.София
 Дриймс,виждам те. Как е ситуацията?

Мис74, тогава Мимс може би е писала за Виктор,че трябва да тръгва и той. Помня за Пловдив нещо.

# 155
Докалдвам набързо, че днес ме следят под лупа на работа!
На Токи толкова му се спеше, че май не разбра точно какво се случи. Едно момиченце веднага го грабна да си играят. Все още никой не ми се обадил, което ме успокоява. Днес ще си го приберем към 16..00 часа, ако не ме извикат по спешност.
Чакам с нетърпение да ми разкаже за първия ден. Ще докладвам довечера.
 Heart Eyes

# 156
Стискам палци на малчовците и мамите им днес! Heart Eyes

И аз съм ЗА среща утре с Карим-чето! Hug

Ние пък ходихме на УНГ в Исул, чакахме 3 ч и се оказа, че носът на Гого е възпален и с много гъсти секрети и сега сме на капки и някакво кремче. А аз се чудя защо не може да спи цяла нош и реве... Embarassed А и е станал един блед, направо прозрачен...

Kaili , а защо точно мрънка мъжът ти? Mr. Green

albena_vlady , ама как само звучи "чиноподчинение"...ясно е коя е структурата... Wink

Я и мама Блу да казва какво става с работата.... Thinking

# 157
  • София
Записвам се аз, но ми е много отпаднало и ми се повръща цял ден, стомахът ми е на топка  Sick Sick май е някакъв вирус това Tired

Ето ви един линк, да подкрепите Яна ако искате  Heart Eyeshttp://www.digitalworld.bg/?call=USE~photo;&page=gallery& … 4523&round=18

гласува се направо със звездичките

# 158
  • София
Привет!  Simple Smile
Браво на ясленчетата!  Hug Все така лесно да е!  Grinning
Анди, Велмар, дано бързо се оправят сладурите!  Praynig
Аз за утре съм под въпрос, защото съм на д-р следобяда  Rolling Eyes Но ще видя все пак за кога ще се разберете.
Нори, гласувах за Яна и приятелчето й  Wink Hug А ти бързо да оздравяваш!

# 159

Мис74, тогава Мимс може би е писала за Виктор,че трябва да тръгва и той. Помня за Пловдив нещо.

Блан,верно че Мимс пишеше за Вики,че майче ще тръгва от 6 октомври на ясла,а тя на работа  Laughing
Нори и аз гласувах за Яна и приятелчето и,много са сладки,даже пробвах да гласувам още веднъж,ама не се лъжат,не ми даде  Mr. Green
Кайли,а мъжа ти мрънка заради това,че си уморена,така ли  Rolling Eyes,ако е така кажи му,че трябва да свиква,оттук-нататък все ще е така    Wink
Отивам да си просна прането,че цял ден се каня,ама нали лафчето ми е по-сладко  Heart Eyes

# 160
  • София
Момичета, аз влизам с молба за помощ - ако някоя от вас има случайно мобилен телефона на доц. Боряна Слънчева, завеждаща неонатологията в Майчин дом, моля да ми го пусне на лични,защото трябва много спешно да запиша час при нея за племенника ми. Благодаря ви много!

# 161
  • София
Бубче, търсих й тел. или някакви координати в Гугъл, нищо не открих  Rolling Eyes Иначе това е т.нар. д-р Нивеа бейби във форума, ако искаш пиши й ЛС, дано ти отговори скоро.  Praynig

# 162
Бубче, едва ли ще съм много от полза, но тя дава съвети в сп.9 месеца, ако не се лъжа. Може би има координати там Peace
Аз на среща с Карим не знам дали ще успея да дойда, но ако вземате книжки за себе си, не ме забравяйте Praynig Ако някоя мама успее да ми вземе 2 бр., ще се опитам възможно най-скоро да й възстановя паричките Peace, с автограф ако може /колко съм скромна само Mr. Green/

# 163
Нори ,гласувах за вас ,а после ви станах конкуренция!  Embarassed http://www.digitalworld.bg/?call=USE~photo;&page=gallery& … 4527&round=18 За първи път участвам в някакъв конкур и ми е супер на шега,дано не се обидиш,че е точно във вашия. Praynig

# 164
Гласувах и за двете, успех Hug

Общи условия

Активация на акаунт