АВГУСТИНСКИТЕ сладури цял ден мислят лудории щури!

• 19 022
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
Оле, пак много болнички - дано се оправят бързо.
Аз, както предполагате, съм във вихъра на подготовка за утрешния "Ден 1-ви". Днес напълних раничката и си плюх в пазвата. Ако има как да превъртя часовника и да стане утре сутрин ще е най-добре, че вече не издържам-. Днес от сутринта Митето е в истерия за всичко - как не му угодих за нещо /не че съм се опитвала, де, ама нали така се казва/ За капак на истерията, прибирайки се към къщи /което той категорично отказва да прави/ така ми се издърпа от ръката, че се пльосна по лице на плочките  Mr. Green За останалото се досещате. Не си бях виждала диването в такава светлина, та направо се видях в приключение.
Утре в 8 съм на линия да докладвам как съм го поверила на грижите на яслата и да прочета съвестно всичко изписано.
До тогава само ще надничам за вести от Ели 78.

# 136
  • София
За хрема на мен ми препоръчаха клеева тинктура, смесена с малко физиологичен разтвор. Купила съм едно шишенце пък ще видим дали действа.

# 137
Хайде и ние да не останем по назад ,в отбора на сополанковците  ooooh!
Еличка освен че е сополива е много вяла една такава,не играе,кисела е ,не знам какво и е,а още нямаме семеен лекар,защото тук процедурата по записване е много сложна,трябва някой който ходи при този лекар да те препоръча,тогава ти дават час за среща и лекаря ако иска те взима ....нямам думи.Проблема е че всичките ни познати или имат кола или големи деца и съответно за тях не е проблем лекаря да не е наблизо,но за мен определено е ,не се виждам насред зима с болно дете в гр.транспорт,а такситата дерат кожи .

Иначе аз от глупост ,като Пух си докарах настинката ,заспах и аз с мокра глава и за два дни вече кашлям като магаре.
Това не ми пречи обаче да си избирам обувки  Mr. Green,купих си много готини ботуши ,кожени с ток (прихващам радио сигнали с тях) ,но изглеждам много секси  Blush ,много съм щастлива,бяха намалени от 70 на 39 $,купих си и едни Колумбия за дебелия сняг и зима,приличат на туристически,много са хубави и най вече удобни и топли.Бих показала снимки ,но още не сме си купили апарат  Rolling Eyes
Иван и той се обзаведе с един чифт гъзарски обувки ,на Ники сме взели само зимни маратонки и може би ще се наложи да по обиколим още за ботуши,а Еличка има два чифта апрески ,розови и сини ,на нея и трябва само зимен гащеризон ,но ще чакам малко да ги намалят ,че сега са си цифра.Търся и пантофки ,но ще не съм харесала  Rolling Eyes

Бубе ,ще стискаме палци за изследванията  Hug , ти не се напрягай излишно ,гледай да сте здрави,това е най важното нали ? Hug
Ели чакам с нетърпение появата на поредното красиво елфче  Heart Eyes Hug
elen@ направо ти се възхищавам браво  Peace
Mama_Galia_66 успех с Ден 1ви ,ще видиш че всичко ще е наред  Hug
Елфче съчувствам ти ,ама не за дроба  Mr. Green
Бързо оздравяване на всички пожелавам  Hug Heart Eyes,като гледам ,еденици са здравите дечица  ooooh!
Много кофти сезон.
Предложението на Дани е страхотно  Peace

# 138
Уф, повлякохте крак с тия болести.... Confused Дари тази вечер не  е на кеф хич.Лицето й е червено, но ръцете и ходилата-  студени. Скрила е  диг. термометър в дън гори тилилейски Crazy и се мъ4а да меря Т с обикновен живачен.ПОказва  37, но е повече.Ох- не знам вече- започна се  в тоя шибан сезон #Cussing out.А най-гадното е че до днес бях в 3-дневна почивка, а от утре съм на работа.... Rolling Eyes Чудя се какво да я правя тази вечер , че да "пресека" ако е възможно разболяването ... Rolling Eyes

# 139
  • София
Велмар, аз давам осцилококцинум в такива случаи. И на мен, и на Ивчо помага. Даже и преди секциото точно така се оправих. И вит.С може, но вечер не е хубаво. Дано не се разболеете и вие!  Praynig Марго, вие също!   Praynig Че при вас положението явно е сложно   Rolling Eyes
Анди, ти май пита, преди пропуснах - за чорапките с оцет - направо тях ги мокря, но с вода и оцет, не само оцет. Има ефект  Peace

# 140
  • София
Ане ампула витамин С - това се сещам на първо четене.

Кало е добре. Сребърната вода определено помага повече от капките за нос. Днес, след като му сложих на обяд спа от 13.30 до 18 часа  Mr. Green Сега ще броим звездите  Wink и ще чакаме Митко да се прибере от работа.

# 141
Току що дадохме вит. Ц.И аз само това измислих, а и друго нямам Crazy."прекара" го с шоколад ooooh! А междувременно се разбесня както тя си знае...Абе- бара си в устата, и баща й я подпитва дали не я  боли зъбче( добре че се сеща човека, че аз почвам веднага да се вкарвам в разни филми Crazy).та- детето каза- ДА Mr. Green на въпроса за зъбите.Кво да правим- дано е от тях.Още 5-6 останаха ...

# 142
  • София
Споко ние май сме на същия хал и вероятно цялата драма с тази болест ще излезе, че е от заветния долен последен кътник. Цяла вечер е с ръка до китката в устата  Mr. Green

# 143
Мацки, само да кажа, че не съм ви чела подробно само от тук от там и мярнах че има много болнички  Confused Дано всички дечица се оправят бързо!  Praynig
Велмар, мацко, щом си я усетила болничка ако ви е удобно бягайте до аптеката и вземете Инфлуцид-хомеопатично, дава се първите 2-3 дни докато поизчезнат първите симптоми през два часа по едно хапче и после по 3 пъти х 1 на ден. Много съм доволна  Peace Дано ви помогне!

Ели
, злато, обичам те и съм с теб! И очаквам съвсем скоро да ни зарадваш с още едно бебче...и както ти казах..имай милост към мен нека 3-ти ви е пак датата че да я запомня по лесно  Party Умирам от нетърпение и съм адски щастлива от предстоящото събитие.  Heart Eyes

Иначе аз съм командировки постоянно, направо подлудях това - Шумен, Силистра, Разград и София го нямам за нищо вече, добре че е колегата да кара, че иначе чак толкова в шофирането не съм добра  Crazy  Един вид не се спирам и затова не ви чета и пиша редовно, ама си ви преглеждам винаги когато имам възможност   bouquet

Вани
, радвам се, че брат ти действа и ви подтиква за магазинчето, идеите за имена са приказни който са ти ги дали момичетата...действай миличка, правиш адски красоти, браво!   bouquet

Айде спирам когато имам време пак ще досадя  Wink

Последна редакция: вт, 30 сеп 2008, 22:52 от val_stef

# 144
  • софия
включвам се да пожелая бързо оздравяване на болничките  Hug и да пожелая утре  един чуден първи ясленски ден на три мъжлета!да няма много сълзички в малките очички,а и в по-големите  Grinning Hug Heart Eyes!

# 145
Привет от ветровит Бургас. Този вятър обаче...хм...пак сме с хрема. Не само Даниел е сополив ами и аз. И гърло ме боли. Утре пътувам за София и ще се помъкна със Стрепсилс и носните кърпи в джоба. Шибана работа. А горкото ми момченце постоянно киха, задушава се от гадния секрет...
Уф, много болни мушмороци. Кофти работа. Но поне Ели 78 ще донесе готините новини, а и това за вълшебното сайтче ме изпълни с приятни мисли. Ставам да почивам защото мног го мразя това пътуване с автомобил. Утре като приключим с Шоуто на Слави ще се обадя на телефончетата, които имам на някои от вас. Незнам само как ще успея да видя всички ви, никаква ме няма с идеите за сбирка май. Но пък нося изтрещяното си творчество. Може би в четвъртък около 14ч ще е добра идея да пием по нещо?! Или сутринта? Или още утре след 18ч в някое заведение? Или...давайте идеи?!

# 146
МамаГаля, успех и на теб, и на Митето утре Peace Hug И Сашко на Ади май утре е ученик за първи ден Hug
МамаМарго, честити ви придобивки Grinning И дано по-бързо оздравеете Praynig Hug Много  Hug за всички болни, бързо се оправяйте Peace
Анди, правилно помниш Wink Само дето чакаме "второ нареждане", засега сме в застой Confused. Тъй като искам да отида в структурата, където работи мъжът ми, умните глави там мислят дали няма да има конфликт на интереси ooooh! Друг е въпроса, че няма да имаме чиноподчинение и даже няма да работим на едно място Rolling Eyes Както и да е, там има сложна предистория и ще ви я спестя. Хубавото е, че има къде да се върна  на работа, т.е. не ми е супер наложителна новата работа Peace
Отивам да спя, че съм доста изморена. Нали съм изпълнителен чирак, до преди малко помагах на мъж ми да слагаме нови радиатори, дупчихме, свързвахме, такива ми ти работи...
Лека нощ smile3524

# 147
Добро утро от мен.При нас не е много добро, защото ДАри снощи вдигна Т Confused, дадох й нурофен че гореше.Спа при нас, аз в краката й , затрупана с играчки ooooh!.Сега дойдох на работа, и трябва да се прибера по някое време. Няма кой да ме смени, СИмо не може да стои при нея, че има важна работа днес....абе- картинка.Ужасно е като нямаш помощ отникъде Cry Най-тъпото е че бях почивка до днес, и сега "за късмет" се случи точно  когато съм на юруш..
Отивам да пия кафе и да мисля безизходицата......
Успех на ясленчетата днес Peace

# 148
Заведохме се.
Нямаше изпълнения.
Някой ревна като влезнаха в групата, но не разбрах дали беше Митето. И да е бил той, това няма да му помогне  Mr. Green
Ако се получи да остане да спи там - ще черпя. В 13 часа ще намина да видя детската дали е останал камък върху камък, или единя е съборил първия етаж, а другия втория  Joy
Привечер и снимки ще пусна.
Утре ще е интересното, днес още не знае какво му се случва.

# 149
  • гр.София
 Успех на новоизлюпените ясленчета- Сашко,Митето и Токи!
 Не е ли и Даяна днес на градина за 1-ви път?!

Съчувствам на болните и се моля и ние да не пипнем нещо.

За Карим,когато и да е срещата-аз съм с поне едно дете-ремарке.
 Добре,че не вали тази седмица.

Ели78, знаеш-мислим те и чакаме новината. Hug

Общи условия

Активация на акаунт