АВГУСТИНСКИТЕ сладури цял ден мислят лудории щури!

• 19 022
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
Марги, постът ти много позитивен, дано е все така Peace Честит ви стол и без повече проблеми в кръста Hug
Ние също си купихме голям и много удобен стол преди да ни се повреди компютъра и само чакаме идиния да стане, за да се намести друг Laughing
Аз пък нарочно влизах при тазгодишните октомврийки. Чета, че честитят на Ели и се върнах чак в предишната им тема, за да разбера, че не е нашата Ели78. То не й остана много Wink
Дано болничките се оправят бързо Praynig Hug При Деница всичко мина точно за два дни, давах й Коризалия и няколко пъти й пръсках Стеримар. Сега няма и следа от сополки или хрема. Обаче вчера и днес се беше напишкала точно като се е събудила от следобеден сън, нещо което не е правила откакто й махнах памперса. Явно не ме е извикала веднага като се е събудила, за да я сложа на гърне Rolling Eyes
Елфче, на твойто свеки май не й понася на село Laughing Съчувствам ти за дроба, това е нещо, което не мога нито да ям, нито да помириша Sick

# 121
  • Бургас
Привет и от нас.
Само да се разпиша и почвам да ви чета.
Ирен е болничка от 1 седмица.Зачервено гърло, кашлица,сополи.Страшна работа.И от време на време ми вдига Т само вечер.Днес на обед вдигна 38.5.Свалихме я и тази вечер пак тръгна да се качва на 37.5 и дадох Панадол.Според мен вече би трябвало да се оправяме,а пък тази Т от къде се взе незнам.Първо решиха да ни изпишат АБ,но аз попитах дали има възможност да пием някъв сироп,а не АБ и след това ни изписаха Умкалор и Мукоплант.За втори път ползвам Умкалор и съм доволна от него,ама по-бавно се лекуваме.В носа пръскам Низита и от нея никакъв ефект(за разлика от друг път).
Сряда уж ще почвам работа ,дано се оправи до тогава.Изкарахме 2 седмици на яслите и се разболяхме.Незнам какво ще правим цяла зима.Че и бабите ни не са при нас.Направо само това ми е в главата.А пък вариантът да не се работи е изключен.

# 122
  • София
Ира, дано бързо се оправи Ирен и да не боледува много!  Praynig
Вст, аз не го казах с лошо  Hug , но мисля си ме разбрала  Heart Eyes
Албена, аз по принцип обичам дробчета, но само пилешки  Blush Този наистина миришеше много зле. Голям въпрос го направих  hahaha Blush
И да съм си в стила на клюкарка - днес се видяхме случайно с Блан , но тя беше без София, а аз освен с дете, бях със свеки и още рода Crazy Mr. Green
За Ели - леко раждане! Peace Praynig Hug  Всички май я мислим  Grinning Heart Eyes Hug
Лека нощ!  Heart Eyes

# 123
Елфче, като никога разбрах  Laughing Hug Hug Hug
Ирка, дано бързо се оправи сладурката и да не боледувате много тази зима   Praynig
Ние май няма да спим тази нощ  ooooh! Лорката е толкова сополива, че не може да легне милата - веднага почват да й се стичат надолу и да се дави от храчки  Cry Дано да се оправим и ние бързо и да минем само с хремата  Praynig

# 124
Здравейте Laughing
 Я да се разпиша,че да не се чудите къде сме Laughing Много ви благодаря,че ни мислите Hug
 То наистина малко остана Wink вчера бях на преглед,имам 2см.разкритие,но шийката е стегната.Сега си ходя с болки,но нямам сериозни контракции та все се ослушвам Rolling Eyes
  Albena_vlady Да ви е честита малката сладуранка!Много да ви радва и слушка тати и мама!
 Ох,пак ги почнаха болестите малките слънчица Sad Гадно време Close Бързо да се оправят дечицата Heart Eyes
  vst_80 хайде,чакаме и почерпка за първите продажби Wink успех Peace
  Mama Margo този път наистина звучиш много ведро.Дано все така я карате и до тук с неприятностите.
 Ох,трябва да ставам,че Наско се събуди и е отново онова лошо дяволче с никнещите зъби Twisted Evil
 Целувки от нас! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 125
  • софия
добро утро Hug
честито(със закъснение) на всички с поводи за черпене  Hug Grinning
вст,от както каза,за сайта все ми се върти  Laughing
 GiftВЪЛШЕБНИ-ЦА Gift
от "работилница за вълшебства"идва Wink,така,че не знам къде би трябвало да е тиренцето,за да се чете не като вълшебница Rolling Eyes...ама как го обясних,а  Blush  Joy
вижте тук разни глави с мнооооого идеи,какво са измислили,но в бг. още не се продават
http://www.rockabyebabymusic.com/web/page.asp

# 126
dani777k , много е готино, но и аз нямам представака как трябва да се напише, за да се разбере... newsm78
IrrA_78 , дано Ирен да се оправи бързичко и да не се разболява, че иначе.... #Crazy
elli78 , чакаме новинки! Леко и безболезнено раждане ти пожелавам! Hug

Гого също е със страхотна хрема, но не дава да му пръскаме стеримар и направо незнам какво да му давам...то и с Панадол-а е просто някакъв ужас....рев, мятане, писъци...

albena_vlady  , аз явно съм пропуснала нещо, но нали беше ходила на интервю за работа, какво стана?

Пухче, аз вчера не успях да стигна до салона, но е малко салонче, някъде до Онда, на ъгъла с Ул. Цар Борис. Мерси за Есберитокса! Hug 

# 127
  • София
Добро утро на всички!

Кало върви към подобряване, но и днес го оставих вкъщи. Няма температура, явно Бисептолът си върши работата. Само дето още сополи има задни, слагам капки и Стеримар, но нещо не се получава май.

Анди той и Кало плаче като види капките и Стеримара, ама няма кой да му се връзва. Хващаме го здраво с баща му и му слагаме. Иначе ще си стои със сополи цяла зима  Wink

# 128
  • София
Ахой!  Mr. Green
ЕлиHug Hug Hug Малко остана да си гушкаш юначето! Пак - леко и бързо раждане!  Hug  Peace
Дани, на мен и Вълшебница като цяло име ми харесва  Simple Smile
Ох, треперя и аз отсега за мига, в който ние ще се разсополявим  Rolling Eyes , щото е ясно, че няма да му се размине. Като знам и аз каква мъка е със стеримар, капки и т.н.  ooooh! Давам идея - д-ра ни преди каза, че Низита-кремче върши същата работа, само дето първоначално, докато се стопи, задръства нослето още повече  newsm78 Ако искате пробвайте! А пък Панадола му е любим. Понякога, без да е болен, ми го носи и и иска да му дам  Crazy

# 129
  • София
Здравейте  Hug
На мен ми свършиха очните и мога да си видя децата вече, беше голяма лудница, през 3 часа се прибирах да кърмя  Crazy. Но вече свърши, научих много неща, починах си от ежедневието.

Ели, леко раждане и от мен  Hug

Признавам, че почти не съм чела темите назад, само по диагонал, но... няма време  Heart Eyes

# 130
Добро утро  Hug
Едва гледам днес  Tired , ама аз си го очаквах.
Ели, много леко и безпроблемно раждане, чакам с нетърпение хубавата новина  Peace Hug
Елена, а на теб едно голямо браво - как намираш време, незнам  Rolling Eyes
Дани, предложението ти е ВЪЛШЕБНО, много ми харесва   bouquet Hug Ама и аз нямам представа как трябва да се напише  Embarassed Напрово сте страхотни, аз хич нямам въображение за такива неща.
Ставам, че Сополчо ме зове  Whistling

# 131
  • София
Да взема и аз да се разпиша!
Нори, за детенце не мога да кажа нищо конкретно. В неделя му беше погачата и ми се стори,че повече реагира на звук. Вече и аз не знам, пращат ги и на очен и в клиниката за ДЦП, и на ортопед, и за снимка на мозъка. Като излезне поне някое от изследванията ще знам повече Praynig
Ели, и аз стискам палци за раждането и за бебчето Hug
Иначе около мен какво ново - Ина е болна, аз също, майка ми и тя...А баща ми за разнообразие е с бронхит SickСитуацията е перфектна. Май да чукна на дърво от всички в нас само мъжа ми се крепи още. Аз почнах да давам на Ина AD Liquid for kids. Това е имуностимулиращ сироп с колоидно сребро, ехинацея, витамин Ц, гинкобилоба и екстракт от котешки нокът Mr. GreenДоста вещерско звучи, но всъщност съм страшно доволна. За разлика от витаминните сиропи, може да се почне и по време на боледуване, като дозата се увеличава, защото има противовъзпалителен и отхрчаващ ефект, а като оздравее се дава по 5 мл веднъж дневно. Струва 40 лева, но пък стига за 2 месеца, което е и пълния курс на приемане. Давах го на Фют 2 дена и нощес не е прокашляла нито веднъж Peace
Дани, наистина нещата са много добри, но за съжаление май има доста да си почакаме докато станат достъпни за нас Rolling Eyes
Но пък чакам с нетърпение да вида сайта на Вст, направо ми останаха очите в нейните творения Heart Eyes
И колкото и да нямам стимул и желание за работа, нали съм си изпълнително девойче се залавям за работа, че и одит ме чака следващата седмица Shocked
А забравих да ви се "похваля" в новата детка градина сме с чакаш 138ми номер...

# 132
 И Марти е на антибиотик вече-Цефзил  newsm78 не съм го и чувала.На мен ми предписаха Бисептол,ама много се чудя дали да го пия? Не е ли много стар медикамент и не удря ли лошо в бъбреците?Нана,вие го пиете споделе твойте впечатления  Praynig
Ели 78 ,стискаме ти палци всичко да мине бързо и лесно. Heart Eyes

# 133
  • София
Ммилена, Ивчо е пил Цефзил, мисля и други мами го бяха споменавали. Малко му се мръщеше и го слагах в сок  Tired
Бързо да се оправят всички болнички!  Praynig

# 134
  • София
Миленче Бисептолът е за деца на суспензия т.е сироп с вкус на ягоди. До момента не съм видяла странични ефекти. Педиатърката каза, че е полски и е по-силен от Суметролима, който всъщност си е бисептол, но по-слаб разтвор и обикновено не върши работа.

Сега да ви кажа за сополите. Тази сутрин една приятелка ми каза да купя Аркол. Това е сребърна вода. Слага се 3-4 пъти на ден по половин пипета във всяка ноздра и сополите спират на втория ден. Купих го - струва 3 лева шишето и сложих на Кало. Аптекарката също ми каза, че е много ефикасно.

Общи условия

Активация на акаунт