Токова много новини ,не знам от къде да започна ,затова ще ви кажа само ,че за пореден път се убедих колко е хубава Нори,колко сладки балончета е нарисувала Ния ,ужасно мъчно ми стана за малкото племенниче на Бубчето ...,и същевременно ужасно мило за новата радост в семейството на Бени и за толкова красивия ден на сърцето

Много ми е мъчно за Кало,Токи ,Гого ,Шушелчето ,Марти и другите болни дечица,оправяйте се !!!!

Стана ми гадно за али,но за мен тя е толкова красива че когато порасне списанията ще плащат доста за да е на корицата им

Ваня радвам се за сайта,не се укорявай че имаш добро сърце,но за да определиш цена сметни колко горе долу ти струват материалите,колко време ти отнема едно нещо и го умножи по ставка коато ти си определиш и ето ти цена
Аз се сетих за "Сръчни ръчички -подаръци за всички " 
Кайли успех с графика ,като знам колко е трудно да гледаш едно болно дете не ми се мисли за дузина

Нямам търпение да видя и новата кухня на Миленчето
,но много повече искам копие от книжката на Карим,някакви идеи как да се сдобия ? 
Честито дъждобранче на София ,предствих си я и с гумените ботушки и мислено се усмихнах

Успех и на всики ясленчета тази седмица !
Колкото до нас ние се сдобихме с нов диван -легло и вече спим удобно ,купихме го много изгодно от ИКЕА ,както и нов компютърен стол и се надявам кръста ми да не се обажда скоро.
Малко бяхме изтинали тези дни ,но вече сме в стабилно положение.Така че общо взето няма много новини.
Оставям ви,за да злоупотребявам с кола и чипс (не бях яла от месеци

. Аз се пиша веднага в списъка, ако ще правим такъв
Но аз не искам да купувам нещо месец - два преди да ги сложи на кратата си, че току виж му станали малки....Засега си ходи с един чифт есенни обувки на К&K и с един чифт маратонки на Геох, купени на разпродажба, като ги свали краката му са топли...значи ще си кара с тях...цените бяха мнооого добри, даже съжалявам, че нямаше негов номер от старата им зимна колекция ...всичко беше на половин цена и си беше все едно купуваш от К&K - ама този 24 номер се оказа много често срещан.....едвам му намерихме пантофи тази събота....
Като се събудих сутринта не можах да повярвам.
Само да съм му напишела кое колко излиза като материали. Ще видим какво ще измъдри 
Аз не лягам с мокра коса, че моята съхне мноооого бавно и ако го направя на сутринта вече съм болна 

Следващ прием - другия понеделник.