АВГУСТИНСКИТЕ сладури цял ден мислят лудории щури!

• 19 022
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
ех много пишете ,но аз упорито наваксах ,въпреки заплахите на Иван .че ще ме накара да правя сандвичи на Ники цяла седмица  Twisted Evil
Токова много новини ,не знам от къде да започна ,затова ще ви кажа само ,че за пореден път се убедих колко е хубава Нори,колко сладки балончета е нарисувала Ния ,ужасно мъчно ми стана за малкото племенниче на Бубчето ...,и същевременно ужасно мило за новата радост в семейството на Бени и за толкова красивия ден на сърцето  Heart Eyes
Много ми е мъчно за Кало,Токи ,Гого ,Шушелчето ,Марти и другите болни дечица,оправяйте се !!!! Hug Hug Hug
Стана ми гадно за али,но за мен тя е толкова красива че когато порасне списанията ще плащат доста за да е на корицата им  Hug Flutter
Ваня радвам се за сайта,не се укорявай че имаш добро сърце,но за да определиш цена сметни колко горе долу ти струват материалите,колко време ти отнема едно нещо и го умножи по ставка коато ти си определиш и ето ти цена  Peace Аз се сетих за "Сръчни ръчички -подаръци за всички "  Embarassed ,но Чуднотека е  по добре  Peace
Кайли успех с графика ,като знам колко  е трудно да гледаш едно болно дете не ми се мисли за дузина  ooooh!
Нямам търпение да видя и новата кухня на Миленчето  Blush,но много повече искам копие от книжката на Карим,някакви идеи как да се сдобия ? newsm78
Честито дъждобранче на София ,предствих си я и с гумените ботушки и мислено се усмихнах  Heart Eyes
Успех и на всики ясленчета тази седмица !

Колкото до нас ние се сдобихме с нов диван -легло и вече спим удобно ,купихме го много изгодно от ИКЕА ,както и нов компютърен стол и се надявам кръста ми да не се обажда скоро.
Малко бяхме изтинали тези дни ,но вече сме в стабилно положение.Така че общо взето няма много новини.

Оставям ви,за да злоупотребявам с кола и чипс (не бях яла от месеци  Embarassed),гледайки Реймънд  Mr. Green

# 106
И понеже вече е сутрин при вас слагам кафето   Hug :

Успешен ден на всички ,аз отивам да спя  Wink

# 107
  • София
добрютро   food010

леле мале колко сте изписали за два дни.....успях и кафето и упсарина ( снощи си легнах с мокра глава и сега тя ми отвръща със схващане и главобол) да си изпия докато изчета всичко.

Дано болничките дечица бързо се оправят.

Албенче честита племеничка, да ти е жива и здрава   bouquet

Блан и Мама Галя - мерси за инфото за дъждобранчетата   bouquet

ВСТ Заглавиеето от мама Галя е супер - стискам палци всичко да потръгне - пък и няма начин нали го правиш с любов.

Имам предложение за книгата на Карим - да направим списък с желащите - тя като идва да ги донесе и ние да й дадем парите направо на нея  Grinning. Аз се пиша веднага в списъка, ако ще правим такъв  Laughing   Естествено ако Карим е съгласна по този начин.

Аз от миналата година се чудя - защо така бързо се изкупуват ботите за зимата преди тя да е дошла - миналата година обикаляхме цяла София за един чифт на К&К - казаха ни, че отдавна всичко се било изчерпало.  #Crazy Но аз не искам да купувам нещо месец - два преди да ги сложи на кратата си, че току виж му станали малки....Засега си ходи с един чифт есенни обувки на К&K и с един чифт маратонки на Геох, купени на разпродажба, като ги свали краката му са топли...значи ще си кара  с тях...цените бяха мнооого добри, даже съжалявам, че нямаше негов номер от старата им зимна колекция ...всичко беше на половин цена и си беше все едно купуваш от К&K - ама този 24 номер се оказа много често срещан.....едвам му намерихме пантофи тази събота....

айде приятна седмица желая и стискам палци на новите ясленчета Сашко и Токи от първи  Hug

# 108
Добро утро и от мен!

Днес почивам и се надявам следобед да пообиколя магазините. Като ви слушам как няма в наличност обувки и пантофки за нашите деца май се очертава голяма обиколка. newsm78 Но ще трябва и Тони да е с мен за да меря по крачето. Иначе не рискувам да купувам без да премеря. Есенни обувки си има 2 чифта подарък от леля и сега ще трябва само ботушки да му купя. И мен почва да ме тресе яслената треска, но има още 1 седмица да се притеснявам.
От както тръгнах на работа Тони ми изглежда много пораснал - нали не го виждам по цял ден.

ВСТ успех с интернет магазинчето. И наистина е хубаво да си направиш ценоразпис - поне за материалите да си възстановяваш разходите. Все пак идеята е да печелиш от хобито си.

Мама Марго звучиш по-бодро.  Hug  Еличка как се оправя с чуждите езици около нея?

Нещо пропускам, но по-късно пак.

# 109
  • София
Привет!  Simple Smile
Вст, радвам се че сте се спрели на име  Hug Сега очакваме и сайта да ни покажеш  Grinning
Ние пък вчера като обикаляхме за обувки в един магазин на КиК ни казаха, че още не са заредили зимната колекция  newsm78 , така че явно навсякъде е различно. Иначе му купихме едни маратонки. Пух, на Ивчо пък в Geox хем му се потяха краката, хем му бяха студени, много странно Rolling Eyes , уж ги дават "дишащи"  newsm78
Марго, честит ви диван  Grinning
Да не пропусна да си похваля детето - тази нощ не се е будил  Hug За пъти път откакто се е родил  Crazy Като се събудих сутринта не можах да повярвам.  Grinning Дано да не е изолиран случай!
Уф, свеки рано-рано пържи някакъв дроб и така е овоняла ап., че ми се повдига  Sick

# 110
Добро утро и от мен  Hug
Благодаря ви за пожеланията   bouquet Брат ми заяви, че няма да допусне аз да определям цените  Sad Само да съм му напишела кое колко излиза като материали. Ще видим какво ще измъдри  Rolling Eyes Както и да е стига съм ви занимавала с това  Naughty

Марги, наистина звучиш по-бодро  Peace Честити ви придобивки, да им се радвате мнооого.
Успех и на всички търсещи пантофки и обувки  Peace
Елфче, направо ти съчувствам, това ми е болна тема  Twisted Evil
Пух, дано да помогне упсаринчето  Praynig Аз не лягам с мокра коса, че моята съхне мноооого бавно и ако го направя на сутринта вече съм болна  Sad
Нещо и Лори днес ми подкихва  Thinking

# 111
  • София
Добро утро!

Ванче надявам се да измисли поносими цени, че такива с липса на време като мен, а и не достатъчно сръчни разчитаме на такива като теб майсторки  Mr. Green

Кало се поуправя, след като от събота пие Бисептол. Купих му и витамини, капем и капки в носа. Но днес и утре няма да го пускам на ясла да се оправи съвсем.

# 112
  • София
Запис ! Браво за темата  bouquet

Аз пак чета за изпит , че в четвъртък съм на събеседване за магистратура Crazy

В събота бях на VIP парти в зала 6 на НДК , където обръснаха катинарчето на Ники Кънчев и сега ми е много смешен Laughing

Яна не иска да ходи при децата в яслата, инати се и се дърпа като отидем пред вратата.

Ванче браво , че сте се спряли на име аз все го мисля тези дни, а това с цените си е много важно ! Наздраве на Лори  Laughing  Heart Eyes

# 113
Добро утро! (то почти обед стана... Laughing)

Гого също е по-добре, или поне сутринта имаше само 37 Т, което дори мен не ме притеснява толкова. Mr. Green Е, през нощта трудно му я свалихме до 38, но накрая явно оцетените чорапчета помогнаха и сме спали от 12 до 7.30 като пънове (а татито ме остави дори да дрема до 9 Heart Eyes). А вие всъщност самите чорапи ли мокрите с оцет или се слага памук с оцет? newsm78

MamaMargo, много хубаво ми става като те "видя". Hug

Elwing, жената хемоглобина иска да ти вдига, а ти недоволстваш.... Mr. Green

Pouh , а Миташки по каква схема пиеше Есберитокс-а, спомняш ли си?

Напоследък спинки не е писала...как ли е Ивчо? Thinking

А пък моя приятелка започва днес работа в нов салон (тя е козметик и за първи път ще е под наем) на Стамболийски и смятам днес да сефтосам след тренировката. Laughing

Ади, а пък аз ходех с Яна на тай-бо преди години и ми е много симпатична. Peace Поне тогава не се вживяваше, сега не знам как е..

А за ботушите - аз също взех зимни маратонки, пък ще видим...ако трябва и ботуши ще купуваме по-нататък.

# 114
  • София
Бубче за племеничето ти, не знам дали се включи някой да ти отговори... на 4-6 седмици започва да реагира на звук от звънче и проследява с поглед обекти, третия месец търси с поглед източника на шумове и звукове много го мисля, така, че ако можеш драсни някой ред Praynig

Последна редакция: пн, 29 сеп 2008, 12:05 от Нори

# 115
  • София
Анди  на нас педиатърът ни го изписва заедно с пропилис ( било по ефикасно) при следната схема есберитокса 3 пъти на ден по 10 капки в сокче или вода ( защото са малко лютивички) след хранене и пък прополиса ( едно хапче делиш на 2 и му го даваш смляно сутрин едната част, вечер другата - пак в сок може и направо, стига да не ги изплюе, след хранене пак.
Това беше миналата година, не знам дали няма значение възрастта. Дано Гого да се оправи бързо  Hug

В коя част на Стамболийски е приятелката ти? че и аз съм в този район ( към света неделя) да знам за всеки случай  Wink

# 116
Да се оплача.
Вики е с температура и зачервено гърло. Tired
На обяд се обадиха от яслата и си я прибрахме.Педиатърката изписа антибиотик. Confused
Добре, че баба й още е в отпуск, та сега се гледат двете.
Тъкмо посвикна на яслата и айде...
Дано не е така цялата зима. Rolling Eyes

Albena_vlady, честита ти племенничка!Да ви е жива и здрава!И бързо възстановяване на сестра ти. Peace
Mama_Galia_66, много съм впечатлена от "деня на сърцето". Hug
Vst_80, успех с магазинчето. Peace И заглавието ми харесва.Ето й моето предложение - видоизмених това на Mama Margo  Blush : "Сръчни ръце - подаръци от сърце".
Mama Margo, добре звучиш.Честита придобивка. Peace

Бързо оздравяване на всички болнички! Hug

# 117
Днес няма да съм активна /поне не до вечерта/
От сутринта всичко ми върви наопаки. Отивам в детската да занеса документите на Митето и да разбера за сряда и сестрата ме посреща с "радостна" вест - в петъка решили, че понеже така  или иначе ще са сборни групи, защото едната ясла не е готова, та няма да чакат датата 1.10, а ще направят приема от днес.  #Cussing out Следващ прием - другия понеделник.
Виждали ли сте вещица на метла, а?
Като резултат Митето ще то приемат в сряда "по изключение"  Thinking

Хайде, че звяра се събуди и трябва да храня - довечера повече  Heart Eyes

# 118
  • София
Вст, да ти кажа, може и по-добре да е за бизнеса, че брат ти ще определя ценообразуването  Wink
Анди, и аз се сещах за Спинки. Дано са добре. Хемоглобина не знам дали ми вдига, щото смрадлив дроб от коза не ям  Sick , но кръвното няколко пъти успешно  Laughing
Радвам се, че Гого и Кало са по-добре! Бързо да се оправя и Вики, и другите болнички!  Praynig
Все се чудя и чакам кой ли ден Валката ще е щъркелче  Grinning

# 119
Лорката определено си е сополива  Sad Не можа да спи наобед, незнам какво ни чака до довечера  Rolling Eyes Нори, мерси за наздравето, ама май вече не е много наздраве  Sad  Hug
Марги, Ембър много ми харесват вашите предложения  Peace Ама на шефа  Wink май ще му се сторят дълги  Laughing

Вст, да ти кажа, може и по-добре да е за бизнеса, че брат ти ще определя ценообразуването  Wink
Joy Joy Joy Embarassed
А това за щъркелчето се връщах няколко пъти да го прочета  ooooh! Първо си помислих., че пак сте научили някоя клюка и аз пак ще се потя и мъча, докато не се смилите над мен на ЛС  Laughing Ама после да не повярваш се сетих за какво става въпрос  Wink

Ембър, аз не съм те забравила  Hug Като се организират нещата и уточним всички подробности ще ти пиша  Laughing Wink Дано Вики се оправи бързичко  Praynig
Нана, нали ви казах, че вие сте специални за мен  Wink Hug

Общи условия

Активация на акаунт