Колко е прекрасен тоз момент - да усетя МАРТенчето вътре в мен

• 13 797
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
  • София
 Здравейте, много хубава темичка и ако позволите и аз да се присъединя към мартенските мами. Както се вижда от лентичката ми очакваме 2 бебчета със засега неизвестен пол към средата на март.

# 211
Добре дошли на новите мами   bouquet
И вече си имаме мама очакваща близначета miramar
Леко бременеене!

vesel4e и на теб честито за твоя Никола  stork-boy, браво че и име сте му избрали вече  Hug

# 212
  • Варна
Здравейте, много хубава темичка и ако позволите и аз да се присъединя към мартенските мами. Както се вижда от лентичката ми очакваме 2 бебчета със засега неизвестен пол към средата на март.
Иеееее най-после си имаме и близнаци   bouquet
miramar добре дошла, да те включа ли в списъка с термин 15 март?

# 213
  • Ееей тук!
Успях да ви изчета,нооо  newsm78 какво да кажа просто незнам (незнам и как ще се изтълкува)и затова нищо няма да кажа  Peace
Да ви се похваля в петък бях на консултация  newsm44 голям майтап качила съм 2кг за 1месец... и общо от началото на бремеността 5кг.  smile3505 видяхме се със "жабока Кермит" направиха ни диск със цели 6мин. времетраене, а вечерта имаше и премиера детето  photo татето като го видя и за 3мин тотално "заби" милия  #Crazy
За яденето хапвам си, готвя си колкото и каквото ми се иска  cook после ще му мислим за фигурите хихихи това е положението сега  Crazy  
ХЕЙ БУЛКИТЕ...хайде по едно голямо ЧЕСТИТО, много да се обичате и де'т се вика "Таз година Булка, догодина Люлка!!!", дълъг и щастлив семеен живот нека имате.
Болните да хвърлят хаповете възможно най-скоро и да хукват по разходки, че хубаво време се очертава Simple Smile
Да ви кажа хич ама ХИЧ не ми се работи вечееее  Naughty иска ми се ей тъй в къщи, на топло, пред ТВто, на кафенцеее, малко шопинг  Rolling Eyes амааа....."пълно щастие няма" така знам аз.  

# 214
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
Мен доки ме изкара +4кг за месец, това не е вярно според мен  Naughty  предния път бях по лека рокля и сандали, а тоз с пуловер, ботушки ... +2 кг ще му ги призная, но за повече  #Cussing out
У дома се тегля на един измислен кантар, втори такъв не ми се купува а и 100 лв за хубава везна не ми се дават ... така, че ще карам на преценка дрехи, за сега всичко ми стои както преди.
fever, благодаря ти

# 215
Здравейте мили момичета!!!!Благодаря за отговорите относно магнезия.Добре дошла на Miramar,  newsm44 newsm44 newsm44,еййй най-после мама с близнаци Hug  Hug  Hug .А за килограмите оххх, не ям  повече от преди да забременея,а защо качих до сега 7 килограма не ми е ясно,остава си за мен загадка,спрях хляба пробвам се да спра и шоколада, ама мама ми дойде на гости и ми донеси три кутии шоколадови бонбони и то от любимите ми е как да го спра,направо тези бонбони ми бодат очите и май докато не си ги изям няма да спра .Не че пазя диета или нещо такова просто според мен според мен  хляба,тестените изделия  са много вредни.А относно корема охххх само как ми личи и всеки, който ме вижда за първи път ме пита първо в кой месец съм и после дали съм сигурна че е едно,че с тоя корем съм била като за две.Е това е от мен,изпращам ви много   love001  love001  love001  love001  love001 !!!!

# 216
  • Ееей тук!
 smile3501 smile3501 smile3501  добре дошла на miramar най-после вече и мама с близнаци ще имаме  twin_neutral нека продължаваме да се множим, така като гледам месец март доста плодовит се очаква да бъде...
Девойки, все ще ви питам и забравям, то малко е извън темата, нооо  надявам се ще ме извините за лирическото отклонение, та ми се иска да си сменя прахосмукачката,бихте ли ме посъветвали за добра такава като марка и т.н.

# 217
Момичета качих снимка на коремчето ми, най-сетне се престраших да си го снимам. На голо ми личи, ама като съм с дрехи, особено сега на работа като ходя по сако хич не ми и личи, и никой още не подозира. Ама аз като се огледам около мен колко момичета си имат такива коремчета и без да са бременни хич не се учудвам защо още никой не ме пита в кой месец съм. А да ви кажа че от сега събирам кураж как да кажа на шефовете. Мисля към края на тази работна седмица да оповестя новината и в службата. Дайте ми кураж моляяяя Praynig

# 218
Яница, ти още ли не си им казала?!? Аз на шефа му казах още в деня, в който си направих теста  Laughing - да знае, че да не ме тормози много и да си призная - имаше голям ефект  Wink
Стискам палци да реагират нормално и да не ти създават проблеми/което не ми се вярва/  Peace
Сисони , не съм чувала да има връзка секциото с кърменето? Аз кърмих 8 мес. Според мен не зависи от начина на раждане  Thinking

Добре дошла на мамата с близначетата!!! тъкмо се чудехме как така още няма никой с близнаци  Laughing
Да си кажа и аз за яденето - определено ме гони голям апетит, всичко ми се яде, през 2-3 часа трябва да хапна нещо.Набивам си и хляб и пици и тортички...чак преглъщам, като ги пиша тия думички  Mr. Green
Качила съм 3-4 кг. за сега, което мисля е нормално, поне аз се чувствам добре и за сега съм съразмерна/сигурно не за дълго  Joy/

# 219
Добре дошла на мамата с близнаците! Благородно завиждам!

Аз съм със  секцио и кърмих 20 дни,но снаха ми кърми близо година,пак със секцио!

# 220
Nikita благодаря за подкрепата, аз в началото писах поради какви съображения се въздаржам да се похваля с радостната вест. И на родителите и близките късничко им казах. Исках да съм сигурна че всичко ще е ОК. И затова сега съм пред тези вълнения, които сигурно повечето сте ги минали и както се вика сте забравили вече  Simple Smile

# 221
Janitsa- сега ти видях снимката, много хубаво коремче имаш Hug и моят е същия.
 А и още нещо кураж!!!! newsm10. Няма нищо страшно , все пак и те са бащи нали!!!!!

# 222
  • София
Здравейте и от мен,
На болните - скорошно оздравяване!
dideto, радвам се, че сте изкарали супер на Боженци! Блазя ти искрено, и на мен много ми се излиза някъде извън София, ама като се замисля май скоро не ми се очертава - мъж ми все на работа, пък и скоро нали и ремонт почваме и .... не ми се мисли...
Elwing, дано баткото все така добре спи и не се събужда през нощта!
shushi_13, честито! Дълъг и щастлив семеен живот!
Janitsa, аз за учудване използвам "леле", "мале" или пък "я-ха-раааа"  Joy
SmOkIe, miramar, добре дошли!
Dez, слънчоглед, браво за успешните прегледи!
vesel4e, честито момченце!
Хубав ден на всички!

# 223
Привет на всички бъдещи и настоящи мами!!!!! Искам да се включа към Вас с пожелание за една лека и неповторима бременност. Пазете се! Моят термин е на 27.03.2009г.

# 224
Janitsa, аз за учудване използвам "леле", "мале" или пък "я-ха-раааа"  Joy
Много ме разсмя, това е готино  Joy
Как успяваш да изредиш всички мами поименно. Бях забравила да кажа на Дидето че и аз и завиждам благородно че са прекарали уикенда на Боженци.
shushi_13, Честито и от мен! Много да се обичате и март месец да се радвате на хубаво бебче. Много сте хубави на снимките, нестандартна булка и стилни и двамата    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт