DE 92 - Добре дошли на новите звезди Ева, Мария, Яна, Елиас!

• 16 525
  • 280
  •   1
Отговори
# 105
Мамунка, мойте не са имали, но приятелки се кълнат в Carum Carvi  свещичките...

# 106
Maрхаба!
Вече 5 в 1.
Благодаря ви много са стисканите палци (дано нямате синини) и за пожеланията!  Hug
Имах страхотна нужда от вас по време на операцията Второ принудително изгонване на закъснял наемател.
Той си дойде и с прякора - Хамлет. Шест часа хамлетува дали да го бъде или не, ама накрая майка му, акушерката и доктора му решиха, че ще го бъде!
Вече сме у дома. Млекоцентрала шурти, гонят ни диви колики, наваксваме загубени 7% родилно тегло, но при тез предварително охранени кълки няма страшно  Joy
Подробен разказ по-късно.
Сега отивам да положа морна трътка в мъжка компания.

# 107
  • в сърцето на един мъж...
Бибе, точно комплект ангебота имах предвид Peace
За Румъния - не съм им фен и от там и пари да ми дават, не бих минала пак #Cussing out Пътищата са хубави, обаче магистралата им минава през селата, където трябва да караш с 50, иначе ти режат полицаите главата. Изпреварват и карат по-зле и от в България Confused Ако спреш за почивка трябва да внимаваш много, тъй като даже и извън населени места, от нищото изникват просяци Close Минавахме 600 км. почти цял ден, така че не препоръчвам пътуване от там. А за митничарите на Гюешево не ми се говори Sick В добавка, в самия Букурещ няма грам табела за България и те прекарва през индустриална зона, където полицаите ти правят номер, за да ти вземат пари Twisted Evil
Веч, добре дошли на 5 в 1  bouquet

# 108
  • Немция
Здравейте !!! newsm03

Както гледам- хубави снимки, хубави деца! Все така сладки да са и да ви радват много!

Сбъдваща мечти, не само Франс Телеком прави номера, ако искаш да се откачиш от тях. Миналата година и аз имах неприятен опит с Дойче Телеком, когато исках да ги заменя с друг тел. оператор. Освен това накрая не ми изплатиха една неголяма сума.Първо ме обвиниха , че съм им длъжница, в което нямаше и грам истина. После се оказа, че е грешка, извиниха се и трябва6е да ми преведат на мен тази сума, но нищо не получих обратно- тогава аз нямах грам свободно време да се занимавам пак с тях, а и сумата не  беше голяма, както писах по-горе.
После пък имах голям проблем с новия тел. оператор, когато пожелах да сключа договор при тях... Rage, но всичко се оправи накрая.
Така че и из Немско ги има тези неразбории, Мистичната е една от многото жертви ... newsm53

Децита, аз ползвам такива торбички за чай- голямо удобство са. Има ги из дрогериите, като аз предпочитам торбичките на веригата Rossmann. Имат два вида размера: S и L.

# 109
Вече добре си си дошла!!!  Hug
Почивай сега, после ще разказваш   bouquet
Момичета един въпрос, как се справяте с бързата промяна на времето?Мен ме понаболяват костите

# 110
Вечке, добре си се завърнала. Трудно сте го изгонили младежа от квартирата, ако го бях оставили като нищо щеше да откара още две седмици на спокойствие Laughing

Мен ме понаболяват костите
Така ще е, Сийке, старост-нерадост Wink Laughing
Бъзикам се, обаче не мога и да ти помогна, не съм забелязала при мен някакви болежки при смяна на времето Peace

# 111
  • Немция
Siiu, ако при теб има болки в костите, определено не е от годинките... Mr. Green
Аз нямам конкретни оплаквания освен типичното зъзнене. При мен съм забелязала, че метна ли един шал на раменете и цялото тяло ми се затопля. Сега се разхождам с един плетен ретро-шал у дома и никакво парно не ми трябва. Wink

Забелязвам липсата на Ванче_Мамче. Бързо да се отчете дали още е 2 в 1! pregnant
Отчитам и липсата на Риен. Ама тя си няма коремче, така че нейните причини за отсъствието й със сигурност са по-други от тези на бремелинките.

Вечерница, добра завърнала се у дома ! Как реагират по-големите ти деца на бебенцето?

# 112
Siiu, ако при теб има болки в костите, определено не е от годинките... Mr. Green

Що да не е от годинките? Може да е в растеж още, вакстумсшуб Wink Peace

# 113
Алоха....

Вие ме разбихте - чупила съм крака, ръце, глава, нос и какво ли не още, но винаги си е боляло мамата си джас. Как не ги усещата тия работи? Shocked

Вечке, добре дошла. Разказ, а и снимки Wink.

Лале, бебетата са страшно сладки.

Диво цвете, Лили е страхотна, а ти няма ли да се пробваш да разходиш някоя dirngl-премяна на ОФ?

На бременните със сънищата съчувствам от сърце. И мен ме тресяха разни ужасии през последните 3 месеца. то бяха Армагедони, голбални катастрофи, локални, семейни и какво ли не още. Последно сънувах след като родих и се прибрахме от болницата. От тогава - йок. Изсънувала съм си дажбата явно.

Сиу, коленете ми са като барометър. Пролет и есен пия магнезии, че иначе не се трае. Представям си какво ще е след 40 години Mr. Green.

Ванчето, риен, Нат, приятелка, Весито, мис Лутър....изчезнаха много хора нещо... Thinking

# 114
Аз по принцип си го имам тоя проблем при смяна на климата, ама тук с това шантаво време  Crazy
Бибе чул те ония отгоре, дано е от растеж ама на височина не на ширина  hahaha

П.П. Сърфи, ще пробвам магнезия, мерси!

# 115
  • Немция
Бибе, Сииу е сигурно една от най-младите членки в немската тема(нали на живо се видяхме с нея, та знам), така че не вярвам да е от ЕГеНозата. Sunglasses
По-скоро проблемът е във високата влажност на въздуха и липсата на слънце.

Сиу, пий чай до безкрай! Grinning Това би помогнало със сигурност да ти се сгрее измръзналата душичка!

Сърф, и аз съм чупила крак(но тънка странична кост на стъпалото), и макар че бях чула изпукване при падането, първоначално реших, че съм си изкълчила крака. Мислех, че счупеното боли повече от едно обикновено изкълчване- затова и не повярвах в първия момент във варианта"счупен крак". След като кракът започна да посинява склоних да отида на рентген, който показа реалното положение на нещата. Crazy

# 116
Тук съм и все още съм 2 в 1! Сега излизам ама довечера ще пиша повечко.

# 117
Хм, явно аз понеже си падам грандоман, все голями кости чупя и за това ме е боляло яко Laughing...

# 118
Бибе, Сииу е сигурно една от най-младите членки в немската тема(нали на живо се видяхме с нея, та знам), така че не вярвам да е от ЕГеНозата. Sunglasses
Знам бе Бибитке, и без да сме се виждала даже на живо, нали си е признала доброволно в профила Wink, затова си позволих и такъв бъзик (че и уточних даже, че се бъзикам Laughing) а вакстумсшуб, ако не знаеш, има само при малките деца и младежите Wink когато растат, понякога с много бързи темпове, костите не могат да насмогнат на напъна и понаболяват, та понеже Сийчето ни е още младичко, та си помислих да не е от това (не съм си го помислила наистина, да не вземеш пак да ми повярваш Wink)

# 119
Съчувствам ви zа нощните кошмари, а аz се намирам в такъв.
В събота (и слава Богу) е иzбухнал пожар в нашата детска градина. Горял е вторият етаж, покрива е пробит на много места. В неделята ни се обадиха и ни уведомиха, че са органиzирали нот динст в помещения на католическата църква и ако е налeжащо да zаведем там децата. Помещенията не са преднаzначени zа детско zаведение така, че реших детето да си остане вкъщи. След седмица, ще ни се обадят да ни уведомят какво са предприели.

Вече, операция zначи  Hug(ти си го предврачува де)

Последна редакция: пн, 29 сеп 2008, 17:47 от Котарана

Общи условия

Активация на акаунт