Девет месеца не чаках, рано-рано аз проплаках

• 18 544
  • 323
  •   1
Отговори
# 195
Дудурела,съжалявам за вас Confused Hug
И с Ади е точно като с Вероничка.има хрема ,събира се в носоглътката ,и прохърква ,като се стече назад кашля.толкова безсънни нощи съм изкарала и аз с тоя кошмар.сега е по-голяма и я чувам как хубаво превглъща  и се задавя.пробвай като почне да се дави,капни ксилометазолин,ако след 5 мин.спре да се дави ,точно от нослето тръгва проблема.при нас поне е така.като чета твоите постове,все едно аз съм ги писала.само че на Ади проблема започна след първата година.пръскахме сега Фликсонази в носа,хремата спря,прохърква леко,но го преглъща без да кашля.спи и преглъща и чак и се погажда някой път.спря да кашля като легне,като стане от сън,като тича.за сетен път се убеждавам че от носа ни идват всички беди.и аз съвсем изтрещях вече Tired

# 196
Вики 76 ,чувала съм че тая ешерихия коли ,се лекува много успешно с вит Ц,ударни дози в продължение на месец.за възразстни дозата е 8 хапчета.за деца не знам.имам съседка която от десет години се бореше с тая гадост .накрая личния и казал това лечение.втора година вече няма в урината от тези бактерии

# 197
Привет и от нас  Hug. Страх ме е да кажа , че сме добре,защото ми писна вече. Иначе Мария почти не кашля . Вчера обаче повърна храчки,но поне й олекна малко. Антибиотика го давам с малко зор ,но за сега се справяме. На 14 сме на контролен преглед и дано ни кажат ,че детенце е ок. Дундурела и Мария нямаше температура. Даже и хрема нямаше. След като ни изписаха започна да й тече носа. Стискам палци да ви се размине Praynig Praynig Praynig . И аз вече не вярвам на лекарите. Както вече казах в сряда ни прегледа педито и ни каза ,че сме добре,а в четвъртък Мимето едва дишаше . Чудя се вече какво да правя  и как да я предпазя. Да ви се похваля обаче Мария най-после застана на 4 крака и се надявам скоро да се похваля ,че лазим . Дори в колата се хвана за дръжката на столчето й и се изправи сама. Моля се да приключим с невролозите,че то нашата сага вече много продължи.   

# 198
  • Варна
Пали, аз в момента му давам повечко вит. С (освен саностол-а мултивитаминен сироп, давам и по 1 ампулка вит.С). Дано ако все пак пробата не е била замърсена и наистина ги е имал, да изчезнат. Така или иначе в понеделник ще направим ново изследване.
p4eli4ka_maia, хубави новинки  Hug.

# 199
Вики-как го даваш този Саностол? Три различни лекарки питах и получих три различни схеми.

# 200
  • Варна
Никой не ми е казвал как. Понеже наведнъж отказваше да го пие, първо си отмервам дозичката в 1 мерителна лъжица, после в лъжицата за хранене вземам на върха малко храна, а отзад доливам малко от сиропа и така го приема. За 4-5 такива лъжички изпива цялата доза сироп. Като дозировка е 1 път дневно по 1 лъжица (измерих, че е около 5ml).

# 201
А не си ли чувала,че се прави почивка? Мен това ме притеснява повече. Първо ми казаха да го пием месец ,една седмица почивка и после пак. После нашето педи ми каза,че се пие две седмици и после две се почива. А скоро друга лекарка ми каза,че можем да го пием без почивка. На кой да вярвам?

# 202
  • София,
Пчеличка задължително се почива, когато се пият такива витамини. За Саностола аз знам, че може да се пие 20 дни и после да се почива още толкова. Но за малката предполагам, че дозата не е 5 мл., а е по малко 2,5 например. Ние пием подобни витамини само че се казват Апровит +, и на тях пише че са много полезни за възстановяване на белия дроб след пневмовии  Thinking, което ми се струва малко пресилено де, реклама, но ги пием в още по малко количество 1,5 мл. - макс. 2 мл. 10дни и после 20 почиваме.
И аз давам на Вероника по едно ампула Вит. с всеки ден  newsm78, сега обече се сещам, че днес не съм и дала, ей сега ще го направя. Hug А и за него ми казаха, че не е хубаво да се пие повече от пет дни  newsm78, ама от всякъде различни мнения. Naughty
А по принцип, нали казват да се пият витамините сутрин на гладно.  newsm78Е аз ги давам сутрин, но заедно с яденето, отделям две три лъжици от закуската - попара или каша в една капачка от шишетата и слагам всички лекарства, които пием в момента там и хубаво ги разбърквам и така ги изяждаме, а после продължаваме и със закуската.  HugИначе ако и ги дам така ще си изповръща празните черва. Sick

# 203
  • София
Саностола съм давала с почивки м/у приемите. Или две седмици или 20тина дена.
Вит. Ц само по 5 дена съм давала. Моята педка казва, че вит. е най-добре да се дават или сутрин или на обяд.

# 204
Мамита,никакви ви няма днес Hug . Ние излизаме след малко на разходка,но да ви питам нещо Embarassed. Вашите бебчета правили ли са палатки ooooh! newsm78? В смисъл от поза за лазене изпъват крачета,стъпват на стъпалца, вирват дупето нагоре и забиват глава. Все едно ще направят кълбо напред. Дано го обясних както трябва Blush. Дали е нормално? И означава ли ,че скоро ще се изправи newsm78? Приятна разходка Heart Eyes

# 205
Жорко още прави палатки Mr. GreenНормално е споко StopДаже невролога при когото водя Жоро каза ,че това е хубаво .Скоро ще се изправи бъди сигурна.

# 206
  • Варна
На Вики тази поза му бе любима преди месец-два.

# 207
Представям си я мими как се дупи Laughingмного ми е смешен Жоро

# 208
Да, наистина е много смешна Laughing. Трябва да я снимам някой път Mr. Green Joy hahaha.

# 209
Хайде малко снимки и от нас Laughing Wink. В албумчето на herobaby.Има ни и надупени hahaha hahaha Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт