Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е антибиотикът Azatril, който се споменава в публикацията?
Как се дава осцилококцинум и витамин С на деца?
Какво е препоръчителното лечение за настинка и сополиви на деца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е антибиотикът Azatril, който се споменава в публикацията?
-
Как се дава осцилококцинум и витамин С на деца?
-
Какво е препоръчителното лечение за настинка и сополиви на деца?
-
Каква е местността Цигов чарк, спомената в публикацията?
-
Как да предпазим детето от разболяване?

нейно решение естествено, явно реши, че не си заслужават усилията да се пие от биберон като с лъжицата е по лесно някой да и го набута в устата и тя само да глътне. Та се бях видяла и аз в приключение както се казва! Сега ядем много неща
, после след около още 3 часа се яде накакво пюре - задължително с месо, ако няма месо вътре - не се яде
. След това и правя някакъв крем, но задължително с прясно мляко, а за вечеря и давам супа. Понякога и бъркам кисело мляко с бисквитки, или кисело мляко с плодово пюре, правя и каша от сухите бебешките, но си имам в къщи и една кутия адаптирано мляко и винаги си слагам и от него, дори да пише на кутията, че кашата е с мляко. Често слагам вътре и по малко плодово пюре. Правела съм и и млечни шейкове - правя адаптирано мляко, но по гъсто, с по две три лъжици мляко повече от колкото се разрежда по принцип и слагам вътре и плодово пюре, абе какви ли не миксове съм правила, само и само да яде и най важното да наддава, че те са малки и си им трябва мляко. А тя ми отказа адаптето много рано, а кисело не ни даваха и на нас до 10месец да и даваме, така че го слагах адаптираното във всичко - в пюретата, дори в попарата
ние с Жоро се разходихме вече .Харесва му, като го водя в парка ,иска на пързалката и на люлката ,много се забавлява
. Не заема чак толкова място едно зимно яке, ама нали колата бе натоварена много реших да "спестя" малко багаж. А иначе атракциите не работеха - всичко беше зазимено (изкарано на сушата) - водните колела, лодките. Имаше само 2 "яхтички", наполовина потопени във водата.
. Здраве да е. Жорко свикна ли да носи очилата?
и още от сега му мисля