Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е антибиотикът Azatril, който се споменава в публикацията?
Как се дава осцилококцинум и витамин С на деца?
Какво е препоръчителното лечение за настинка и сополиви на деца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е антибиотикът Azatril, който се споменава в публикацията?
-
Как се дава осцилококцинум и витамин С на деца?
-
Какво е препоръчителното лечение за настинка и сополиви на деца?
-
Каква е местността Цигов чарк, спомената в публикацията?
-
Как да предпазим детето от разболяване?
ще го видим като се прибере след малко!
, а на мен ми липсват къдриците и, но нямаше начин те бяха като проскупани бебешката коса нали е една тънка и стои много смешно, така поне ще и се сгъсти!
А как рева - нямам думи, още като и метнаха перелината отгоре и се започна, хем стоях до нея и и държах ръчичката, ама тя си порева. Фризьорката чак се притесни и то много. После се опита да я гушне, а нашта пак рев. Ей тва е ужас, трябва някак си да я социализирам - днес нали я водих с мен до офиса, ами тя се скъса да реве, как не иска в никой да отиде, само ме гушеше и не ме пускаше и като я закачи някой и край пищи все едно я колят. Ами така е като е по цял ден само с мен, и никой друг, баща и ибаткото ги вижда само вечер и събота и неделя. Единствено не реве от кумовете ни, но тях ги вижда поне по веднъж на седмица или дори по два пъти, та е свикнала с тях.

Връщам се в стаята, той с две ръце в устата. И имаше кръв. Явно едно от двете зъбчета е пробило леко. Но не усетих да ми боцка.

Реве ми се и се чувствам страшно безпомощна, какво да правя как да спра болестта още от началото. Извадих инхалатора и и направих една инхалация с физиологичен разтвор. Излязохме навън до кухната и не и е текъл навън носа, даже да е кихнала два пъти, сега спи и то спокойно, но засега. А сутринта и дадох веднага една цяла ампула - много ли е?