Девет месеца не чаках, рано-рано аз проплаках

• 18 321
  • 323
  •   1
Отговори
# 90
tonyy, Честит рожден ден на Вики!!! Да ви е жив и здрав и много радост да ви носи!
 Аз с малко закъснение, но вчера нещо му беше станал на компютъра и не успях.

# 91
Благодаря ви момичета  Hug Рожденния ден мина страхотно!  Hug Само дето татито го нямаше и ни беше тъжно за него ...

# 92
Благодаря ви момичета  Hug Рожденния ден мина страхотно!  Hug Само дето татито го нямаше и ни беше тъжно за него ...
Радвам се ,че сте прекарали добре HugСнимчици, ще има ли Simple Smile?Ех тези татита еййй CrazyИ нашия баща замина за малко ConfusedВече го чакам ,да си идва с нетърпение, Tiredвъпреки ,че замина едва преди няколко дин Outta Joint

# 93
  • Варна
Тони, честит 1-ви рожден ден на Вики! (Напоследък нещо все със закъснение честитя  Embarassed) Да расте здраво и щастливо дете и да е победител във всяко начинание! Много се надявам да сте били здравички на празника.
Мен вчера треска ме тресеше - водихме Вики на уролог и мислех, че ще има разни манипулации по чурката. За моя радост докторът ни даде 1 месец да се справим сами, като следваме неговите указания, а ако не успеем, той ще се намеси, но после 10 дни щяло да има истерии. За моя радост няма някакви вродени  уреждания на бъбреците, единствено леко изместване на пикочния канал (бил лек козметиден дефект - щял да пишка накриво  ooooh!), което по всяка вероятност се дължи на това, че е недоносен.
Ivanah, не си писала как е Жорко. Надявам се да е на ясла вече - здравичък.

# 94
Ето ни : http://media.snimka.bg/0892/008039089.jpg http://media.snimka.bg/0892/008039090.jpg http://media.snimka.bg/0892/008039091.jpg

Viki_76  и мен тези манипулации ме плашат..и аз правя каквото трябва по инструкции , та да видим... newsm78

Последна редакция: пт, 03 окт 2008, 14:53 от tonyy

# 95
  • София,
Много е сладък малкия рожденик!
ВИки76 радвам се че и при вас всичко е наред, и не се тревожи ще се справите.
Ние сме хремави, но се надявам да се разминем само с това. Давам имуностимуланти и витамини и правим инхалации с физиологичен разтвор. Надявам се да не започне да кашля иначе трябва да включим и вентолина! Crossing Arms

# 96
Дундурела Hugне се отчайвай,обаче ако хремата е на алергична основа Tired
физиологичните инхалации вършели работа,даже и при леки спазми.пазкашля ли се прави и на гърдичките не само на нослето.колко струват тези небулайзери.май и аз ще взимам

# 97
Здравейте, момичета Hug

Я, стига съм чела само, да взема и аз да се разпиша Embarassed Ние си изкарахме чудесно лято с тати, до преди 2 седмици, когато отново замина Cry Все още ни е доста тъжно и подтиснато особено на мен, дребното за сега по-лесно ги приема нещата, знае, че тати е на кораба и трябва да работи там. Явно няма още ясно-изградена представа за време. От миналата седмица е ученик, но само за 3 дни. На 4-тия т.е. в събота текнаха сополите ама то и времето е така променливо. И така, вместо тази седмица вече да спи в яслата, си е в къщи. Чакам го да се събуди, за да ходим на контролен преглед, мисля, че се подобрява, макар, че все още има някой и друг сопол.
Дундурела, дано се разминете само с хрема Praynig
Тони, честит рожден ден на Вики, живо и здраво да е порасналото момче!

# 98
Viki_76, наистина отдавна не съм се включвала и това е, защото изцяло времето ми е заето с малкия. Бях забравила сякаш какво е ден след ден да сме заедно /по-различно е от събота и неделя, защото и баща му тогава си е вкъщи и двамата се занимаваме с него/.
Та той изкара някаква страшна хрема, такова чудо не бях виждала  ooooh! След това почна да кашля, което за щастие се дължеше на зачервено гърло и секрети. Сега вече е добре/поне така изглежда/, но реших така или иначе до края на седмицата да си го оставя вкъщи. По ирония на съдбата точно на 1-ви трябваше да съм на работа, но не би...трябваше да взема  болничен. Сега искрено се надявам в понеделник вече нещата да са под контрол и да няма отново неприятни изненади  Tired

tonyy, прекрасен рожденник е малкия  Hug

Я кажете, момичета, виждали ли сте в някой онлайн магазин т.н. "играчка за подскачане" /незнам дали така се казва  Blush/. Конче /примерно/, от дебела гума, детето се хваща за ушите му и скача. Ако някой разбере тъпото ми обяснение и може да помогне, ще съм искрено благодарна  Mr. Green

# 99
  • София,
 Joy  Joy ivanah напълно те разбирам, ама за съжаление немога да ти помогна, щото не съм виждала такова чудо! Hug
Радвам се че Жорко е по добре вече, а пихте ли антибиотик или се справихте без?

bordima привет и добре си се завърнала при нас  Hug
САшко сигурно страшно е пораснал Peace

Пали, а аз също виждам, че от обикновените инхалации с физ. р-р малката се чувства много добре и затова и правя дори честичко - през три часа горе долу. И нали ти казах, че колкото и да е скъпо това нещо при мен поне то си изби парите стократно, откакто съм го купила и не съм спирала да го ползвам, през месец той си стои отвън изваден и в действие. А мисля че може да се намери и по евтин, май в ТСМ магазините, провери, поне в Пловдив има много такива магазини! В интернет има един на Чико за 110 лв, поразрови и ще намериш, просто си е страшно удобство. Аз сега се замислям да купим още една детска маска отделно и още една тръбичка, защото засега го ползвам само за малката, а можеше и при баткото, да не го мъчи толкова време тази хрема, но ми казаха, че е хубаво всяко дете да си има отделни принадлежности, въпреки че се мият и почистват Hug

# 100
Радвам се че Жорко е по добре вече, а пихте ли антибиотик или се справихте без?

Размина се   Rolling Eyes  Първоначално педиатъра му изиса витамин С, както сте писали по-горе по една ампула на ден, капки за нос и капки против кашлица. После като почна да кашля по-странно, го заведох и в частния кабинет на една утвърдена в града ни лекарка /както казва майка ми, пред нейния кабинет аз съм израстнала  Tired/, тя допълни само сироп за засилване на имунитета - санастол и едни други капки....Та така...Справя се за сега момчето ми, дано продлжава така  Blush

Последна редакция: пт, 03 окт 2008, 17:54 от ivanah

# 101
  • София
Я кажете, момичета, виждали ли сте в някой онлайн магазин т.н. "играчка за подскачане" /незнам дали така се казва  Blush/. Конче /примерно/, от дебела гума, детето се хваща за ушите му и скача. Ако някой разбере тъпото ми обяснение и може да помогне, ще съм искрено благодарна  Mr. Green
Сещам се само за това
http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=2085

Дияна имаше такава топка. Котаракът я спука Simple Smile

Гледам, че има и други разнбовидности на таз топка
http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=2758
http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=2759
http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=2760
http://www.vegatoys.com/index.php?area=toys&task=view&id=2757

Последна редакция: пт, 03 окт 2008, 21:15 от AnMary

# 102
Да, AnMary, топките ги знам, имаме даже вече такава, ама тя е за по-големи дечица. А това, което ви описах съм го виждала в един детски клуб. Жоро супер му се радва и много се забавлява с него. Баба му като се върна от морето му донесе едно надуваемо пате, което много прилича на въпросната играчка и той постоянно се опитва да сяда върху него и да скача, но пада, защото всъщност на патето предназначението не е такова. Та за това съм се разтърсила сега за такава играчка  Tired

# 103
  • София
Хм, сещам се за други кончета, по площадките. Но са дървени, на пружина. Не мисля, че е това Simple Smile
Намери и покажи Simple Smile

# 104
Хм, сещам се за други кончета, по площадките. Но са дървени, на пружина. Не мисля, че е това Simple Smile
Намери и покажи Simple Smile

hahaha Не е такова разбира се...

Много търсих, нищо не намирам. Ако идим утре в клуба, ще го снимам и ще кача снимка, че възбудих любопитство, май   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт