Девет месеца не чаках, рано-рано аз проплаках

• 18 316
  • 323
  •   1
Отговори
# 45
Привет  Hug
АнМари ме изпредвари в отговора си. Точно така и аз давах миналата седмица на Ели - по една ампула вит.С на ден с лъжичка /6 дни/ и осцилококцинум разтворен в мн.малко вода, за да може да го изпие. Втората доза дадох след 6 часа, а третата след 12 ч.
tonyy дано ви се размине антибиотика. Стискам палци бързо да оздравявате. Hug

# 46
  • София,
Аз да Ви кажа чесно съм давала на Вероника само Вит. С, но не е имало ефект, а така някога се опитах, уж да предотвратя едно разболяване на баткото, та накрая се стигна до пневмония, незнам какво му стана, явно късно дадох осцилококцинума, или изобщо не е трябвало да го давам. А на Вероника изобщо не смея да и давам! ЛМ. надявам се да помогне!
tanita на вас помогна ли Ви, успяхте ли да спрлете болестта навреме?

# 47
tanita на вас помогна ли Ви, успяхте ли да спрлете болестта навреме?
Ами, не съвсем  Cry Появи се и една кашлица и се наложи да й давам и антибиотик /онзи, който преди 2-3 седмици се въздържах да й дам/. Но вече сме здрави  Simple Smile

# 48
  • София,
tanita Е, добре че поне сте се справили! Аз онзи ден в събота бях в Пазарджик! Времето беше приятно и пообиколихме магазините! За сетен път останах очарована, какви хубави неща и то на доста ниски цени могат да се намерят там! Тук от един месец търся шушлекови елечета за Вероника и никъде не намирам подходящи, а ако намеря са на фантастични цени, а в Пазарджик намерих  Hug
Ох ВЕроника нещо е страшно кисела и ми къса нервите, а и баща и го няма да я вземе малко и само реве - какво и става незнам  newsm78 и през нощта се буди и мрънка, дали пак не и пробиват зъби или започва да се разболява newsm78, дано не е това! Hug А и батко и днес се върна леко сополив от училище, ужас, започва се отново! ooooh!

# 49
  • София
Дияна май все пак е успяла да метне нещо на Алекс. Сложих му натриев хлорид в нослето и не хърка толкова. Дадох му само вит. С. Пуснах духалката в стаята.
Утре след у-ще ще ги водя и 2мата при педката.

Лично аз съм успявала да си спра настинка с осцилоскокцинум през 2 часа, вит. С и Фервекс.
Разбрах, че имало и детски Фервекс. Миналата седмица давах на Дияна. Но е над 6годишна възраст.

Алекс не се справя все още с играчката за гризане... предпочита пръста ми Simple Smile

# 50
Привет, момичета  Hug
И Жоро вече е в списъка на сополивите  ooooh! Ще си го гледам днес, пък утре да видим - трябваше да съм на работа за пръв ден след година и девет месеца  Rolling Eyes, ама може и да ми се размине... Да видим какво ще каже педиатъра.

# 51
ivanah Жалко , че и Жорко е с хрема , но дано ви се размине  Hug
На Вики не му се размина и от днес е на антибиотик  Sad Снощи за цяла вечер му се събра да е спал около 3 часа ...  ooooh!

# 52
Днес забелязах че Стефи има жълти люспички на главичката. Дайте съвет как и с какво да ги лекувам. newsm78

# 53
  • София
На Алекс му купих крем на Мустела. Мазах го 2 пъти и май има ефект.

# 54
AnMary,честита месечинка на Алекс :)Dundurela,как е Вероничка?бързо оздравяване на сополивите ни сладури Hug

# 55
  • София,
Здравейте момичета, как сте днес, ние бяхме на фризьор и после на разходка! Вероника е с нова прическа, орязахме бебешките къдрички  и тя милата много плака Cry, сега прилича на момченце, добре, че има обички Mr. Green
AnMary а Диана оправи ли се, и моя Ицко нещо се сополиви, цяла нощ му е запушен носа, ама хич не ме слуша, в събота и неделя по цял ден навън по една тънка блузка, а онази вечер се изкъпал със студена вода, направо ме побърква. Давам му колдрекс, даже днес го пращах с него на училище. страхувам се да не разболее и Вероника пак, а тъкмо трябваше тези дни да и слагам ваксината за шарките и тя е малко коварна, незнам страх ме е май ще изчакам още малко! А ти незнаеш ли за детския фервекс - има го отдавна и тейлол хот  и колдрекс, а аз на Ицо му давам от 5 годишен, но той нали е едър и на килограми така че не съм гледала толкова годините и съм доволна, дано и този път се размине само с това, но малката как да я предпазя? newsm78Ще и давам и на нея витамин С освен, а може и малко витаминки, че тя и без това не яде плодове и не пие сокове baby_neutral
ivanah съжалявам, че и Жорката е понастинал, дано бързо се пооправи!
tonyy прегръдки и на Вас и бързо да оздравявате, че рождения ден идва! Hug
Мимчето, а малката сигурно има крусти - можеш да ги намажеш с малко бебешко олио вечерта преди да я изкъпеш и да ги разрешиш с гребенче, или пък да и вземеш на Мустела кремчето за крусти, а има подобно и на Клоран по евтино е от Мустелата и също е много ефикасно. Вероника също имаше много крусти и се появяваха много упорито, но като я намазах два пъти с кремчето на клоран и повече не са се появявали! Hug
А ГЕри добре сме!?
ЧЕстито и от нас на АЛЕКС! ДА порасте голям мъж!

# 56
Благодаря ви за съветите, надявам се скоро да ни мине.
Честита месечинка на Алекс и от нас.  bouquet Hug

# 57
Честита месечинка на Алекс и от нас с Коки. smile3525 И мойто мишле не може още да ходи. Рехабилитаторката, която се занимава с него каза, че скоро ще бъде. Но аз вече нямам търпение. Но за сметка на това пълзи като тайфун. newsm30 Дано всички бебоци оздравеят бързо. Коки също не обича много соковете и заради това му давам витамини на сиропче. Пили сме пиковит и мултисаностол и съм много доволна. Сега от 20 дни сме на ескимо, и още не мога да кажа дали е по-добър от другите, макар, че за такъв ни го препоръчаха.

# 58
  • София,
Aleksi_Koko имаш в предвид, че лази нали? ПЪлзенето е когато лежи по корем и се отблъсква и премества напред или назад с ръчички и крачета, а лазенето е на крайниците и четирите, когато се придвижва. Ние пълзим, но не можем да лазим и сигурно и няма да се научим скоро. Баткото също никога не ми е лазил, първо проходи, а започна да лази чак на 3 години  Hug

# 59
Честита месечинка на Алекс и от нас   bouquet

Ще се възползвам и аз от съветите за премахването на крустите, защото и на Ели й се появиха.  Wink
Dundurela, радвам се, че сте харесали магазините в Пазарджик. И аз наскоро пообиколих малко, за да понакупя по-дебели дрешки за Ели. Ползваме и тези от бате  Embarassed /някои въобще не са обличани, но са синички/.
Днес захраних Ели със зеленчуково пюре /картоф и тиква на ХИП/. Додох й 4 лъжички, но такава картинка бяхме  Mr. Green Аз бутам с лъжичката, тя плюе и се смее, толкова й беше забавно, омаза се цялата. Преди месец й давах плодово, но явно нещо не й понесе и го спрях.

Желая бързо оздравяване на болните дечица.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт